Το Ελληνικό website για την ποιότητα,
την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων. 

Διατριβές

θέματα επιστήμης τροφίμων

Image
Μικροβιολογικά προβλήματα εθνικών (ethnic) τροφίμων

Εκτίμηση της αλλοίωσης του κρέατος με σύγχρονες μεθόδους

Παπαδοπούλου, Όλγα του Σπυρίδωνα. ΓΠΑ Σχολή Τροφίμων Βιοτεχνολογίας και Ανάπτυξης. Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Ανθρώπου. 

Μικροβιολογικά προβλήματα εθνικών (ethnic) τροφίμων

Μικροβιολογικά προβλήματα εθνικών (ethnic) τροφίμων

Μαχγκούμπ, Σαμίρ του Αχμέτ, ΓΠΑ Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων. Εργαστήριο Μικροβιολογίας και Βιοτεχνολογίας Τροφίμων.

Μικροβιολογικά προβλήματα εθνικών (ethnic) τροφίμων

Η αξιολόγηση της χρήσης βιοδεικτών στην αναγνωρισιμότητα των ζωικών προϊόντων: η χρήση των τερπενίων στο γάλα και τα προϊόντα του

Πουλοπούλου, Ιωάννα του Πέτρου, ΓΠΑ Τμήμα Επιστήμης Ζωϊκής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών. Εργαστήριο Φυσιολογίας Θρέψεως και Διατροφής.

Αν θέλετε να προσφέρετε άρθρα, διατριβές, σταγόνες στην ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, πατήστε εδώ:
Την ευθύνη για τα επιστημονικά δεδομένα και συμπεράσματα που υπάρχουν στις αναρτήσεις στην βιβλιοθήκη του cibum.gr φέρουν οι συγγραφείς τους.
logo

 Αγίας Παρασκευής 23-25
      185 39, Πειραιάς

support@cibum.gr

 6985876852

Επιθυμώ ενημέρωση
Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για σημαντικά ΝΕΑ που αναρτήθηκαν στο cibum.gr πατήστε ΕΔΩ και καταχωρήστε το email σας.
Σεβόμενοι την κίνηση στο email σας δεσμευόμαστε πως η συχνότητα των απευθείας ενημερώσεων δεν θα ξεπερνά σε καμία περίπτωση την μία ανά ημέρα.
Χρήσιμες σελίδες
United we stand, divided we fall

Follow Us:

Χρησιμοποιούμε cookies
Χρησιμοποιούμε cookies στην ιστοσελίδα μας. Κάποια είναι κρίσιμα για τη λειτουργία της ιστοσελίδας, ενώ άλλα είναι χρήσιμα για την βελτίωση της εμπειρίας χρήσης της (tracking cookies). Μπορείτε να αποφασίσετε οι ίδιοι αν θέλετε να επιτρέψετε τη χρήση των cookies ή όχι. Σας παρακαλούμε να λάβετε υπ' όψη ας πως αν απορρίψετε τα cookies, μπορεί να μην έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες της ιστοσελίδας μας.