Τετάρτη, 14 Μαΐου, 2025
16.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πρόστιμο 3000€ σε φούρνο στου Ψυρρή – Είχε στο ψυγείο του προϊόντα περασμένης διατηρισιμότητας

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΠρόστιμο 3000€ σε φούρνο στου Ψυρρή - Είχε στο ψυγείο του προϊόντα περασμένης διατηρισιμότητας
spot_img

Τα προϊόντα εντοπίστηκαν σε αγορανομικό έλεγχο της Περιφέρειας Αττικής

5 τεμάχια γάλακτος με ημερομηνία λήξεως Best before πριν από ένα μήνα, δηλαδή στις 22/03/2025 διαπίστωσαν ότι διατηρούσε στα ψυγεία του Φούρνος που βρίσκεται στην οδό Σαρρή στου Ψυρρή, οι ελεγκτές της Υγειονομικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Αττικής. Στην επιχείρηση επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000€.

- Advertisement -

Με την αρ. πρωτ. 2170/16-04-2025 απόφαση της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Κεντρικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, επεβλήθη πρόστιμο 3.000€ (τριών χιλιάδων ευρώ) στην επιχείρηση «ΒΕΝΕΤΗΣ Α. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΙΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ» ΣΑΡΡΗ 13, ΨΥΡΡΗ, διότι ύστερα από αγορανομικό έλεγχο που διενήργησε η Yπηρεσία μας την 08-04-2025, διαπιστώθηκε ότι διέθετε προς πώληση στο ψυγείο του καταστήματος το είδος: «MILCAFE” ΔΕΛΤΑ ΡΟΦΗΜΑ ΓΑΛΑΤΟΣ ΜΕ ΚΑΦΕ 250ml με BC 5201037510035 με περασμένη ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας 22-03-2025, ΤΕΜΑΧΙΑ 5, κατά παράβαση των άρθρων 7,10 του Ν. 4177/13 σε συνδυασμό με τo άρθρo 13§4 των Καν. Δ.Ι.Ε.Π.Π.Υ. όπως τροποποιήθηκε και ισχύει με την Υ.Α. 35952 (ΦΕΚ 2542/Β/18-04-2023).

Η απόφαση επιβολής προστίμου από τη σελίδα της Περιφέρειας Αττικής
spot_img

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Γραφτείτε στο newsletter του cibum

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν θυμάμαι, την περίοδο του σ’ μνημονίου, έχει ψηφιστεί νόμος και τα τρόφιμα που είναι ληγμένα δεν αποτελούν παράβαση. Μπορούν να πωλούνται νόμιμα

  2. Υπήρχε μια πωλήτρια στο συγκεκριμένο φούρνο, με κοντά κόκκινα μαλλιά, πουλούσε πάντα τα χειρότερα, είχα κάνει παράπονα και στην ιδιοκτήτρια του φούρνου, όλοι στην γειτονιά είχαμε πρόβλημα μαζί της για αυτό το λόγο και δεν ξαναπατήσαμε εκεί. Δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα εκεί, αλλά δεν θα με εξέπληττε να ευθύνεται η ίδια για αυτό το χάλι. Όταν πετυχαίναμε άλλη πωλήτρια
    παίρναμε τα καλύτερα από το συγκεκριμένο φούρνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η νέα γνωμοδότηση της EFSA για τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού στα τρόφιμα

Η Ευρωπαϊκή Αρχή για την Ασφάλεια των Τροφίμων επανεξετάζει τους κινδύνους από την παρουσία υπερχλωρικού άλατος

Σεμινάριο cibumLEARNING: Προληπτική Επισήμανση Αλλεργιογόνων στα τρόφιμα Precautionary Allergens Labelling in food PAL Advanced Training Course

To cibum σας παρουσιάζει τo πρώτο σεμινάριο στην Ελλάδα με θέμα Προληπτική Επισήμανση Αλλεργιογόνων στα τρόφιμα / Precautionary Allergens Labelling in food

Και άλλο δημοφιλές ψάρι με υψηλά επίπεδα τοξικού υδραργύρου (και δεν είναι τόνος)

Συναγερμός για άλλο ένα ψάρι με υδράργυρο πάνω από τα όρια
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα