Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
17.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εκπαίδευση

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευση

Διαδικτυακό σεμινάριο: Τρόποι μείωσης του κόστους παραγωγής

Πώς η επιθεώρηση προϊόντων μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κόστους - Μελέτες περιπτώσεων βέλτιστων πρακτικών.

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο του IFT για τις τάσεις στα τρόφιμα το 2023

Τα αναδυόμενα θέματα σε διάφορες κατηγορίες που προβλέπεται ότι θα είναι το μέλλον στα τρόφιμα την νέα χρονιά. 

Cheers! Εκπαίδευση Ευρωπαίων Οινοποιών και ζυθοποιών – Νέα αρώματα και γεύσεις από νέα στελέχη μαγιάς

Νέα βελτιωμένα αρώματα και γεύσεις για μπύρες, κρασιά και άλλα ποτά δημιουργούνται από ερευνητές που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ στην αρχή της σταδιοδρομίας τους.

Ποιοι καθηγητές του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου είναι μεταξύ των κορυφαίων επιστημόνων παγκοσμίως

Στην ετήσια κατάταξη αξιολόγησης, με τίτλο: "September 2022 data-update for Updated science-wide author databases of standardized citation indicators".

Καθηγητής του Γεωπονικού στη λίστα των ερευνητών με διεθνή απήχηση σύμφωνα με τον κατάλογο «Highly Cited Researchers 2022»

Οι ΗΠΑ και το Χάρβαρντ είχαν το 2022 τους περισσότερους ερευνητές με διεθνή απήχηση. Ποιοι Έλληνες βρίσκονται στον κατάλογο.

Τι θέλουν τα αμερικανικά Πανεπιστήμια στο… Φάληρο;

Για να λέμε τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας «PEF PROFESSIONAL DEVELOPMENT»

Β. Καζάζη: " Η συνεργασία μας με την ΠΕΦ μας επιτρέπει να συνδράμουμε στην αναβάθμιση των γνώσεων των  νέων επιστημόνων, σε έναν εξαιρετικά νευραλγικό τομέα όπως αυτόν της φαρμακοβιομηχανίας".

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Σεμινάριο για μηχανικούς και τεχνικούς

Εξ αποστάσεως εκπαίδευση από 15 Νοεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου 2022.

Χαμηλόμισθα νοικοκυριά: Πως μπορούν να οπλιστούν ενάντια στις τροφιμογενείς ασθένειες

Το εργαστήριο Ασφάλειας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Purdue, διεξήγαγε δύο μελέτες που δείχνουν πώς να εκπαιδευτούν πρακτικά τα νοικοκυριά χαμηλού εισοδήματος ενάντια στις τροφιμογενείς ασθένειες.

Εργαζόμενοι Εστίασης & Λιανικής Τροφίμων: Η σημασία της εκπαίδευσης για τα αλλεργιογόνα

Είναι ευθύνη των εργοδοτών να διασφαλίσουν την εκπαίδευση των εργαζομένων αλλά και το προσωπικό πρέπει να έχει επίγνωση των αλλεργιογόνων στα τρόφιμα που παρασκευάζει και να γνωρίζει τις ισχύουσες πολιτικές και διαδικασίες.

Ξενοδοχοϋπάλληλοι: Λήγει η προθεσμία για τις Επαγγελματικές Σχολές στον κλάδο τουρισμού και φιλοξενίας

Πρόγραμμα μάθησης με αμοιβή και πλήρη ασφάλιση, αναβολή στράτευσης, επίδομα στέγασης και σίτισης.

Στα καλύτερα 500 πανεπιστήμια του κόσμου το ΕΚΠΑ και το Πανεπιστήμιο Κρήτης

Ποια ελληνικά πανεπιστήμια περιλαμβάνονται στην διεθνή κατάταξη «Times Higher Education World University Rankings» για το έτος 2022-2023

Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο: Νέα ιστοσελίδα του Τμήματος Διαιτολογίας-Διατροφής

Σημαντική ερευνητική δραστηριότητα και διεθνείς συνεργασίες

TÜV AUSTRIA Hellas: Ενημερωτική εκδήλωση για την ασφάλεια τροφίμων στη Λαχαναγορά του Ρέντη

Η εκδήλωση απευθύνεται σε παραγωγούς, επιχειρήσεις τροφίμων, εμπόρους, ερευνητές και φορείς που εμπλέκονται στην διαδικασία πιστοποίησης της ασφάλειας τροφίμων

Επιστημονική ημερίδα της ΠΕΤΕΤ στην έκθεση “Συσκευασία 2022”

"Ο ρόλος της συσκευασίας στην βιώσιμη ανάπτυξη και ασφάλεια τροφίμων"

EFSA: Θέσεις για υποψήφιους διδάκτορες και υπαλλήλους δημόσιας διοίκησης

Κλήση προγράμματος EFSA Guest 2022/2023 - Αιτήσεις μέχρι τις 30 Νοεμβρίου 2023 

FoodOmicsGR: Δύο ημερίδες για την αλυσίδα αξίας των Ελληνικών Τροφίμων

12 και 20 Σεπτεμβρίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Ελλάδα θα λες και θα… κλαις!

Η αξία των πτυχιακών σπουδών στην Ελλάδα

Προθεσμία εγγραφής στην Δωρεάν αγροτική εκπαίδευση του ΕΛΓΟ- Δήμητρα

Ποιοι έχουν δυνατότητα εγγραφής στα ΔΕΙΚ - Σε ποιες περιοχές της Ελλάδας

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Περισσότερα από 120 εκπαιδευτικά σεμινάρια στο Γ’ Τετράμηνο του 2022

Κ. Κοντογιάννη: "Το πρόγραμμα των σεμιναρίων απαντά σε όλες τις σύγχρονες προκλήσεις, αξιοποιώντας τα πιο σύγχρονα εκπαιδευτικά εργαλεία, τη διεθνή μας γνώση και εμπειρία, νέες συνεργασίες και εξαιρετικούς εισηγητές"

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μελέτη: Τα δοχεία με μπαχαρικά οι βασικοί “ένοχοι” για την παρουσία παθογόνων στις οικιακές κουζίνες

Για πρώτη φορά εξετάστηκαν τα βαζάκια με μπαχαρικά όσον αφορά τη διασταυρούμενη μόλυνση - Μεταφέρουν περισσότερα παθογόνα και μικροοργανισμούς από οποιοδήποτε άλλο οικιακό εξοπλισμό!

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης