Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
25 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η Νατάσσα Αντωνοπούλου μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για το Green Key

ΑρχικήΣυνεντεύξειςΗ Νατάσσα Αντωνοπούλου μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για το Green Key
spot_img

Η υπεύθυνη του Green Key της Ελληνικής εταιρείας προστασίας της Φύσης, που φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια δράσης και προσφοράς, κ. Νατάσσα Αντωνοπούλου,  μίλησε στο cibum.gr για το διεθνές οικολογικό σήμα ποιότητας Green Key, και για την πράσινη διαχείριση στον Τουρισμό.

Επίσης ανέλυσε την διαδικασία απόκτησης του Green Key, τα οφέλη για τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις,  καθώς και το πόσο επηρεάζει έναν τουρίστα η ύπαρξη οικολογικού σήματος ποιότητας.

Τέλος μίλησε για την ευαισθητοποίηση των Ελλήνων στην πράσινη διαχείριση, ανέλυσε πως διαχειρίζονται το θέμα στις άλλες χώρες, ενώ αναφέρθηκε και στις γαλάζιες σημαίες.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα