Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023
19.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εκπαίδευση

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευση

TÜV AUSTRIA Academy: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ESG – Άμυνα Τροφίμων – Εσωτερικές Επιθεωρήσεις

Τρία σημαντικά εργαλεία Διοίκησης για την επόμενη μέρα στο χώρο των τροφίμων.

Cibum LEARNING: Σε εξέλιξη αυτή την ώρα το online Food Safety Culture Advanced Training Course

Μεγάλος ο αριθμός των συμμετεχόντων.

Για τα σχολειά μας

"Ο μέγας αυτός ένοχος"...

EFSA: Διαδικτυακό συνέδριο χρήσης αλληλουχίας επόμενης γενιάς για την αντιμετώπιση τροφιμογενών απειλών

Η φυσική συμμετοχή περιορίζεται σε 200 συμμετέχοντες κατ’ ανώτατο όριο, ενώ ο αριθμός των συμμετεχόντων στο διαδίκτυο είναι απεριόριστος.  

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Νέο Πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης για Υπεύθυνους Διαχείρισης Εγκαταστάσεων σε συνεργασία με την GEP

Ο Υπεύθυνος Διαχείρισης Εγκαταστάσεων (Facility Management Expert) είναι ένας εξειδικευμένος επαγγελματίας που διασφαλίζει τη λειτουργικότητα ενός δομημένου περιβάλλοντος.

Δωρεάν διαδικτυακά ασύγχρονα σεμινάρια για την απάτη τροφίμων

Πρόληψη της απάτης στα τρόφιμα - Επισκόπηση της Προηγμένης Εγκληματολογίας - Εισαγωγή στο Πρότυπο Περιστατικών Απάτης Τροφίμων. 

ΕΚΠΑ: Τα νέα «πράσινα» επαγγέλματα του μέλλοντος

Η κλιματική αλλαγή δημιουργεί νέα επαγγέλματα ή και προσαρμόζει τα παλιότερα στις νέες συνθήκες.

Νέο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων στην ειδικότητα «βοηθός μάγειρα»

Υλοποιείται το εξειδικευμένο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), με θεματικό αντικείμενο «βοηθός μάγειρα», συνολικής διάρκειας 250 ωρών.

cibumLEARNING: Food Safety Culture Advanced Training Course

ΣΕ 3 ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 25 MAIOY, 1 IOYNIOY KAI 8 IOYNIOY 2023

Για τα Πανεπιστήμιά μας: Για να φτιάξουμε ομελέτα, πρέπει να σπάσουμε αυγά…

Η αθλιότητα των κτιρίων των Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Δωρεάν εκπαίδευση νέων για digital, business και soft skills από την Coca-Cola Τρία Έψιλον

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν, περισσότερα από 14 σεμινάρια, πάνω σε σύγχρονες θεματικές από καταξιωμένους ομιλητές, στελέχη του κλάδου.

Κατάταξη Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων στην Τεχνολογία Τροφίμων Φυτικής Προέλευσης

Η Proveg διαπιστώνει έλλειψη τεχνολόγων τροφίμων φυτικής προέλευσης στην αγορά εργασίας.

Μέλισσα Κίκιζας: Ιδρύει την «Ακαδημία Ελιάς Terra Creta» στα Χανιά

Την ίδρυση της «Ακαδημίας Ελιάς Terra Creta», στις εγκαταστάσεις της Terra Creta, στο Κολυμπάρι Χανίων Κρήτης, ανακοίνωσε ο όμιλος «Μέλισσα Κίκιζας».

BRCGS: Σημεία “κλειδιά” για τη μετάβαση στο Issue 9

Χρήσιμος οδηγός από το Campden BRI για την κατανόηση των βασικών αλλαγών στο πρότυπο BRCGS.

Οι νικητές των βραβείων FEA 2023 – video

Video από τη λαμπερή βραδιά της τελετής των διεθνών βραβείων καινοτομίας και αριστείας στον κλάδο των Τροφίμων, Food Experts' Awards FEA - Τα μεγαλύτερα ονόματα του κλάδου παρόντες στην τελετή απονομής στη DETROP.

Επιθεωρητές Ασφάλειας Τροφίμων: Όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τον κομβικό τους ρόλο

 Τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές αλλά και όλοι όσοι θέλουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του επιθεωρητή ασφάλειας Τροφίμων.

Μα καλά… Σχολείο με ονοματεπώνυμο;

«Ενιαίο Πολυκλαδικό Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας – Μίλτος Κουντουράς»

Βιομηχανία αυγών: Διαδικτυακή ενημέρωση για το νέο θεσμικό πλαίσιο από το ΥΠΑΑΤ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του ΥπΑΑΤ για διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για το νέο θεσμικό πλαίσιο στην αλυσίδα της αγοράς αυγού.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα αυτοκόλλητα βραβείων αυξάνουν τις πωλήσεις στο τυρί! Επιστημονική έρευνα

οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερο για επισημάνσεις βραβείου

Τι πιστεύουν οι καταναλωτές για τα φυτικά προϊόντα;

Είναι παραπλανητικοί οι όροι "κρέας" ή "γάλα" σε φυτικά προϊόντα ή όχι; Τι ισχύει σε διάφορες χώρες.

Πολυανθεκτικά παθογόνα βακτήρια βρέθηκαν στο 40% των δειγμάτων κρέατος σούπερ μάρκετ!

Πολυανθεκτικό στα αντιβιοτικά E. coli βρέθηκε στο 40% των δειγμάτων κρέατος σούπερ μάρκετ που δοκιμάστηκαν σε ισπανική μελέτη - Τα πουλερικά η πιο μολυσμένη κατηγορία.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης