Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου, 2025
6.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εκπαίδευση

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευση

Σεμινάριο Food Defense training course του TÜV HELLAS (TÜV NORD) σε συνεργασία με τo cibum.gr

Εισηγητής Νίκος Γδοντέλης, Βιολόγος MSc Food Science, σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

Ευκαιρία να παρακολουθήσετε το best seller σεμινάριο: Food Safety Culture Advanced training course του TÜV NORD σε συνεργασία με τo cibum.gr

Εισηγητής Νίκος Γδοντέλης, Βιολόγος MSc Food Science, σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

Μινέρβα: Συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης και το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο

Στόχος της συνεργασίας της Μινέρβα με τα εκπαιδευτικά-ερευνητικά ιδρύματα, είναι η παροχή εργαλείων στους αγρότες για να αντιμετωπίσουν τις νέες συνθήκες που δημιουργεί η κλιματική αλλαγή.

ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ: Στις 20 Ιανουαρίου ξεκινά το πρόγραμμα επιμόρφωσης των Γεωργικών Συμβούλων

Το πρόγραμμα επιμόρφωσης διάρκειας 11 εβδομάδων, θα υλοποιηθεί με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως ασύγχρονης εκπαίδευσης (e-learning).

Εξειδικευμένο Πρόγραμμα Κατάρτισης για ΠΟΠ-ΠΓΕ Προϊόντα με Ισχυρισμούς Υγείας από τον “Νέα Γεωργία Νέα Γενιά”

Ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας 15 αγροδιατροφικών επιχειρήσεων και συνεταιρισμών.

Ioniki και ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ: Σεμινάριο για τα κατεψυγμένα προϊόντα στον τουριστικό κλάδο

Μαθήματα ασφάλειας, ποιότητας και στρατηγικών επιλογής κατεψυγμένων προϊόντων.

Διαφθορά στην τριτοβάθμια εκπαίδευση: Βραβείο σε ερευνήτρια που αποκάλυψε απάτες και ψεύτικες επιστημονικές μελέτες

Οι δέκα άνθρωποι που διαμόρφωσαν την επιστήμη το 2024, σύμφωνα με το Nature.

Σεμινάριο για την αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης για επιχειρηματική ανάπτυξη από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Το σεμινάριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί Διαδικτυακά κατά το διάστημα 9-10 Δεκεμβρίου 2024 και ώρες 18:00 - 21:15, απευθύνεται σε επαγγελματίες στρατηγικού σχεδιασμού και διοικητικά στελέχη οργανισμών.

Μελισσοκομία: Δωρεάν προγράμματα εκπαίδευσης για επαγγελματίες

Ξεκινούν στις 5 Δεκεμβρίου τα δωρεάν προγράμματα εκπαίδευσης - κατάρτισης του ΕΛΓΟ - ΔΗΜΗΤΡΑ για επαγγελματίες μελισσοκόμους.

Η λέξη που είναι κατανοητή σε όλο τον κόσμο και σε όλες τις γλώσσες

Μία λέξη φαίνεται να είναι κοινή σε όλες τις γλώσσες. Περίεργο, κι όμως αληθινό, ε;

Δρ Stefan Haas (TÜV AUSTRIA Holding AG) στο cibum: «Είμαστε καλύτεροι από όλους τους φορείς πιστοποίησης»

Ο Δρ Stefan Haas, Chief Executive Officer του TÜV AUSTRIA Group σε αποκλειστική συνέντευξη στο cibum, έδωσε μία άλλη εικόνα της ηγεσίας, κατέγραψε τις επιτυχίες του Ομίλου, αναφέρθηκε στον ανταγωνισμό και αποκάλυψε μικρά αλλά σημαντικά σημεία της προσωπικής του ζωής και πορείας.

Ελληνικές επιχειρήσεις: Έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή σε προγράμματα κατάρτισης

Έρευνα έδειξε ενδιαφέρον των επιχειρήσεων για προγράμματα κατάρτισης αλλά και προβλήματα στην εξεύρεση εργαζομένων.

Τελικά, είναι γρουσουζιά να γλείφεις το μαχαίρι;

Και αν έχει μείνει πάνω το καλύτερο συστατικό από τη γέμιση της τούρτας;

Greenwashing και στα παπούτσια – Το πρόγραμμα VETting Green

Μπορούμε να καταπολεμήσουμε το "πράσινο ξέπλυμα" (greenwashing) στον τομέα ένδυσης και υποδηματοποιίας;

Πρόληψη της φλεγμονής και των καρδιαγγειακών παθήσεων – Το νέο βιβλίο του Γ. Ζαμπετάκη που καλύπτει τα κενά γνώσης

Στο νέο Βιβλίο του, ο Γιάννης Ζαμπετάκης διαλύει τον μύθο της χοληστερόλης, ως αιτία καρδιακών παθήσεων.

Η πρωτοποριακή βιβλιοθήκη φασμάτων μάζας υψηλής ανάλυσης με τις πάνω από 1000 ταυτοποιημένες χημικές ουσίες

Ερευνητές αναπτύσσουν ανοικτής πρόσβασης βιβλιοθήκη φασμάτων μάζας χημικών ουσιών για την υποβοήθηση των δοκιμών ασφάλειας τροφίμων.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Food Defense training course σε συνεργασία με τo cibum.gr

Εισηγητής Νίκος Γδοντέλης, Βιολόγος MSc Food Science, σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

Εστίαση: Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για πιάτα Halal

Η Ελληνική εστίαση προετοιμάζεται για την εξυπηρέτηση επισκεπτών με halal διατροφικές ανάγκες.

31 καθηγητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στη λίστα κορυφαίων επιστημόνων σε παγκόσμιο επίπεδο

Η λίστα αυτή ανακοινώνεται κάθε χρόνο και αξιολογεί την απήχηση του επιστημονικού έργου για σχεδόν 10.000.000 επιστήμονες ανά τον κόσμο.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Οι ερευνητές κάνουν βήματα προς τη δημιουργία εμβολίου για τη μη τυφοειδή σαλμονέλα

 Ρεαλιστική στρατηγική για την ανάπτυξη αποτελεσματικών προληπτικών μέτρων κατά των λοιμώξεων από σαλμονέλα.

Η νέα φοβερή επιστημονική ανακάλυψη για την μόλυνση του τόνου σε κονσέρβα με υδράργυρο

Ερευνητές δημιούργησαν αμινοξύ που μειώνει την ποσότητα της τοξικής ουσίας στην κονσέρβα.

ΠΡΟΣΟΧΗ: «ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΕ» – 8 μπαχαρικά που πωλούνται σε ελληνικά καταστήματα αποτελούν “δυνητικά σοβαρό κίνδυνο”

Ελληνική εταιρεία με έδρα στην Αυλώνα Αττικής ανακαλεί προϊόντα λόγω «δυνητικά σοβαρού κινδύνου».
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο