Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
19 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Κοτόπουλα ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ: Διεθνής επέκταση με εξαγωγές στο Χονγκ Κονγκ

ΑρχικήΝέαΚοτόπουλα ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ: Διεθνής επέκταση με εξαγωγές στο Χονγκ Κονγκ
spot_img

cibum team

Διευρύνεται η εξαγωγική δραστηριότητα της Αγγελάκης ΑΕ με πιο πρόσφατη εξέλιξη την είσοδό της στην αγορά του Χονγκ Κονγκ.

Ήδη, πέντε κωδικοί από την οικογένεια προϊόντων «Ελαιοπουλάκι» θα είναι σύντομα τοποθετημένοι στην αγορά της ασιατικής μητρόπολης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, με αφετηρία την συνεπή υλοποίηση του στρατηγικού επιχειρηματικού σχεδίου της εταιρείας και την πρωτοποριακή ιδέα πίσω από τα προϊόντα «Ελαιοπουλάκι – πρόκειται για τα μοναδικά κοτόπουλα που τρέφονται με 100% φυτικές τροφές που βασίζονται στο αγνό ελαιόλαδο και το καλαμπόκι – η Αγγελάκης ΑΕ διευρύνει διαρκώς την παρουσία της σε εθνικό αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Οι προϊοντικοί κωδικοί «Ελαιοπουλάκι» της Αγγελάκης που εξάγονται στο Χονγκ Κονγκ, διανέμονται από τοπικό συνεργάτη σε δίκτυα λιανικής αλλά και στην αγορά του food service, ενώ διατίθενται παράλληλα και σε συγκεκριμένα σημεία πώλησης.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την πρώτη επώνυμη (branded) τοποθέτηση Ελληνικού κοτόπουλου στην συγκεκριμένη αγορά – μια κίνηση που αποδεικνύει έμπρακτα την ευελιξία αλλά και την εξωστρέφεια που χαρακτηρίζει την Αγγελάκης Α.Ε εντός και εκτός Ευρώπης, στο πλαίσιο ενός μακροπρόθεσμου εξαγωγικού πλάνου που υλοποιείται επιτυχώς σε περισσότερες από 10 χώρες. Ήδη, εντός του 2021 είχε προηγηθεί η τοποθέτηση και διακίνηση της προϊοντικής σειράς «Ελαιοπουλάκι» και στην γερμανική αγορά.

Η Αγγελάκης ΑΕ κατέχει σημαντική θέση στον κλάδο της πτηνοτροφίας, συντηρώντας άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και στηρίζοντας έμμεσα εκατοντάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα.

Το 1962 ο Νικόλαος και η Παναγιώτα Αγγελάκη δημιούργησαν, μια μικρή οικογενειακή επιχείρηση στη Χαλκίδα της Εύβοιας. Με αφοσίωση και μεράκι, η εταιρεία εξελίχθηκε, σταδιακά, σε καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κοτόπουλου. Από το 1992, διατηρεί υπερσύγχρονη μονάδα στην περιοχή του Πούρνου Ευβοίας και αποτελεί σταθερό πυλώνα τόσο ανάπτυξης, για την ελληνική περιφέρεια, όσο και στήριξης της οικονομίας. Τα ηνία της επιχείρησης έχει αναλάβει η νέα γενιά της οικογένειας Αγγελάκη, ο Θάνος και ο Ταξιάρχης, συνεχίζοντας αναλλοίωτη τη φιλοσοφία μιας παραδοσιακής οικογενειακής επιχείρησης. Σταθερή επιδίωξη της εταιρείας είναι η ανάπτυξη και δημιουργία καινοτόμων προϊόντων με σεβασμό στον άνθρωπο.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.

Η σημασία του “Branding” στις επιχειρήσεις τροφίμων – Της Δέσποινας Χάρου

Πως να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη επωνυμία.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα