Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022
1.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Γαστρονομία

ΑρχικήΟικιακάΓαστρονομία

Η “ιπτάμενη” οινολόγος από τη Φλώρινα, που διανύει χιλιάδες χιλιόμετρα ετησίως, για να δημιουργήσει κρασιά

Δεν είναι εύκολη δουλειά, καθώς τα πολλά ταξίδια σημαίνουν ότι μένει αρκετές μέρες κάθε χρόνο μακριά από την οικογένειά της, αλλά έχει συγκινήσεις

Τα 8 πιο γούρικα φαγητά για την υποδοχή του νέου χρόνου

Επιλέξτε 1 από τα 8 φαγητά που φέρουν καλή τύχη, για το πρωτοχρονιάτικο τραπέζι σας

Τα κρασιά των Χριστουγέννων

Ένα γευστικό ταξίδι στα χριστουγεννιάτικα τραπέζια της Ευρώπης

Τι είναι το αλεύρι ταπιόκας;

Είναι βασική τροφή σε πολλές περιοχές του κόσμου, και χρησιμοποιείται ως συστατικό για συνταγές χωρίς γλουτένη και ως πυκνωτικός παράγων σε διάφορα τρόφιμα

Γιαγιά καλεί Άκη, και ο Πετρετζίκης αποδέχεται! #giagiachallenge

Το Χριστουγεννιάτικο challenge ανάμεσα σε μια γιαγιά και τον Άκη Πετρετζίκη έχει ξεσηκώσει το internet!

Μυστικό: Πως να μετατρέψετε το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε γκουρμέ χωρίς κόστος

Τα μικρά μυστικά αποκαλύπτει ο Μανώλης Στράτος, μέλος του Δ.Σ. της Λέσχης Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος

Συνταγή για κοτόσουπα με κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής ΠΙΝΔΟΣ

Η θρεπτική και νόστιμη διατροφική πρόταση για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού

Χριστουγεννιάτικη πλιγουροσαλάτα: Ένα πιάτο από το chef Σάκη Βενέτη που σέβεται, ενώνει και γιορτάζει!

Η Συνταγή για τη πλιγουροσαλάτα με αποξηραμένα φρούτα φουντούκι,τζελ πιπεριάς φλωρίνης και dressing με εσπεριδοειδή

Διεθνή: Οι 10 κορυφαίες τάσεις για τα αγαπημένα φαγητά των παιδιών το 2022

Σχολικοί σεφ και διαιτολόγοι μοιράζονται πληροφορίες από το σερβίρισμα 2 εκατομμυρίων γευμάτων την ημέρα σχετικά με τις γεύσεις, τα γεύματα και τα μενού που αγαπούν τα παιδιά να τρώνε.

Moυσείο Ζαχαροπλαστικής στο Ηράκλειο

Με διαδραστική ξενάγηση από ζαχαροπλάστη, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πώς έφτιαχναν την σαλαμούρα για το παγωτό, πώς έφτιαχναν το παγωτό στην χειροκίνητη σορμπετιέρα με πάγο και άλλα πολλά!

Κέρκυρα: Το έθιμο της τηγανίτας του Αγίου Σπυρίδωνα

Πλημμύρισαν από μυρωδιές τα καντούνια του νησιού

Πετιμέζι: Το «σιρόπι της ευτυχίας» που πάει με όλα.

Ένα λάθος οδήγησε την οικογένεια σε μία υπέροχη γαστρονομική συνήθεια.

Η ιστορία του Κυριακάτικου ψητού, μετράει ήδη 100 χρόνια!

Το ψητό έχει γίνει κάτι σαν κεντρικό κομμάτι του οικογενειακού τραπεζιού και πλέον περιλαμβάνει οτιδήποτε.

Χαλούμι με σπανάκι: Ένα θαυμάσιο πάντρεμα

Το ψάξιμο τα "μπλιμπλίκια" και η δικαίωση!

Ποια είναι η καλύτερη μπριζόλα στον κόσμο – Πρώτο βραβείο στο World Steak Challenge 2021

Το κρέας προέρχεται από νεαρή αγελάδα που τρεφόταν με… σοκολάτα!

Πίτσα Μαργαρίτα: Η Ιστορία της πιο δημοφιλούς πίτσας στον κόσμο

Τι λέει ο θρύλος για τη Βασίλισσα Μαργαρίτα που είχε κουραστεί από την γκουρμέ γαλλική κουζίνα του παλατιού

Επιστήμη: Άνοιξε ο δρόμος για την τέλεια μοσχαρίσια μπριζόλα!

Βάση δεδομένων γεύσης με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης

Cupcake λεμόνι: Η νέα “τρέλα” των εφήβων

Όταν οι τάσεις της εποχής σε ξεπερνάνε κάνεις ρελάνς με… ότι έχεις

Μαγκίρι: Οι Μακαρούνες τσι Κρήτης ….

Γιατί… η νοστιμιά κρύβεται στην παράδοση και στην απλότητα

Κρασί: Βασικές γνώσεις για… αρχάριους

Πώς να ακούγεσαι σαν… ειδικός!

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Ποιο θέμα ασφάλειας τροφίμων και διατροφής σας απασχολεί;

spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τι είναι τα βιοτεχνικά τρόφιμα

Ο νέος τρόπος επισήμανσης τροφίμων έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στις ΗΠΑ

Η ανατρεπτική και μπερδεμένη ιστορία του κρουασάν

Η ιστορία του κρουασάν είναι συναρπαστική και αποκαλύπτει γιατί το κρουασάν έχει σχήμα μισοφέγγαρου που έγινε εν ολίγοις εθνικό έμβλημα της Γαλλίας

Εξέλιξη: Βρώσιμη συσκευασία για φρούτα και λαχανικά!

Επιστήμονες ανακάλυψαν βρώσιμη επίστρωση κυτταρίνης για φρέσκα προϊόντα που παράγονται από φυσικό υπόλειμμα που προέρχεται από φρούτα, λαχανικά ή φυτά
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης