ΓΕΝΝΗΣΗ / ΔΙΑΜΟΝΗ
Θεσσαλονίκη / Θεσσαλονίκη
ΣΠΟΥΔΕΣ
- Βοηθός Φαρμακείου
ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ
- Επιχειρηματίας στον χώρο των τροφίμων
- Δημοσιογράφος γεύσης
- Συγγραφέας
- Εικαστικός
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ
Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1956, ζει και εργάζεται στην ίδια πόλη.
Ασχολείται επαγγελματικά με το εμπόριο τροφίμων με εξειδίκευση στα τυροκομικά και τα προϊόντα υψηλής γαστρονομίας.
Είναι ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος της Ελληνικής Λέσχης Γαστρονομίας.
Διετέλεσε Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Ελληνικού Slow Food.
Εκπροσώπησε για πολλά χρόνια το Slow Food στη Β. Ελλάδα
Έχει γράψει κείμενα για θέματα γαστρονομίας και τροφογνωσίας που έχουν δημοσιευθεί σε ειδικά περιοδικά.
Οργάνωσε σεμινάρια με θέματα γαστρονομίας για την Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος καθώς και για σχολές Μαγειρικής Τέχνης.
Οργάνωσε μεγάλο αριθμό Εργαστηρίων γεύσης.
Συμμετείχε στην οργάνωση πολλών διαγωνισμών Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής Τέχνης.
Διετέλεσε, επί σειρά ετών, σύμβουλος έκδοσης και συντάκτης σε περιοδικά γεύσης
Είναι ο σύμβουλος έκδοσης και είχε την επιμέλεια στην Ελληνική Έκδοση του «Η βίβλος του Chef» του Culinary Institute of America Μαλλιάρης Παιδεία, 2010
Συνέγραψε το Βιβλίο «Το μαγειρείο των αισθήσεων» Εκδόσεις Κέδρος 2014
Μέλος της Ένωση Δημοσιογράφων Περιοδικού και Ηλεκτρονικού Τύπου (Ε.ΔΗ.Π.Η.Τ) Μακεδονίας – Θράκης