Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023
19.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση / Τουρισμός

ΑρχικήΝέαΕστίαση / Τουρισμός

Επιθεώρηση εργασίας: Όταν αδήλωτοι εργαζόμενοι κλειδώνονται στα… ψυγεία!

Τα απίστευτα περιστατικά όταν σε τουριστική περιοχή πέφτει "σύρμα" για ελέγχους από την Επιθεώρηση εργασίας.

Γαλάζιες σημαίες στην Ελλάδα: Τι κάνουμε λάθος (και εδώ) ;

Πώς γίνεται να έλξουμε στην Ελλάδα ποιοτικό τουρισμό όταν δεν μπορούμε να κάνουμε το απλό και να προωθήσουμε τις παραλίες μας;

Σκληρό Βίντεο: Kαταγγελία για εστιάτορα στην Κάρπαθο – Τηγανίζει ζωντανά ψάρια

Ντροπή και αποτροπιασμός για βίντεο από εστιατόριο στην Κάρπαθο.

Η νέα ΚΥΑ για την οικιακή, και βιομηχανική χρήση νερού

Οι νέες υποχρεώσεις των επιχειρήσεων τροφίμων σχετικά με τη χρήση νερού.

Παραδόσεις Delivery: Οι μικρές αλλαγές που οδηγούν τους καταναλωτές σε πιο υγιεινές επιλογές – Επιστημονικό πείραμα

Πως οι εφαρμογές παράδοσης φαγητού μπορούν να μειώσουν τη μέση περιεκτικότητα θερμίδων στα μενού.

Βιομηχανία Τροφίμων – Εστίαση: Πως να προστατέψετε τα εμπορικά σας μυστικά;

Οι συνταγές που οδήγησαν μεγάλες εταιρείες στα δικαστήρια.

Ελληνική εστίαση: Αύξηση 27% στον τζίρο το α’ τρίμηνο – Η μεγαλύτερη αύξηση στη Σαντορίνη, η μικρότερη στη Μύκονο!

Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ, στο σύνολο των επιχειρήσεων των υπηρεσιών εστίασης, ο κύκλος εργασιών το α' τρίμηνο εφέτος ανήλθε σε 1.525.622.347 ευρώ.

Σίφνος και Νάξος κορυφαίοι προορισμοί το 2023 σε αφιέρωμα της New York Post

Σύμφωνα με την New York Post η Σίφνος προσφέρει το καλύτερο φαγητό σε όλες τις Κυκλάδες.

Η Kraft Heinz λανσάρει dispenser σάλτσας με πάνω από 200 συνδυασμούς γεύσεων

Ένας έξυπνος τρόπος έρευνας σε εστιατόρια, πριν το λανσάρισμα νέων προϊόντων στην αγορά

Η δυναμική της κάνναβης στη βιομηχανία τροφίμων

Νέες θέσεις εργασίας και νέα οικονομικά ωφέλη

Το ΕΠΙΚΟ Angostura Tiki Week έρχεται σε όλη την Ελλάδα

Από την Πέμπτη 25 Μαΐου μέχρι και την Πέμπτη 8 Ιουνίου, 30 bars σε 14 Tiki πόλεις θα βάλουν τα εξωτικά τους και θα γιορτάσουν το Tiki Week με μοναδικά Angostura cocktails.

Εστιατόρια: Η χειρότερη ημέρα του χρόνου η γιορτή της Μητέρας!

Γιατί σερβιτόροι και εργαζόμενοι στην εστίαση την αποκαλούν "Ημέρα κόλαση";

Κλείνουν το NAMMOS στη Μύκονο

Εντολή για αναστολή άδειας λειτουργίας του Nammos λόγω αυθαίρετων κατασκευών.

Τροφικές δηλητηριάσεις από παγωτό

Οι κίνδυνοι που εγκυμονούν από την απρόσεχτη κατανάλωση του δημοφιλούς καλοκαιρινού γλυκίσματος.

Τα κορυφαία Ελληνικά εστιατόρια που κέρδισαν στα FNL Best Restaurant Awards 2023

Τα 204 εστιατόρια σε ολόκληρη την Ελλάδα που κερδίζουν ένα τουλάχιστον αστέρι το 2023 όπως τα αξιολόγησε η επιτροπή των FNL Best Restaurant Awards.

Γ. Καββαθάς: Η ελληνική γαστρονομία κίνητρο για τον τουρισμό

Τα τοπικά προϊόντα αποτελούν εκτός από ισχυρό διατροφικό πρότυπο και έναυσμα να επιστρέψει ο τουρίστας στην χώρα μας υποστήριξε ο ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ελλάδος, Γιώργος Καββαθάς.

Eστίαση: Έξι συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη για ηχορύπανση

Συνεχίζονται οι έλεγχοι των αρχών για την ηχοστάθμη των μηχανημάτων σε μπαρ και εστιατόρια.

Στο εδώλιο άνδρας που αρνήθηκε να πληρώσει την σαμπάνια που ήπιε!

Νόμιζε ότι η σαμπάνια Cristal 20 ετών, αξίας 13.000 ευρώ, κοστίζει 1.300 ευρώ...

Υπάρχει πραγματικά το ιδανικό χάρτινο καλαμάκι;

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν τη διάσπαση του;

750 τα μέλη της ψηφιακής πλατφόρμας Zero Waste HoReCa Hub

Εκπαίδευση σε θέματα κυκλικής οικονομίας στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του κλάδου καφεστίασης και φιλοξενίας.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα αυτοκόλλητα βραβείων αυξάνουν τις πωλήσεις στο τυρί! Επιστημονική έρευνα

οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερο για επισημάνσεις βραβείου

Τι πιστεύουν οι καταναλωτές για τα φυτικά προϊόντα;

Είναι παραπλανητικοί οι όροι "κρέας" ή "γάλα" σε φυτικά προϊόντα ή όχι; Τι ισχύει σε διάφορες χώρες.

Πολυανθεκτικά παθογόνα βακτήρια βρέθηκαν στο 40% των δειγμάτων κρέατος σούπερ μάρκετ!

Πολυανθεκτικό στα αντιβιοτικά E. coli βρέθηκε στο 40% των δειγμάτων κρέατος σούπερ μάρκετ που δοκιμάστηκαν σε ισπανική μελέτη - Τα πουλερικά η πιο μολυσμένη κατηγορία.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης