Το Ελληνικό website για την ποιότητα,
την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων. 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

απόψεις και θέσεις

Γ. Βάρσος: Οι «πικρές» στιγμές μια γλυκιάς ιστορίας

Γιώργος Βάρσος: Οι "πικρές" στιγμές μιας γλυκιάς ιστορίας

Η ιστορία της Θρυλικής οικογένειας των ζαχαροπλαστών της Κηφισιάς, που ξεκίνησαν από ένα υπόγειο και ανέβηκαν στα πιο ψηλά σκαλοπάτια της εκτίμησης των καταναλωτών.

Ο Π. Κόκκαλης μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για το ''Farm to Fork'' και το Green Deal της ΕΕ

Πως επηρεάζεται το επίπεδο ασφάλειας τροφίμων. Θα προσαρμοστούν οι αγρότες;

Ο αρχιμάγειρας του Τζανείου που κάνει το νοσοκομειακό φαγητό gourmet!

Ο αρχιμάγειρας του Τζανείου που κάνει το νοσοκομειακό φαγητό gourmet!

Viral σε ασθενείς και συνοδούς οι συνταγές του Ιάκωβου Απέργη.

Άλκης Καλαμπόκης

Ο A. Καλαμπόκης στην Ελένη Τσαγκά για τις Ελληνικές εξαγωγές και το Nutriscore

Ο πρόεδρος εξαγωγέων Κρήτης αναλύει τα προβλήματα που έχει προκαλέσει το Nutriscore και την ζημιά που έχει υποστεί ο κλάδος των εκθέσεων.

Δημήτρης Ζώτος: Ο ζαχαροπλάστης της Σαντορίνης που έκανε γνωστά τα τοπικά γλυκά, σε όλο τον πλανήτη.

Δημήτρης Ζώτος: Ο ζαχαροπλάστης της Σαντορίνης που έκανε γνωστά τα τοπικά γλυκά, σε όλο τον πλανήτη.

Από τον πρώτο φούρνο στο Νησί το 1864, στο πιο δημοφιλές ζαχαροπλαστείο για εκατομμύρια τουρίστες.

Η πίτσα του Νώντα: Το απίστευτο «προφίλ» του πατέρα ενός νέου επιστήμονα

Η πίτσα του Νώντα: Ζώντας σε ένα... "παράλληλο σύμπαν"

Το απίστευτο «προφίλ» του πατέρα ενός νέου επιστήμονα.

Πείτε μας από ποιόν θέλετε να πάρουμε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ; Πατήστε εδώ:
logo

 Αγίας Παρασκευής 23-25
      185 39, Πειραιάς

support@cibum.gr

 6985876852

Επιθυμώ ενημέρωση
Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για σημαντικά ΝΕΑ που αναρτήθηκαν στο cibum.gr πατήστε ΕΔΩ και καταχωρήστε το email σας.
Σεβόμενοι την κίνηση στο email σας δεσμευόμαστε πως η συχνότητα των απευθείας ενημερώσεων δεν θα ξεπερνά σε καμία περίπτωση την μία ανά ημέρα.
Χρήσιμες σελίδες
United we stand, divided we fall

Follow Us:

Χρησιμοποιούμε cookies
Χρησιμοποιούμε cookies στην ιστοσελίδα μας. Κάποια είναι κρίσιμα για τη λειτουργία της ιστοσελίδας, ενώ άλλα είναι χρήσιμα για την βελτίωση της εμπειρίας χρήσης της (tracking cookies). Μπορείτε να αποφασίσετε οι ίδιοι αν θέλετε να επιτρέψετε τη χρήση των cookies ή όχι. Σας παρακαλούμε να λάβετε υπ' όψη ας πως αν απορρίψετε τα cookies, μπορεί να μην έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες της ιστοσελίδας μας.