Τετάρτη, 12 Ιουνίου, 2024
33 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Who is Who
οι food experts έχουν και όνομα, και σπουδές, και εμπειρία, και επιτεύγματα, αλλά και άποψη

Βιομηχανία / Παραγωγή

ΑρχικήΒιομηχανία / Παραγωγή
Νικόλας Παρασκευάς

Γεωπόνος- Τεχνολόγος Τροφίμων ΑΠΘ, MSc in Food Science

Μυρτώ Παπαγεωργίου

Τεχνολόγος Τροφίμων - MSc Food Quality Management

Μαρία Ανδριέλου

BA in Linguistics (AUTH, GR), MA in Cross-Cultural Communication and International Relations (NCL, UK), MSc in Bioeconomy: Biotechnology and Law (IHU, GR)

Ευάγγελος Ηλίας Δημόπουλος

Γεωπόνος Ζωικής Παραγωγής MSc

Γεωργία Μαρία Χολή

Τεχνολόγος Τροφίμων - MSc Νομοθεσία Τροφίμων και Ποτών

Ιωάννα Κουβατσή

Χημικός Μηχανικός ΑΠΘ, Διαχείριση Αποβλήτων ΕΑΠ

Παντελής Σταθόπουλος

Τεχνολόγος Τροφίμων, MSc Επιστήμη Τροφίμων και Διατροφή, MSc Microbiology

Βίκη Τουτζιαράκη

Επιστήμονας Υλικών, MSc Βιολογικά Συστήματα

Παναγιώτης Κουκουβίτης

Επιχειρηματίας στον χώρο των τροφίμων. Δημοσιογράφος γεύσης

Χρύσα Μαμάνη

Τεχνολόγος Τροφίμων

Δημήτρης Σβυντρίδης

Bsc Applied Chemistry (University of Northumbria) , Msc Medicinal Chemistry (The Open University)

Θεόδωρος Πλακέτας

Γεωπόνος ΓΠΑ. MSc Total Quality Management

Ευάγγελος Παλιούρας

Τεχνολόγος Τροφίμων

Αθανάσιος Καρανικόλας

Τεχνολόγος Τροφίμων

Βούλα Μιλλόση

Τεχνολόγος Τροφίμων & Διατροφής

Μπέττυ Οικονόμου

Τεχνολόγος Τροφίμων. MSc Food Quality Management

Μαίρη Τσαβαλά

Γεωπόνος Επιστήμης Τροφίμων, ΕΑΠ – Διαχείριση & Τεχνολογία Ποιότητας

Αγγελική Γεωμπρέ

Επιχειρηματίας