Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022
13.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

News Line

Πρωτογενής τομέας: Κατατέθηκαν επενδυτικά σχέδια ύψους 403 εκατ. ευρώ

Επενδυτικά σχέδια, ύψους 402.646.799 ευρώ, που υποβλήθηκαν σε τρεις δράσεις του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, «Ελλάδα 2.0», με επίκεντρο τον πρωτογενή τομέα.

Ο Τομ Χανκς λανσάρει μάρκα καφέ για την υποστήριξη των βετεράνων των ΗΠΑ

Ο ηθοποιός Τομ Χανκς λανσάρει τη δική του μάρκα καφέ, Hanx for Our Troops, της οποίας το 100% των κερδών πηγαίνει σε οργανισμούς που βοηθούν τους βετεράνους στρατιώτες των ΗΠΑ.

ΔΕΛΤΑ: Αυξήσεις μισθών στους εργαζομένους

Αύξηση του βασικού μισθού κατά 12% - Αυξήσεις μισθών έως 5%.

“Απανωτά τα χτυπήματα” για τα οφέλη της πατάτας: Νέα μελέτη δείχνει πως για όλα φταίει ο τρόπος μαγειρέματος

Νέα πανεπιστημιακή μελέτη αναφέρει πως η πατάτα παρουσιάζει αρνητικές επιδράσεις στην ανάπτυξη του διαβήτη τύπου 2, μόνο όταν μαγειρεύεται με λάθος τρόπο.

“Πρεμιέρα” για την αγορά Μοδιάνο της Θεσσαλονίκης

Η πλήρως αναπαλαιωμένη κεντρική αγορά της πόλης έβαλε τα θεμέλια της λειτουργίας της και για τον επόμενο αιώνα.

Παγκόσμια Ημέρα τουρκικού καφέ: Οι Τούρκοι… μας “βάζουν στη θέση μας”! (Video)

«Ο πανάρχαιος πολιτισμός μας τον προσφέρει σε όλο το κόσμο» αναφέρει η Τουρκία.

Ποια προϊόντα που συνδέονται με αποψίλωση των δασών απαγορεύονται στην ΕΕ

Η ΕΕ έλαβε τα ξημερώματα απόφαση για την απαγόρευση τω εισαγωγών σε προϊόντα, αν η προέλευσή τους είναι δασικές εκτάσεις που αποψιλώθηκαν μετά τον Δεκέμβριο του 2020.

Οι κορυφαίες τάσεις στον κλάδο της ζαχαροπλαστικής

Οι τελευταίες τάσεις στη βιομηχανία ζαχαροπλαστικής εν καιρώ πληθωρισμού.

Πως φτιάχνονται οι ριζογκοφρέτες (video)

Αν και θεωρούνται ένα «νέο» και ίσως «υψηλής τεχνολογίας» σνακ, οι ριζογκοφρέτες ή αλλιώς ριζόπιτες έχουν αρχαία ιστορία και παρασκευάζονται με απλές διαδικασίες.

“Ψεύτικο κρέας”: Η άλλη όψη του φυτικού κρέατος

Τι έχουν να πουν οι επικριτές του φυτικού και του καλλιεργούμενου κρέατος σχετικά με τα οφέλη του στην υγεία, το περιβάλλον, καθώς και τον τρόπο παραγωγής τους;

 Τα «ΒορΟινά των Χριστουγέννων»στηρίζουν το Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου

Φιλανθρωπική εκδήλωση οινογνωσίας των «Οινοποιών Βορείου Ελλάδος» στο Electra Palace στις 12 Δεκεμβρίου.

Η Κρι Κρι συμμετέχει για πρώτη φορά στη διεθνή έκθεση τροφίμων Seoul International Cafe Show

Συμμετοχή της ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι στη διεθνή έκθεση τροφίμων Seoul International Cafe Show.

Food Experts’ Awards: “Άνοιξαν” τα διεθνή βραβεία καινοτομίας και αριστείας του κλάδου Τροφίμων και Ποτών

To Cibum ανακοινώνει και επίσημα τα FEA, τα βραβεία αναγνώρισης και επιβράβευσης της προόδου στον κλάδο Τροφίμων και Ποτών.

Μ. Παναγιωτάκης (ΔΩΔΩΝΗ): “Είμαι ρομαντικός στη δουλειά μου κι ότι κάνω το κάνω με  μεράκι”

"ΔΩΔΩΝΗ των πέντε Ηπείρων" - Ο Διευθύνων Σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ Μιχάλης Παναγιωτάκης, απαντάει στο γιατί έγινε το μεγάλο "άλμα" της εταιρείας στα σνακ και αποκαλύπτει στο cibum το μυστικό της επιτυχίας.

Έρευνα: Οι καταναλωτές θέλουν πιο ηθικά και ποιοτικά αρτοσκευάσματα

Μια έρευνα της Fedima σε 3 ευρωπαϊκές χώρες προσπάθησε να προσδιορίσει τα βασικά κίνητρα των καταναλωτών όταν επιλέγουν να αγοράσουν βιενέζικα αρτοσκευάσματα, κέικ και αρτοπαρασκευάσματα.

Στην άυλη Πολιτιστική Κληρονομιά της UNESCO το ρούμι Κούβας

Σύμφωνα με τους Κουβανούς οινοπνευματοποιούς, το ρούμι δεν είναι μόνο ένα απόσταγμα, αλλά και ένα σημαντικό μέρος της πολιτιστικής τους έκφρασης και αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό μέρος του πολιτισμού της χώρας.

Glyphosate: Νέα παράταση από την ΕΕ στη χρήση του ζιζανιοκτόνου

Η EFSA ανακοίνωσε ότι δεν θα μπορέσει να ολοκληρώσει την διαδικασία αξιολόγησης, εντός του χρονοδιαγράμματος.

Τα κούφια λόγια για την ανακύκλωση πλαστικών

Παρά τις... "φήμες" η βιομηχανία πλαστικού αναπτύσσεται ραγδαία!

Μελάσα EMELIA: Η Φυσική Γλυκαντική Ουσία από ζαχαροκάλαμο έχει ονοματεπώνυμο και είναι superfood

Είναι ιδανικό γλυκαντικό για όλα τα γλυκά & αρτοσκευάσματα, αλλά και για τα ροφήματα μιας και έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη

Κατεψυγμένοι κύβοι ντομάτας ευθύνονται για ξέσπασμα σαλμονέλας στη Φινλανδία

Μαζικά κρούσματα Salmonella Typhimurium στη Φινλανδία το 2021 οφείλονταν, τελικά, σε κατεψυγμένους κύβους ντομάτας, σύμφωνα με μια νέα μελέτη.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img

Must read

Food Experts’ Awards: “Άνοιξαν” τα διεθνή βραβεία καινοτομίας και αριστείας του κλάδου Τροφίμων και Ποτών

To Cibum ανακοινώνει και επίσημα τα FEA, τα βραβεία αναγνώρισης και επιβράβευσης της προόδου στον κλάδο Τροφίμων και Ποτών.

TomKat Solution: Η απάντηση στο πολυστυρένιο με νέα, βιώσιμη και έξυπνη συσκευασία

Η εταιρεία TomKat Global Solutions δημιουργεί μια νέα συσκευασία ως εναλλακτική του πολυστυρένιου, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί τουλάχιστον 10 φορές και διαθέτει σύστημα ιχνηλασιμότητας.

Ευρωπαϊκή επιδημία Salmonella Mbandaka από κοτόπουλο – 196 κρούσματα, ένας νεκρός

Οι αρχές προειδοποιούν ότι ο κίνδυνος δηλητηριάσεων εξακολουθεί να υπάρχει καθώς δεν έχει εντοπιστεί η εστία.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης