Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
17.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Who is Who
οι food experts έχουν και όνομα, και σπουδές, και εμπειρία, και επιτεύγματα, αλλά και άποψη

Ακαδημαϊκοί

ΑρχικήΑκαδημαϊκοί
Ακαδημαϊκοί

Καθηγητής Παν/μιου Πελοποννήσου Τεχνολογιών Επεξεργασίας Τροφίμων και Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων

Ακαδημαϊκοί

Λέκτορας Εφαρμογών (Μέλος Δ.Ε.Π) στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής

zampetakis

Πρόεδρος Τμήματος Βιολογικών Επιστημών / Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, University of Limerick, Ιρλανδία

matsakidou

Ερευνήτρια Τμήμα Χημείας ΑΠΘ / Επιστημονική υπεύθυνη σε ερευνητικό έργο ΕΛΙΔΕΚ μεταδιδακτόρων / Έκτακτη διδάσκουσα στο ΔιΠαΕ

Ακαδημαϊκοί

Καθηγητής, Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Τροφίμων - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Ακαδημαϊκοί

Αναπληρωτής Καθηγητής Οργάνωσης & Διαχείρισης Μονάδων Διατροφής, Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής, Σχολή Επιστημών Υγείας & Αγωγής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Ακαδημαϊκοί

Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, ΕΚΠΑ

Ακαδημαϊκοί

Professor Food Science - United Arab Emirates University, UAE. Food Sience BSc, MSc, PhD