Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
18.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Μικροβιολογικά προβλήματα εθνικών (ethnic) τροφίμων

ΑρχικήΕπιστήμηΔιατριβέςΜικροβιολογικά προβλήματα εθνικών (ethnic) τροφίμων
spot_img

Διδακτορική Διατριβή του Μαχγκούμπ, Σαμίρ του Αχμέτ.

(2008, Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών).

Η περισσότερη έρευνα που περιλαμβάνει τη μόλυνση κρέατος με τα παθογόνα και την αλλοίωση βακτηρίων έχει επικεντρωθεί στο σφάγιο, φρέσκο κρέας ωστόσο το κρέας μπορεί να μολυνθεί με τους μικροοργανισμούς κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας, συσκευασία, διανομή, και η λιανική προετοιμασία και κατεψυγμένος στο σπίτι ή την υπεραγορά και, επομένως, περισσότερες πληροφορίες βακτηρίδια παθογόνων για μόλυνσης επιπέδων και παθογόνων της επίπτωσης καθώς επίσης και της αύξησης/επιβίωσης πρέπει να μαζευτεί στις διαφορετικές θερμοκρασίες αποθήκευσης υπό τους διαφορετικούς όρους συσκευασίας. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν χρήσιμος στην ανάπτυξη και την αναθεώρηση Αυτές οι πληροφορίες μπορούν χρήσιμος στην ανάπτυξη και την αναθεώρηση των κρίσιμων σχεδίων σημείου ελέγχου ανάλυσης κινδύνου προκειμένου να βελτιωθεί ο έλεγχος διεργασίας. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος πειραματικό σχεδιάστηκε με τη δειγματοληψία τελικού, προϊόντα που είναι τα πιο στενότητα στον καταναλωτή και επηρεάζονται με όλες τις διαδικασίες και το χειρισμό πριν από την αγορά από τους καταναλωτές, οι κίνδυνοι που συνδέονται με αυτά τα προϊόντα κρέατος μπορούν να αξιολογηθούν. Επομένως, η δυνατότητα να αποτραπούν, να αποβληθούν ή να μειωθούν (σε ένα αποδεκτό επίπεδο) οι βιολογικοί κίνδυνοι στην τροφική αλυσίδα μπορεί να καθοριστεί.

 

ΠΗΓΗ: Εθνικό Αρχείο Διδακτορικών Διατριβών – ΕΑΔΔ 

Εναλλακτικός τίτλος: Microbiological problems in traditional (ethnic) foods

Εξεταστική επιτροπή: Νύχας Γεώργιος, Τσακαλίδου Ευθυμία, Δροσινός Ελευθέριος, Χαρουτουνιάν Σ., Πανάγου Ε., Σκανδάμης Παναγιώτης

Επιστημονικό πεδίο: Γεωργικές Επιστήμες / Γεωργική Βιοτεχνολογία

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα