ουίσκι

Έστειλαν ολόκληρο αποστακτήριο ουίσκι… στην Κίνα!

cibum teamΈνα ταξίδι άνω των 8.000 χιλιομέτρων έκανε ένα… αποστακτήριο ουίσκι.

Περισσότεροι από 35 τόνοι εξοπλισμού αποσυναρμολογήθηκαν στο Moray της Σκωτίας και απεστάλησαν στην Κίνα για να δημιουργήσει το πρώτο αποστακτήριο ουίσκι από το μηδέν.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει αποστακτήρες, το πάτωμα, τις βαλβίδες ελέγχου και τους σωλήνες και αναχώρησε με προορισμό το λιμάνι της Τιεντσίν.

Η εταιρεία Forsyths, που κατασκεύασε τον εξοπλισμό, στέλνει και μια ομάδα πέντε μηχανικών, οι οποίοι θα επιβλέψουν τη συναρμολόγηση του εξοπλισμού, που κοστίζει περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ.

Η συμφωνία υπογράφηκε ανάμεσα στην σκοτσέζικη μάρκα Valentine International και το κινεζικό Mengtai Group, το οποίο ασχολείται με παραγωγή άνθρακα, παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας, κατασκευή αλουμινίου και διανομή συστημάτων αστικής θέρμανσης.

Το αρχικό πλάνο προέβλεπε την παρασκευή της πρώτης παρτίδας ουίσκι στο αποστακτήριο στα τέλη του 2020, αλλά η πανδημία καθυστέρησε αυτά τα σχέδια.

«Ανυπομονούμε να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη της Mengtai με τη δημιουργία ενός αποστακτηρίου πρώτης κατηγορίας ικανό να παράγει υψηλής ποιότητας ουίσκι», δήλωσε ο Richard E. Forsyth, διευθυντής της Forsyths.
Βαθμολογήθηκε με 0 στα 5 με βάση τη γνώμη 0 επισκεπτών
Δεν υπάρχουν σχόλια γι αυτό το άρθρο

Αφήστε το σχόλιό σας

  1. Δημοσιεύστε ένα σχόλιο σαν επισκέπτης.
Βαθμολογείστε αυτό το άρθρο:
0 Χαρακτήρες
Συνημμένα (0 / 3)
Μοιραστείτε την Τοποθεσία σας
Πληκτρολογήστε το κείμενο που παρουσιάζεται στην παρακάτω εικόνα. Δεν είναι σαφές;