Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
12.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Who is Who
οι food experts έχουν και όνομα, και σπουδές, και εμπειρία, και επιτεύγματα, αλλά και άποψη

Ακαδημαϊκοί

ΑρχικήΑκαδημαϊκοί
Θεόδωρος Βαρζάκας

Καθηγητής Παν/μιου Πελοποννήσου Τεχνολογιών Επεξεργασίας Τροφίμων και Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων

Θεοφάνης Γεωργόπουλος

Λέκτορας Εφαρμογών (Μέλος Δ.Ε.Π) στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής

zampetakis

Πρόεδρος Τμήματος Βιολογικών Επιστημών / Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, University of Limerick, Ιρλανδία

matsakidou

Ερευνήτρια Τμήμα Χημείας ΑΠΘ / Επιστημονική υπεύθυνη σε ερευνητικό έργο ΕΛΙΔΕΚ μεταδιδακτόρων / Έκτακτη διδάσκουσα στο ΔιΠαΕ

Ιωάννης Τσάκνης

Καθηγητής, Κοσμήτορας Σχολής Επιστημών Τροφίμων - Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

Γεώργιος Μπόσκου

Αναπληρωτής Καθηγητής Οργάνωσης & Διαχείρισης Μονάδων Διατροφής, Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής, Σχολή Επιστημών Υγείας & Αγωγής, Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο

Χαράλαμπος Προεστός

Αναπληρωτής Καθηγητής Χημείας Τροφίμων, ΕΚΠΑ

Κώστας Σταθόπουλος

Professor Food Science - United Arab Emirates University, UAE. Food Sience BSc, MSc, PhD