Δευτέρα, 17 Μαρτίου, 2025
16.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εργασία

ΑρχικήΝέαΕργασία

Η εξουθένωση των εργαζομένων μπορεί να κοστίσει στους εργοδότες εκατομμύρια

Ευρήματα μελέτης που δημοσιεύτηκε στο στο American Journal of Preventive Medicine.

Ελληνικά εστιατόρια: Η Ερμηνευτική εγκύκλιος για την εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας

Το Υπουργείο Εργασίας εξέδωσε ερμηνευτική εγκύκλιο για την Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας στους κλάδους του Τουρισμού και της Εστίασης μετά από ερωτήματα που τέθηκαν

Εστίαση – Τουρισμός: Από το Σάββατο σε εφαρμογή η ψηφιακή κάρτα εργασίας

Σε πλήρη εφαρμογή τίθεται από το Σάββατο 1η Μαρτίου 2025 η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας στους κλάδους του τουρισμού και της εστίασης.

Σεξισμός στις κουζίνες εστιατορίων – Καταγγελίες από 70 γυναίκες σεφ στη Βρετανία

70 γυναίκες σεφ καταγγέλλουν με επιστολή τους τον σεξισμό στις κουζίνες και «την αξιοθρήνητη αντιπροσώπευση» των γυναικών στα βραβεία του οδηγού Michelin

Εστιατόρια – Τουρισμός: Διευκρινίσεις για την πλήρη εφαρμογή της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας από την 1η Μαρτίου

Η διευκρινιστική εγκύκλιος για την πλήρη εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας σε εστίαση και τουρισμό.

Οι Έλληνες εργοδότες προτιμούν εργαζόμενους με “ήπιες” δεξιότητες και απορρίπτουν όσους έχουν πολλά προσόντα

Ευρήματα πανελλαδικής έρευνας εργοδοτών που διεξήγαγε το Ινστιτούτο Μικρομεσαίων της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος (ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ).

Σεμινάριο Food Defense training course του TÜV HELLAS (TÜV NORD) σε συνεργασία με τo cibum.gr

Εισηγητής Νίκος Γδοντέλης, Βιολόγος MSc Food Science, σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

Ευκαιρία να παρακολουθήσετε το best seller σεμινάριο: Food Safety Culture Advanced training course του TÜV NORD σε συνεργασία με τo cibum.gr

Εισηγητής Νίκος Γδοντέλης, Βιολόγος MSc Food Science, σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

Όσοι ακολουθούν πρόγραμμα απώλειας βάρους χάνουν λιγότερες εργάσιμες ημέρες κάθε χρόνο – Μελέτη

Όσοι συμμετέχουν σε προγράμματα απώλειας βάρους είναι πιθανό να είναι πιο ευτυχισμένοι και πιο παραγωγικοί στη δουλειά τους.

Μπορείς πραγματικά να τα έχεις όλα; Νέα μελέτη αποκαλύπτει πώς να πετύχετε στη δουλειά χωρίς να θυσιάσετε τον ελεύθερο χρόνο σας

Κατανόηση της συνέργειας αναψυχής-εργασίας και του αντίκτυπού της στην ευημερία των εργαζομένων.

“Το πόδι του Chef” – Ατυχήματα και παθήσεις των εργαζομένων σε κουζίνες – Της Ορθοπαιδικού Άννας Λεντή*

Επειδή η πραγματική κουζίνα δεν είναι master chef, η Χειρουργός Ορθοπαιδικός Άννα Λεντή, αναλύει στο Cibum τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στις κουζίνες και πως μπορούν να προστατευτούν.

Εργαζόμενοι efood: Ορίστηκε νέα συνάντηση με την εταιρία και την επιθεώρηση εργασίας

Στάση εργασίας πραγματοποίησαν σήμερα οι εργαζόμενοι της efood στη Θεσσαλονίκη.

Εταιρείες συσκευασίας κρέατος θα πληρώσουν 8 εκατομμύρια δολάρια λόγω παιδικής εργασίας

Τα ανήλικα απασχολούνταν σε «επικίνδυνα επαγγέλματα».

Αφυδατωμένοι οι Έλληνες εργαζόμενοι – Εντυπωσιακά τα ευρήματα έρευνας δύο ελληνικών Πανεπιστημίων

Μελέτη για τις ενυδατικές συνήθειες και το "υδατικό ισοζύγιο" σε εργαζόμενο πληθυσμό στην Ελλάδα.

Αντίστροφη μέτρηση για τον νέο κατώτατο μισθό

Συγκρότηση των επιτροπών που θα συμμετάσχουν στη διαβούλευση.

Τραυματισμοί από καρέκλες γραφείου – Πώς να τις αναγνωρίσετε

Σύμφωνα με την εταιρεία η αστοχία οφείλεται στα μπουλόνια που συνδέουν την πλάτη της καρέκλας με τη βάση της

Βουλή: Προαναγγελία αλλαγών στο νόμο για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία

Αλλαγές στις κατηγορίες επικινδυνότητας ανά δραστηριότητα στην εργασία και εκσυγχρονισμός στον Κώδικα Νόμων για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία

efood: Απεργία σήμερα και 5ωρη στάση εργασίας το Σάββατο από τους διανομείς

Οι διανομείς ζητούν υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς για όλους και απευθείας προσλήψεις από την efood.

Κάνε ερωτήσεις – καλλιεργείς συμπάθειες: Μελέτη του Χάρβαρντ

Η ψυχολογική μελέτη αποκαλύπτει το κόλπο για να φαίνεσαι πιο συμπαθής σε κοινωνικές καταστάσεις

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Συμμετείχε στην Ημέρα Καριέρας στο Ντίσελντορφ

Στελέχη της TÜV HELLAS (TÜV NORD),συναντήθηκαν με πάνω από 1.600 Έλληνες που ενδιαφέρονται για επιστροφή στη χώρα μας.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καλλυντικά και είδη προσωπικής φροντίδας: Ο κίνδυνος από τη χρήση τους και η εξωσωματική γονιμοποίηση – Της Ελένης Τσαγκά

Γιατί τον τελευταίο καιρό ανακαλούνται τόσα πολλά προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς;

Τούρτες στα ελληνικά ζαχαροπλαστεία: Γιατί έχουν την ίδια (άνοστη) γεύση

Απογοήτευση από τις τούρτες που μας "σερβίρουν" τα ελληνικά ζαχαροπλαστεία

Νωπό Γάλα: Άγνοια κινδύνου των καταναλωτών για μόλυνση από γρίπη των πτηνών

Πολλοί καταναλωτές δεν γνωρίζουν τον κίνδυνο μόλυνσης από γρίπη των πτηνών καταναλώνοντας νωπό γάλα
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο