Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
21.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Food For Thought

spot_img

H Food For Thought (ἠ FFT για τους φίλους) ξεκίνησε το 2004 αναλαμβάνοντας τον στρατηγικό σχεδιασμό προϊόντων τροφίμων και καταστημάτων για την Ελλάδα και τις αγορές του εξωτερικού. Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες στρατηγικού σχεδιασμού προϊόντων, σχεδιασμού συσκευασίας, λογοτύπου, εταιρικής ταυτότητας, έντυπης και ηλεκτρονικής επικοινωνίας. Με άρτιο και οργανωμένο δημιουργικό τμήμα και έμπειρα στελέχη marketing, αναλαμβάνουμε να ολοκληρώσουμε projects από την πρώτη ιδέα και τον στρατηγικό σχεδιασμό έως την τελική υλοποίηση

What we do

Πιστεύουμε στη δύναμη του creative branding και το αποδεικνύουμε διαρκώς μέσα από τη δουλειά μας. Δημιουργούμε εκλεπτυσμένα brands και έχουμε δει εταιρείες να κορυφώνονται και να αυξάνουν τις εμπορικές δραστηριότητές τους μετά τη συνεργασία μας. Το κάνουμε με ενθουσιασμό γιατί πιστεύουμε στα αποτελέσματα της δουλειάς μας.
Έχουμε το know-how και γνωρίζουμε πώς να επικοινωνήσουμε σωστά το ύφος της εταιρείας σας και το concept του προϊόντος σας σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας δημιουργικά και με συνέπεια. Γνωρίζουμε τη σημασία που έχει η προσωπικότητα ενός brand για τον σύγχρονο καταναλωτή. Κάθε μάρκα είναι μία ξεχωριστή ταυτότητα, μια αίσθηση, ένα σύνολο πραγμάτων ικανών να γοητεύσουν τόσο το μυαλό όσο και την καρδιά του καταναλωτή. Η Food For Thought ξέρει τον τρόπο να κατακτήσετε και τα δύο.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα