Η βιταμίνη D «κλειδί» για την ανοσία κατά του καρκίνου και την αποτελεσματικότητα της ανοσοθεραπείας, διαπιστώνει έρευνα, με επικεφαλής τον Έλληνα Ευάγγελο Γιαμπαζολιά.
Η Αρχή Ασφάλειας και Προτύπων Τροφίμων της Ινδίας, έχει ξεκινήσει έρευνα σχετικά με την αντικανονική περιεκτικότητα σε ζάχαρη στα προϊόντα Cerelac της Nestlé.
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) εξέφρασε σήμερα την «τεράστια ανησυχία του» για την αυξανόμενη εξάπλωση του στελέχους H5N1 της γρίπης των πτηνών σε άλλα είδη, ανάμεσά τους και άνθρωποι.
Οι παιδικές τροφές στην Ελβετία και την Ευρώπη δεν περιέχουν ζάχαρη ενώ οι ίδιες σε χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος περιέχουν υψηλή ποσότητα προστιθέμενης ζάχαρης...
Αυτή είναι η 8η παγκόσμια έρευνα κατάρτισης για την ασφάλεια τροφίμων που διοργανώθηκε με την Intertek Alchemy σε συνεργασία με τις BRCGS, BSI, Intertek, SGS, SQF, TSI.