Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022
30.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εκπαίδευση

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευση

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Σεμινάρια για την Ασφάλεια Πληροφοριών στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Κ. Βίλλιος: "Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το γεγονός ότι η υπηρεσία εμπιστεύθηκε το φορέα μας για τη διενέργεια δύο εξαιρετικά σημαντικών σεμιναρίων. Θα συνεχίζουμε να τη στηρίζουμε με γνώση και εκπαίδευση σε όποιον τομέα κριθεί απαραίτητος"

Α. Μέγα, Διευθύντρια Γαλακτοκομικής Σχολής: Ευκαιρίες και κίνδυνοι διαβάζοντας τη λίστα του Taste Atlas

Η Δρ Αλεξάνδρα Μέγα, Διευθύντρια της Γαλακτοκομικής Σχολής στα Ιωάννινα, σχολιάζει στο cibum για την καλή επίδοση των ελληνικών τυριών στη λίστα του TasteAtlas με τα 50 καλύτερα τυριά παγκοσμίως.

Πρόσκληση σε Ημερίδα από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σας προσκαλεί σε μια πολύ ενδιαφέρουσα Ημερίδα, η οποία θα μεταδοθεί και σε live streaming.

Η διαδικασία παραγωγής μηλίτη έγινε μάθημα στο Πανεπιστήμιο του Bristol

Βρετανικό πανεπιστήμιο εισάγει εκπαιδευτικό πρόγραμμα που μαθαίνει τα μυστικά για την παραγωγή μηλίτη στους φοιτητές.

Γεωργικοί Σύμβουλοι: Αρχίζει το πρόγραμμα διαδικτυακής επιμόρφωσης

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως ασύγχρονης εκπαίδευσης, μέσω της πλατφόρμας τηλεκατάρτισης του ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ και θα κληθούν να το παρακολουθήσουν 2.759 εκπαιδευόμενοι.

ΓΠΑ: Μεταπτυχιακό στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων

Αιτήσεις στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών έως τις 12 Σεπτεμβρίου 2022

Λύση στην εκκρεμότητα για την έκδοση πιστοποιητικού κατάρτισης σε όσους παρακολούθησαν σεμινάρια ΕΦΕΤ

Σύντομα θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση και θα δοθεί λύση σε όσους εργαζόμενους έχουν ήδη εκπαιδευτεί σε θέματα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων ώστε να λάβουν άμεσα και με εύκολο τρόπο το πιστοποιητικό κατάρτισης.

Α.Π.Θ.: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το Π.Μ.Σ. «Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφή»

Ο Τομέας Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, προκηρύσσει 14 θέσεις του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) «Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφή» για το πανεπιστημιακό έτος 2022-2023.

Δωρεάν Webinar του ΠΟΥ για την Ασφάλεια Τροφίμων

Θέμα του διαδικτυακού σεμιναρίου είναι η δημιουργία ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για την καλύτερη υιοθέτηση νέων εργαλείων και προσεγγίσεων για τη βελτίωση της ασφάλειας των τροφίμων στις παραδοσιακές αγορές

ΠΑΔΑ: Προκήρυξη προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών “Καινοτομία, ποιότητα και ασφάλεια τροφίμων”

Ανακοινώθηκε η νέα προκήρυξη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ» του Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Επιστημών Τροφίμων του ΠΑΔΑ.

Διαδικτυακή εκδήλωση για την επισιτιστική κρίση: Αυξανόμενες τιμές, πείνα και διορθωτικές ενέργειες

Η διαδικτυακή αυτή εκδήλωση συνδιοργανώνεται από το ίδρυμα Rosa-Luxemburg και την IPES-Food στις 15 Ιουνίου 2022

Δωρεάν εργαστήριο Novel Foods από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο: “Από τα βιοδραστικά συστατικά έως την αξιολόγηση βιοενεργότητας”

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα Τελετών του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, ενώ οι συμμετέχοντες έχουν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το εργαστήριο online δωρεάν μέσω της πλατφόρμας zoom.

Μάστερ για τα Λειτουργικά Τρόφιμα και την Ανάπτυξη Προϊόντων

Δωδεκάμηνο πρόγραμμα σπουδών (full time) αλλά διατίθεται και ως Part time με διετή φοίτηση από το Πανεπιστήμιο του Λίμερικ στη Ιρλανδία.

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: “Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου”

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται από τη Σχολή Γεωπονίας και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με έδρα την Καλαμάτα.

Διεύρυνση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων με το μικρότερο κόστος σε ομαδικά προγράμματα

Πιστοποιημένη επιμόρφωση στον καθαρισμό- απολύμανση, από μολυσματικές μικροβιακές Λοιμώξεις

ΠΕΤΕΤ: Νέο πρόγραμμα διά ζώσης κατάρτισης

Μετά από δυόμισι χρόνια η ΠΕΤΕΤ επανέρχεται στις διά ζώσης δράσεις, διοργανώνοντας σεμινάριο με φυσική παρουσία.

Δωρεάν Ημερίδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας: Αντιδράσεις στην Παγκόσμια Διατροφική Κρίση

Η ημερίδα απευθύνεται σε όλους τους παραγωγικούς φορείς του αγροδιατροφικού τομέα αλλά και την ακαδημαϊκή κοινότητα και είναι ελεύθερη και δωρεάν

Πτηνοτροφία: Δωρεάν πρόγραμμα κατάρτισης από τη “νέα Γεωργία Νέα Γενιά”

55 νέοι πτηνοτρόφοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες για την αποτελεσματική εκτροφή κρεοπαραγωγών πτηνών, όπως το κοτόπουλο και η γαλοπούλα.

Μαθήματα παρασκευής μπουγάτσας στο Πολυτεχνείο του Χονγκ Κονγκ

Καθηγητής ο Φ. Μπαντής ο οποίος διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά και μακροβιότερα μπουγατσατζίδικα της Θεσσαλονίκης

Γιατί τα Τμήματα Επιστήμης Τροφίμων Χρειάζονται Ηγετικά Συμβούλια

Τα συμβούλια ηγεσίας της επιστήμης των τροφίμων μπορούν ενδεχομένως να παρέχουν μια σειρά από ζωτικά οφέλη στους φοιτητές, το διδακτικό προσωπικό, το προσωπικό και το πανεπιστήμιο γενικότερα.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Γαλλία: Δεκαοκτώ άτομα παραπέμφθηκαν σε δίκη για συμμετοχή σε ευρωπαϊκή απάτη με κρέας αλόγου

Δεκαοκτώ άνθρωποι δικάστηκαν στη Μασσαλία της Γαλλίας, κατηγορούμενοι ότι συντόνιζαν ένα ευρωπαϊκό δίκτυο εμπορίας κρέατος αλόγου, με ακατάλληλα για ανθρώπινη κατανάλωση προϊόντα.

Nestle: Ένα μονοπωλιακό “παιχνίδι σκάκι” με πιόνια ακόμα και τις ίδιες τις κυβερνήσεις

Πώς η Nestle χρησιμοποιεί πρακτικές λόμπι, επεμβαίνοντας ακόμα και σε κρατικές πολιτικές κατά της παχυσαρκίας.

39χρονη vegan καταδικάστηκε για φόνο – Το μωρό της πέθανε από την πείνα καθώς έτρωγε μόνο λαχανικά

Μια vegan μητέρα αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του 18 μηνών παιδιού της που πέθανε από την πείνα ακολουθώντας μια αυστηρή vegan δίαιτα με ωμά φρούτα και λαχανικά. 
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης