Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022
1.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εκπαίδευση

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευση

EFSA: Δωρεάν Workshop για τα μικρά σωματίδια και τα νανοσωματίδια στα τρόφιμα

Η EFSA διοργανώνει διαδικτυακό εργαστήριο το οποίο θα πραγματοποιηθεί 31/03/22-01/04/22 με θέμα "Μικρά σωματίδια και νανοσωματίδια στα τρόφιμα".

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο «Βασικές αρχές κατάψυξης τροφίμων»

Το webinar απευθύνεται και είναι κατάλληλο για πολλούς τύπους ρόλων στη βιομηχανία παραγωγής τροφίμων

Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για επιχειρήσεις τροφίμων: Η Vegan Revolution και ο αντίκτυπός της στις επωνυμίες

Μαθήματα εμπιστευτικών πληροφοριών του κλάδου για το πώς να αντιδράσετε στις απαιτήσεις των vegan

Δωρεάν Ευρωπαϊκό σεμινάριο φυτοπροστασίας: Σύγχρονα εργαλεία διαχείρισης Παρασίτων

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τρία έργα που χρηματοδοτούνται από τα προγράμματα έρευνας και καινοτομίας Horizon 2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης "Innovations in plant protection

Πανεπιστήμιο Λίμερικ: το ακαδημαϊκό διαμάντι της Ιρλανδίας που κατακτά την διεθνή καταξίωση

Το Πανεπιστήμιο του Λίμερικ (University of Limerick ή UL) ιδρύθηκε το 1972 και σήμερα έχει πάνω από 15.000 φοιτητές και περίπου 1700 άτομα διδακτικό και διοικητικό προσωπικό.

ΕΟΔΥ: Νέες οδηγίες για την επιστροφή των μαθητών μετά από νόσηση ή επαφή με κρούσμα

Διαδικασία και υποχρεώσεις εργαστηριακά επιβεβαιωμένων κρουσμάτων και στενών επαφών με κρούσμα

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Ποιοι είναι οι 20 καθηγητές που συγκαταλέγονται στο 2% των κορυφαίων επιστημόνων παγκοσμίως

Η σπουδαία αυτή διάκριση πιστοποιεί τη διεθνώς αναγνωρισμένη και υψηλού επιπέδου έρευνα που πραγματοποιείται στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Δωρεάν σεμινάρια του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Νέος κύκλος

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και μία ώρα πριν την έναρξη του κάθε σεμιναρίου

ΕΦΕΤ: ανακοίνωση για την ισχύ των βεβαιώσεων παρακολούθησης εκπαιδευτικών προγραμμάτων

Η σχετική ανακοίνωση του ΕΦΕΤ ξεκαθαρίζει το τοπίο, μέχρι την επανέναρξη της εξεταστικής διαδικασίας από τον Φορέα.

Δωρεάν webinar του IAFP: Η απάντηση της βιομηχανίας τροφίμων στον covid – Διδάγματα και μελλοντικά σχέδια

Θα αναλυθούν θέματα παραγωγής, ελέγχου, λιανικού εμπορίου και εφοδιαστικής αλυσίδας για τη βιομηχανία κρέατος και πουλερικών

Νέες τεχνικές εκπαίδευσης μικροκαλλιεργητών δίνουν πολλά υποσχόμενα αποτελέσματα

Η μέθοδος farmer-to-farmer έδειξε πολύ καλά αποτελέσματα και ανοίγει το δρόμο για νέα έρευνα.

Webinar για την βελτίωση της αποτελεσματικότητας και τη μείωση του κόστους παραγωγής «χωρίς λακτόζη»

Οι περιορισμοί επεξεργασίας των ενζύμων μπορούν να μετατρέψουν την καινοτομία “χωρίς λακτόζη” σε μια δύσκολη και δαπανηρή εφαρμογή.

Δωρεάν webinar: «Μεσογειακή Διατροφή & Καρδιαγγειακό Σύστημα»

Το Εθνικό Ίδρυμα Καρδιολογίας* διοργανώνει δωρεάν διαδικτυακή συζήτηση με θέμα: "Μεσογειακή Διατροφή & Καρδιαγγειακό Σύστημα".

Ξενοδοχοϋπάλληλοι: Ξεκινούν προγράμματα επιδοτούμενης μετεκπαίδευσης ανέργων στον τουριστικό κλάδο

Πότε αρχίζουν οι αιτήσεις για τα 50 τμήματα μετεκπαίδευσης και σε ποιες περιοχές της χώρας

WiseGreece: Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα καλλιέργειας αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών

Στο πρόγραμμα, που είναι δωρεάν και ξεκινά την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου, μπορούν να συμμετέχουν άτομα κάθε ηλικίας που επιθυμούν να δημιουργήσουν την δική τους επιχείρηση με αγροτικά προϊόντα

Η Extended Reality, (XR) τεχνολογία στον κλάδο των τροφίμων

Στη βιομηχανία τροφίμων οι τεχνολογίες XR μπορούν να εφαρμοστούν σε τομείς όπως απομακρυσμένη εργασία, κατάρτιση, συντήρηση τροφίμων, επιθεώρηση, μάρκετινγκ και υποστήριξη πελατών

ΕΦΕΤ: Διαδικασία Επανέκδοσης Βεβαίωσης Κατάρτισης

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του φορέα στις 23 Νοεμβρίου, μετά από απόφαση του Δ.Σ. του Ε.Φ.Ε.Τ. για την επανέκδοση βεβαίωσης, όπως αυτή έχει χορηγηθεί...

ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ: Ξεκίνησαν στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου τα σεμινάρια για αγρότες

θα ακολουθήσουν αντίστοιχα σεμινάρια στη Χίο και στη Λήμνο, ενώ ανάλογες δράσεις θα γίνουν σε όλες τις Περιφέρειες της χώρας.

The Business of Food: Δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Πρόσκληση στους εν δυνάμει επιχειρηματίες τροφίμων να το παρακολουθήσουν, προκειμένου να ανακαλύψουν τα πρώτα βήματα της επιχειρηματικότητας, αλλά και να ενημερωθούν για τις παγκόσμιες τάσεις στον τομέα των τροφίμων.

Δωρεάν Webinar από την EFSA για τα υλικά που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα

Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αίτησης για συμμετοχή

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Εξέλιξη: Βρώσιμη συσκευασία για φρούτα και λαχανικά!

Επιστήμονες ανακάλυψαν βρώσιμη επίστρωση κυτταρίνης για φρέσκα προϊόντα που παράγονται από φυσικό υπόλειμμα που προέρχεται από φρούτα, λαχανικά ή φυτά

Νοθευμένη η βανίλια στη Γαλλία – Απίστευτες πρακτικές εξαπάτησης

Πολλά τα "μαργαριτάρια" που βρήκαν στο δρόμο τους οι Γαλλικές Αρχές, σε μια έρευνα που διήρκησε 3 χρόνια.

Διεθνή: Βρήκε σκουριασμένο καρφί μέσα σε σφολιάτα!

Το ξένο σώμα σε τρόφιμα είναι μία εν δυνάμει απειλή για τη βιομηχανία τροφίμων
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης