Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022
27.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πιστοποίηση

ΑρχικήΠιστοποίηση

Σημαντικές διακρίσεις για το everest Bite Club στα International Loyalty Awards 2022

Το Bite Club των everest βραβεύτηκε ως το πιο καινοτόμο και ενδιαφέρον πρόγραμμα επιβράβευσης στην περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

12ος Εθνικός Διαγωνισμός ECOTROPHELIA 2022 από τον ΣΕΒΤ

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουλίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα και θα πλαισιωθεί από ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις

Ο Ιωάννης Μπερτσάτος του Κωνσταντίνου, νέος πρόεδρος της HellasCert

O Διευθύνων Σύμβουλος της ΛΕΤΡΙΝΑ Α.Ε. κος Ιωάννης Μπερτσάτος ανέλαβε τα καθήκοντα προέδρου της HellasCert – Ελληνική Ένωση Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης – Πιστοποίησης.

Τριπλή διάκριση για την KAFEA TERRA στα Made in Greece 2022

Τα Made in Greece 2022, πραγματοποιήθηκαν στο Ζάππειο Μέγαρο και διοργανώνονται από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ.

«Βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου»: 15 βραβεία στον διεθνή διαγωνισμό LONDON IOOC 2022

Τέσσερα πλατινένια, έξι χρυσά και πέντε ασημένια βραβεία μετά από τυφλή γευσιγνωσία στον διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου LONDON International Olive Oil Competition 2022

Τριπλή διάκριση της ΔΩΔΩΝΗ στα Made in Greece 2022

H εταιρεία απέσπασε 1 χρυσή και 2 ασημένιες διακρίσεις

Παγκόσμια διάκριση για τα ΔΩΔΩΝΗ Plant’d

Τα νέα φυτικά επιδόρπια βρώμης, ΔΩΔΩΝΗ Plant’d, απέσπασαν τις πρώτες τους διακρίσεις, στα Superior Taste Awards 2022, του παγκοσμίως αναγνωρισμένου Διεθνούς Ινστιτούτου Γεύσης.

Χρυσά Αστέρια για 14 προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ

Μ. Παναγιωτάκης: "Αυτές οι νέες επιβραβεύσεις τοποθετούν τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ ανάμεσα σε παγκοσμίως κορυφαία προϊόντα αποδεικνύοντας πως η αυθεντική και ποιοτική γεύση της ΔΩΔΩΝΗ μεταφέρεται και αναγνωρίζεται"

Ελαιόλαδο «Enigma»: Στην κορυφή του διαγωνισμού Berlin GOOA

Θέση στα Elite Olive Oils για το Enigma που σημείωσε την υψηλότερη βαθμολογία στα ποιοτικά στάνταρ δοκιμής και αξιολόγησης.

Τα μέλη της ΠΕΤΕΤ στην καρδιά των μεγάλων διοργανώσεων του κλάδου

Στις κριτικές επιτροπές δύο μεγάλων διοργανώσεων του κλάδου των τροφίμων, τα Meat Awards και τα Dairy Awards, συμμετέχουν διακεκριμένα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων - ΠΕΤΕΤ.

ISO: Δύο νέα πρότυπα για τον έλεγχο και την πιστοποίηση της ασφάλειας των τροφίμων

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για την Ασφάλεια των Τροφίμων, δημοσιεύθηκαν τα αναθεωρημένα ISO 22003 για τα συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων (μέρος 1 και μέρος 2), το οποίο θα ωφελήσει περαιτέρω την παγκόσμια κοινότητα.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Πολλαπλή επαναπιστοποίηση για την Agrino

M. Κατσώτα: "Οι επαναπιστοποιήσεις της Agrino επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το κύρος αλλά και την αξιοπιστία της"

OLIVARTIA: Μετάλλιο για την ποιότητα του “HYGEIA by Xilouris Family EVOO”

Η εταιρεία OLIVARTIA, επιχείρηση του Ομίλου ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ διακρίθηκε με αργυρό μετάλλιο για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιόλαδου «HYGEIA by Xilouris Family EVOO».

Tα Goody’s Burger House αναδεικνύονται σε «Loyalty Brand of the Year»

Το “All Star Club” μετρά σήμερα περισσότερα από 340.000 μέλη, ενώ επενδύει διαρκώς στην τεχνολογική καινοτομία, προκειμένου να προσφέρει μια ενισχυμένη εμπειρία σε κάθε επαφή των καταναλωτών με τη μάρκα

ΔΕΛΤΑ: Silver βραβείο στα Health & Safety Awards 2022

Η ΔΕΛΤΑ κέρδισε το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία “Μέσα αντιμετώπισης στους χώρους εργασίας/COVID-19”, στα Health & Safety Awards.

V-Label Awards 2022: Ξεκίνησε η διαδικασία για δήλωση συμμετοχών

Δεύτερη χρονιά για τα V-label awards, με 18 πλέον κατηγορίες βράβευσης. Η διαδικασία δήλωσης συμμετοχών θα διαρκέσει μέχρι τις 30 Ιουνίου.

Ελαιόλαδο «Just a Drop»: Βράβευση στον διεθνή διαγωνισμό AVPA

H σειρά γαστρονομικών ελαιολάδων «Just a Drop» παράγονται με πρότυπη μέθοδο φυσικής εκχύλισης αρωματικών λαδιών σε έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Πιστοποίηση της ΚΡΕΜΕΛ Α.Ε. με το BRC Gluten Free

Την εταιρεία ΚΡΕΜΕΛ Α.Ε., μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες τροφίμων στην Ελλάδα, πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD) με βάση το τεχνικό πρωτόκολλο BRCGS Gluten-Free Certification Program

Παγκόσμιο Βραβείο Τροφίμων 2022 σε κλιματολόγο της NASA

Η κορυφαία επιστήμονας βραβεύτηκε για το πρωτοποριακό της έργο στη μοντελοποίηση των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής στην παραγωγή τροφίμων παγκοσμίως.

Σύλλογος Ελλήνων Χορτοφάγων: Μελέτη για τις χορτοφαγικές συνήθειες των Ελλήνων

Σε εξέλιξη η έρευνα από την Hellas Veg για τις διατροφικές συνήθεις των Ελλήνων και ιδιαίτερα για την προτίμησή τους μεταξύ ζωικών και φυτικών πρωτεϊνών

Την ευθύνη για τα επιστημονικά δεδομένα και συμπεράσματα που υπάρχουν στις αναρτήσεις στην κατηγορία ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ του cibum.gr φέρουν οι συγγραφείς τους.

Δημοσιεύστε άρθρο ή ανάλυση προτύπων πιστοποίησης

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

39χρονη vegan καταδικάστηκε για φόνο – Το μωρό της πέθανε από την πείνα καθώς έτρωγε μόνο λαχανικά

Μια vegan μητέρα αντιμετωπίζει ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του 18 μηνών παιδιού της που πέθανε από την πείνα ακολουθώντας μια αυστηρή vegan δίαιτα με ωμά φρούτα και λαχανικά. 

Η Γαλλία η πρώτη χώρα στη Ευρώπη που απαγορεύει τον όρο “κρέας” στα φυτικά τρόφιμα

Σε αγώνα δρόμου οι εταιρείες για να "βαφτίσουν" φυτικά προϊόντα -υποκατάστατα κρέατος ή ψαριού- καθώς δεν μπορούν να έχουν στην ετικέτα τον όρο κρέας ή ψάρι - Παραμένει ως έχει το Burger

ΔΩΔΩΝΗ: Διευκρινίσεις για την ανάκληση των φυτικών επιδορπίων Plant’d

Ανιχνεύτηκε σε υψηλά επίπεδα η ουσία Chlorane στην πρώτη ύλη μπιζελιού που χρησιμοποιείται στα φυτικά επιδόρπια της ΔΩΔΩΝΗ
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης