Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
29.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εκπαίδευση

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευση

“Πως να πουλήσετε την Ασφάλεια Τροφίμων” – Νέο ηλεκτρονικό βιβλίο για υπεύθυνους ποιότητας και επαγγελματίες της ασφάλειας τροφίμων 

Πρακτικός οδηγός για την αποτελεσματική επικοινωνία της σημασίας της ασφάλειας των τροφίμων.

ΝΟΥΝΟΥ: Συνεργασία με το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο σε μελέτες για τη διατροφική αξία του πρωινού

Ουσιαστική η συμβολή του ισορροπημένου πρωινού στον περιορισμό εμφάνισης υπερβαρότητας ή παχυσαρκίας και της ανεπάρκειας θρεπτικών συστατικών στα παιδιά.

Απαράδεκτες οι αλλαγές στα ονόματα χημικών ενώσεων στα σχολικά βιβλία – Επιστολή διαμαρτυρίας έξι τμημάτων Χημείας ΑΕΙ

Εισάγονται στα νέα βιβλία ονομασίες όπως νάτριο χλωρίδιο και άνθρακας διοξείδιο, αντί χλωρίδιο του νατρίου ή χλωριούχο νάτριο και διοξείδιο του άνθρακα.

Συγκροτείται Εθνική Επιτροπή AKIS για την εκπαίδευση και κατάρτιση των αγροτών

Η Επιτροπή θα έχει επιτελικό ρόλο και θα θέτει στόχους σε ζητήματα εκπαίδευσης, κατάρτισης, έρευνας και καινοτομίας.

Το πρώτο συνέδριο για την αισθητηριακή ανάλυση (sensory science) στην Ελλάδα

1st Hellenic Sensory Science Conference (SENSO Conference 2024) 25-28 Ιουνίου 2024 - Μύρινα, Λήμνου, Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Χ. Μιχαλακέλης: Ορόσημο για την διεθνοποίηση της ελληνικής ανώτατης εκπαίδευσης η Διεθνής έκθεση ΝAFSA

Δηλώσεις του Χρήστου Μιχαλακέλη προέδρου της Study in Greece.

Υπουργείο Υγείας: Ξεκινά δράση σε σχολεία για την αντιμετώπιση της παιδικής παχυσαρκίας

Από Σεπτέμβριο σε όλα τα σχολεία θα υπάρξουν δράσεις για την προώθηση της υγιεινής διατροφής και της σωματικής δραστηριότητας.

Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης: Έναρξη συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Έναρξη συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Αιγαίου ανακοίνωσε η Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης.

Προϊστορική κουζίνα από το ΑΠΘ: Πλιγούρι και φάβα σε φουρνάκι της εποχής του Χαλκού

Προϊστορικά μαγειρέματα στο campus του ΑΠΘ με πλιγούρι Μεσημεριανής Τούμπας σε φουρνάκι της Εποχής του Χαλκού.

Βιολογικά Τρόφιμα: Σημαντική Ημερίδα για την περιβαλλοντική διάσταση της Ασφάλειας και της Υγιεινής των Τροφίμων

Αύριο Παρασκευή 24 Μαΐου στο Συνεδριακό Κέντρο «Γιάννης Η. Κυριόπουλος» της Πανεπιστημιούπολης Αθηνών.

Πρακτική άσκηση για αποφοίτους στην Επιτροπή Ανταγωνισμού

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πρακτική άσκηση στην Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Coca-Cola Τρία Έψιλον: Νέος κύκλος σεμιναρίων από το Youth Empowered της

Τον νέο κύκλο σεμιναρίων που υλοποιεί με στρατηγικό συνεργάτη τη Socialinnov ανακοίνωσε το Youth Empowered, το δωρεάν πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχολησιμότητας της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Η ευχάριστη είδηση της ημέρας: Ιαπωνικό σουπερμάρκετ πληρώνει μέρος φοιτητικού χρέους σε νέους εργαζόμενους

Μια επιχείρηση σούπερ μάρκετ που εδρεύει στον νομό Νιιγκάτα της κεντρικής Ιαπωνίας ξεκίνησε ένα πρόγραμμα για να βοηθήσει τους νέους υπαλλήλους να αποπληρώσουν τα φοιτητικά τους δάνεια.

Δράσεις ανάδειξης του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου “Kriti”

Σεμινάριο από την Περιφέρεια Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, σε συνεργασία με τον δήμο Αρχανών-Αστερουσίων.

Κοριοί σε ελληνικά ξενοδοχεία: Εκπαιδευτικό σεμινάριο εξ αποστάσεως για την πρόληψη και αντιμετώπιση

Πρόγραμμα επιμόρφωσης με μεικτή εκπαίδευση από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Good Food for Thought: Διαλύθηκαν μύθοι και αποκαλύφθηκαν αλήθειες για την Ασφάλεια Τροφίμων

Με hostess την Νίκη Λυμπεράκη και καλεσμένους την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Νίκο Γδοντέλη, από το cibum.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Facility Management Experts

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης για Υπεύθυνους Διαχείρισης Εγκαταστάσεων (Facility Management Experts) από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) σε συνεργασία με την GEP.

DIAGEO: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη στήριξη της απασχόλησης και του κλάδου της εστίασης

Πρακτική εκπαίδευση σε τεχνικές Bartending και Barista, βιώσιμη διαχείριση τροφίμων και υλικών και κατάρτιση για την ανάπτυξη ανθρωποκεντρικών δεξιοτήτων.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Απάτη με τα εμφιαλωμένα νερά: Έκθεση της ΕΕ αποκαλύπτει την αιτία

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε στη δημοσιότητα την έκθεση για τις αιτίες που επιτρέπουν να διατίθενται στην αγορά μη συμμορφούμενα και δυνητικά δόλια προϊόντα.

Ελλάδα: 4 στα 10 τυροκομεία στη Θεσσαλία και τα Γρεβενά δεν παστεριώνουν σωστά το γάλα! Τι αποκάλυψαν έλεγχοι του ΕΦΕΤ

\Σχεδόν τέσσερις στα δέκα εγκαταστάσεις μεταποίησης γάλακτος δεν παστεριώνουν σωστά το γάλα όπως διαπιστώθηκε μετά από ελέγχους του ΕΦΕΤ σε Γρεβενά και Θεσσαλία.

Τροφική δηλητηρίαση από παγωτό

Πως θα καταλάβετε ότι το παγωτό σας έχει χαλάσει.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης