Το Ελληνικό website για την ποιότητα,
την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων. 

Σταγόνες επιστήμης

θέματα επιστήμης τροφίμων

Image
plant based calamari

Plant based καλαμάρι προ των πυλών

 Plant-based innovation: From fermentation-derived calamari.  By Flora Southey

ΒΕΝΖΟΛΙΟ

Βενζόλιο

Χημικός Επιμολυντής.

orangeadesorbicacid

Σορβικό οξύ

Το ''αθώο'' συντηρητικό ή ο δούρειος ίππος.

Αν θέλετε να προσφέρετε άρθρα, διατριβές, σταγόνες στην ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, πατήστε εδώ:
Την ευθύνη για τα επιστημονικά δεδομένα και συμπεράσματα που υπάρχουν στις αναρτήσεις στην βιβλιοθήκη του cibum.gr φέρουν οι συγγραφείς τους.
logo

 Αγίας Παρασκευής 23-25
      185 39, Πειραιάς

support@cibum.gr

 6985876852

Επιθυμώ ενημέρωση
Αν επιθυμείτε να λαμβάνετε στο email σας ενημέρωση για σημαντικά ΝΕΑ που αναρτήθηκαν στο cibum.gr πατήστε ΕΔΩ και καταχωρήστε το email σας.
Σεβόμενοι την κίνηση στο email σας δεσμευόμαστε πως η συχνότητα των απευθείας ενημερώσεων δεν θα ξεπερνά σε καμία περίπτωση την μία ανά ημέρα.
Χρήσιμες σελίδες
United we stand, divided we fall

Follow Us:

Χρησιμοποιούμε cookies
Χρησιμοποιούμε cookies στην ιστοσελίδα μας. Κάποια είναι κρίσιμα για τη λειτουργία της ιστοσελίδας, ενώ άλλα είναι χρήσιμα για την βελτίωση της εμπειρίας χρήσης της (tracking cookies). Μπορείτε να αποφασίσετε οι ίδιοι αν θέλετε να επιτρέψετε τη χρήση των cookies ή όχι. Σας παρακαλούμε να λάβετε υπ' όψη ας πως αν απορρίψετε τα cookies, μπορεί να μην έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες της ιστοσελίδας μας.