Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2024
16 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Βραβεία

ΕΥ: Στην πρόεδρο της ΜΕΒΓΑΛ Μαίρη Χατζάκου Βραβείο Επιχειρηματικής Ανθεκτικότητας

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης των νικητών των επιμέρους κατηγοριών βράβευσης του διαγωνισμού της ΕΥ, Έλληνας «Επιχειρηματίας της Χρονιάς» 2023.

Π. Καπέλης (Kapelis Packaging): “Τo βραβείο FEA επιστέγασμα της διαρκούς επένδυσης”

Ο CEO της Kapelis Packaging Παναγιώτης Καπέλης μιλάει στο Cibum για την σημαντική διάκριση της συσκευασίας Halopack, στα Food Experts Awards στο πλαίσιο της ΔΕΘ HELEXPO.

Μασούτης: Ισχυρή παρουσία στα RetailBusinessAwards 2023!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τα προϊόντα της ΗΠΕΙΡΟΣ πρωταγωνιστούν για άλλη μια χρονιά στα DLG Awards 2024 και τα Superior Taste Awards 2024

Μ. Γιαννακοπούλου: "Νιώθουμε ότι η σκληρή δουλειά που κάνουμε εδώ και 30 χρόνια στην ΗΠΕΙΡΟΣ αναγνωρίζεται, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε διεθνές επίπεδο".

Βραβείο ανώτερης γεύσης για τις κοτομπουκιές ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ στα Superior Taste Awards 2024

Οι κοτομπουκιές ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ εντυπωσίασαν την κριτική επιτροπή με την αυθεντική τους γεύση αλλά και το γεγονός ότι η extra τραγανή εξωτερική υφή τους συνδυάζεται με ένα ιδιαίτερα ζουμερό εσωτερικό.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος επιβραβεύτηκε για τις δράσεις της σε 5 θεσμούς με 7 βραβεία

Πολλαπλά βραβεία για την ΑΒ Βασιλόπουλος σε ανακύκλωση, υγιεινά προϊόντα, καινοτομία και εξυπηρέτηση πελατών.

Διάκριση της TÜV AUSTRIA Hellas στα βραβεία «Diamonds of the Greek Economy 2023»

Μέσα σε 5 χρόνια, αύξησε κατά 100% το ανθρώπινο δυναμικό της, διπλασίασε τον κύκλο εργασιών της TÜV AUSTRIA στην Ελλάδα με αντίστοιχο τριπλασιασμό των κερδών της, ενώ ανέπτυξε και το χαρτοφυλάκιο των υπηρεσιών της.

MEDITERRA: Χρυσή διάκριση Τεχνολογικής Καινοτομίας για την κρυοξήρανση

Kρυοξήρανση είναι η μέθοδος αποξήρανσης προϊόντων υπό συνθήκες χαμηλής πίεσης και θερμοκρασίας.

Coffee Business Awards 2023: Ποιοι διακρίθηκαν στον χώρο της καφεστίασης

Οι μεγάλοι νικητές στις κατηγορίες  Top Coffee Chain, Top Coffee Roasterμ Top Coffee Importer, Top International Coffee Chain.

Γέλιο… Το βραβείο του “τρελού επιστήμονα” στα ηλεκτρικά καλαμάκια που αλλάζουν τη γεύση του φαγητού

Nobel Ig Ιατρικής για τη διερεύνηση του εάν υπάρχει... ίσος αριθμός τριχών στα ρουθούνια μας!

Goody’s-Everest: «Silver Medal» από τον κορυφαίο διεθνή οργανισμό αξιολόγησης εταιρικής βιωσιμότητας EcoVadis

O φορέας αξιολόγησης EcoVadis επιβεβαίωσε τις επιχειρηματικές δεσμεύσεις και τις επιδόσεις του Ομίλου στον τομέα της βιώσιμης ανάπτυξης.

TÜV AUSTRIA Hellas: Χρυσή διάκριση για τη Πλατφόρμα Νομοκανονιστικού Περιβάλλοντος – Εφαρμογή σε κινητά

Εύχρηστο εργαλείο για την σύγχρονη ελληνική επιχειρηματικότητα.

Χρυσό Βραβείο για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε Διεθνή διαγωνισμό, για τη διαχείριση του κατσίγαρου

Χρυσό βραβείο για την ομάδα iGEM Thessaly 2023 για την συνολική επίδοση του ερευνητικού της έργου - Ψηφίστηκε στις 10 καλύτερες ομάδες παγκοσμίως!

Μ. Λεβαντή (Γρηγόρης): «Η Ασφάλεια Τροφίμων είναι θεμελιώδης Αρχή»

Η Compliance & Training Director της Γρηγόρης Μαργαρίτα Λεβαντή μίλησε στο Cibum για την κατάκτηση τεσσάρων Gοld βραβείων στα  Food Experts’ Awards 2023.

Από τα δικαστήρια στο χωράφι: Η δικηγόρος που παράγει βότανα – Διάκριση στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό του EIT

Σημαντική διάκριση για Ελληνίδα παραγωγό βοτάνων σε διαγωνισμό του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Έρευνας και Τεχνολογίας.

Σ. Δανιγγέλη (Κουφέτα Χατζηγιαννάκη): Τα ασημένια κουφέτα κάνουν το γύρο του κόσμου!

Η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη κέρδισε χρυσό βραβείo στα food Experts’ Awards στην κατηγορία LOYALTY TO TRADITION.

Διαγωνισμός Εμπειρίας Πελάτη Λιανικής 2023-24

Βραβεία στις επιχειρήσεις που προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης στους πελάτες τους.

Growth winner αναδείχθηκε η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα φετινά Growth Awards 2023

Ν. Ποθουλάκης: «Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις  προσπάθειές μας για τη στήριξη και τον διαρκή εκσυγχρονισμό, τόσο του πρωτογενούς τομέα, όσο και του αγροδιατροφικού κλάδου.»

Την ευθύνη για τα επιστημονικά δεδομένα και συμπεράσματα που υπάρχουν στις αναρτήσεις στην κατηγορία ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ του cibum.gr φέρουν οι συγγραφείς τους.

Δημοσιεύστε άρθρο ή ανάλυση προτύπων πιστοποίησης

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ρεκόρ μαζικών τροφικών δηλητηριάσεων των τελευταίων 40 ετών στη Γαλλία – Το 45% σημειώθηκαν σε εστιατόρια!

2.000 μαζικές τροφικές δηλητηριάσεις στη Γαλλία το 2022 - "Σάρωσε" η σαλμονέλα σε αυγά.

Για πρώτη φορά εντοπίζεται τοξικότητα σε κοινό πρόσθετο τροφίμων

Το πρόσθετο τροφίμων E551 μπορεί να προκαλέσει κοιλιοκάκη!

Προειδοποίηση ασφάλειας: Τα παιδιά κάτω των 10 ετών δεν πρέπει να τρώνε συκώτι

Οι Αρχές της Νορβηγίας εξέδωσαν προειδοποίηση για την κατανάλωση συκωτιού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης