Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου, 2024
13.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εκπαίδευση

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευση

Διαφθορά στην τριτοβάθμια εκπαίδευση: Βραβείο σε ερευνήτρια που αποκάλυψε απάτες και ψεύτικες επιστημονικές μελέτες

Οι δέκα άνθρωποι που διαμόρφωσαν την επιστήμη το 2024, σύμφωνα με το Nature.

Σεμινάριο για την αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης για επιχειρηματική ανάπτυξη από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Το σεμινάριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί Διαδικτυακά κατά το διάστημα 9-10 Δεκεμβρίου 2024 και ώρες 18:00 - 21:15, απευθύνεται σε επαγγελματίες στρατηγικού σχεδιασμού και διοικητικά στελέχη οργανισμών.

Μελισσοκομία: Δωρεάν προγράμματα εκπαίδευσης για επαγγελματίες

Ξεκινούν στις 5 Δεκεμβρίου τα δωρεάν προγράμματα εκπαίδευσης - κατάρτισης του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ για επαγγελματίες μελισσοκόμους.

Η λέξη που είναι κατανοητή σε όλο τον κόσμο και σε όλες τις γλώσσες

Μία λέξη φαίνεται να είναι κοινή σε όλες τις γλώσσες. Περίεργο, κι όμως αληθινό, ε;

Δρ Stefan Haas (TÜV AUSTRIA Holding AG) στο cibum: «Είμαστε καλύτεροι από όλους τους φορείς πιστοποίησης»

Ο Δρ Stefan Haas, Chief Executive Officer του TÜV AUSTRIA Group σε αποκλειστική συνέντευξη στο cibum, έδωσε μία άλλη εικόνα της ηγεσίας, κατέγραψε τις επιτυχίες του Ομίλου, αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό και αποκάλυψε μικρά αλλά σημαντικά σημεία της προσωπικής του ζωής και πορείας.

Ελληνικές επιχειρήσεις: Έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή σε προγράμματα κατάρτισης

Έρευνα έδειξε ενδιαφέρον των επιχειρήσεων για προγράμματα κατάρτισης αλλά και προβλήματα στην εξεύρεση εργαζομένων.

Τελικά, είναι γρουσουζιά να γλείφεις το μαχαίρι;

Και αν έχει μείνει πάνω το καλύτερο συστατικό από τη γέμιση της τούρτας;

Greenwashing και στα παπούτσια – Το πρόγραμμα VETting Green

Μπορούμε να καταπολεμήσουμε το "πράσινο ξέπλυμα" (greenwashing) στον τομέα ένδυσης και υποδηματοποιίας;

Πρόληψη της φλεγμονής και των καρδιαγγειακών παθήσεων – Το νέο βιβλίο του Γ. Ζαμπετάκη που καλύπτει τα κενά γνώσης

Στο νέο Βιβλίο του, ο Γιάννης Ζαμπετάκης διαλύει τον μύθο της χοληστερόλης, ως αιτία καρδιακών παθήσεων.

Η πρωτοποριακή βιβλιοθήκη φασμάτων μάζας υψηλής ανάλυσης με τις πάνω από 1000 ταυτοποιημένες χημικές ουσίες

Ερευνητές αναπτύσσουν ανοικτής πρόσβασης βιβλιοθήκη φασμάτων μάζας χημικών ουσιών για την υποβοήθηση των δοκιμών ασφάλειας τροφίμων.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Food Defense training course σε συνεργασία με τo cibum.gr

Εισηγητής Νίκος Γδοντέλης, Βιολόγος MSc Food Science, σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

Εστίαση: Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για πιάτα Halal

Η Ελληνική εστίαση προετοιμάζεται για την εξυπηρέτηση επισκεπτών με halal διατροφικές ανάγκες.

31 καθηγητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στη λίστα κορυφαίων επιστημόνων σε παγκόσμιο επίπεδο

Η λίστα αυτή ανακοινώνεται κάθε χρόνο και αξιολογεί την απήχηση του επιστημονικού έργου για σχεδόν 10.000.000 επιστήμονες ανά τον κόσμο.

Παγκόσμια πρωτοτυπία το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας του Παν. Θεσσαλίας 

 Καινοτόμο εγχείρημα εκπαίδευσης και καλλιέργειας της κριτικής σκέψης.

Επιστημονική ημερίδα της ΠΕΤΕΤ στην έκθεση Συσκευασία 2024

Καινοτομία, νέες τάσεις και ασφάλεια στην συσκευασία τροφίμων.

Ευκαιρία να παρακολουθήσετε το best seller σεμινάριο TÜV: Food safety culture advanced training course TÜV NORD σε συνεργασία με τo cibum.gr

Εισηγητής Νίκος Γδοντέλης, Βιολόγος MSc Food Science, σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

Δωρεάν σπουδές στις Σχολές Τουρισμού – Εκ νέου υποβολή αιτήσεων

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων για δωρεάν εκπαίδευση σε σχολές τουριστικών επαγγελμάτων.

Οι ασθένειες που σχετίζονται με τη διατροφή είναι η Νο. 1 αιτία θανάτου – Ωστόσο οι ιατρικές σχολές δεν διδάσκουν συμβουλές διατροφής

Diet-related diseases are the No. 1 cause of death in the US – yet many doctors receive little to no nutrition education in med school

Πως να διατηρήσετε τη γνώση στη μνήμη – Σεμινάριο από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Σεμινάριο για την απόκτηση και διατήρηση της γνώσης στη μνήμη από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) και τον Πάνο Δημάκη.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Γιατί μας αρέσει να τρώμε με τα χέρια;

Γιατί το φαγητό με τα χέρια είναι κάτι περισσότερο από μια απλή παράδοση

Νέα καταγγελία στο Cibum – Ξύλο μήκους 3 cm μέσα σε δημοφιλή μπισκότα μεγάλης ελληνικής εταιρείας

Αιχμηρό κομμάτι ξύλου, δάγκωσε Ελληνίδα καταναλώτρια, μαζί με την μπουκιά από γνωστά μπισκότα μεγάλης ελληνικής εταιρείας.

Προσοχή! Και στην Ελλάδα πωλούνται οι δημοφιλείς μπάρες δημητριακών που μπορεί να προκαλέσουν σοβαρό τραυματισμό

Καλούνται οι καταναλωτές να ελέγξουν τους κωδικούς για να μην κινδυνεύσει η υγεία τους.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο