Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
10.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πιστοποίηση

ΑρχικήΠιστοποίηση

cibumLEARNING: IFS Food 8 Transition E-Coaching Course

ΣΕ 3 ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 25 MAIOY, 1 IOYNIOY KAI 8 IOYNIOY 2023

ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ και ALGOSYSTEMS διέπρεψαν στα ΔΕΗ BITE Awards 2023

Ο ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» στα πλαίσια του Ψηφιακού Μετασχηματισμού επενδύει διαρκώς σε τεχνολογίες αιχμής, αναγνωρίζοντας τον καταλυτικό της ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη των Οργανισμών.

AG ADVENT: IFS Food 8 – Πρακτικός Οδηγός για να μετάβαση των ΣΔΑΤ

Το δωρεάν λογισμικό και τα άλλα εργαλεία που παρέχει το IFS στις επιχειρήσεις.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Πιστοποίηση του Ομίλου ΟΠΤΙΜΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ με το Ενεργειακό Πρότυπο ISO 50001

Ο Όμιλος ΟΠΤΙΜΑ-ΗΠΕΙΡΟΣ, είναι πλήρως εναρμονισμένος με τα Διεθνή Πρότυπα, τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες και τις Βέλτιστες Πρακτικές Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Γ. Καρβούνη (Ecolab): “Προστατεύουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας: Nερό, τρόφιμα, περιβάλλον”

Η Ecolab με μακρά ιστορία στην καινοτομία και την προστασία του περιβάλλοντος κέρδισε δύο χρυσά βραβεία στα food Experts’ Awards.

Agrino: Κάθε λανσάρισμα και ένα Βραβείο Σχεδιασμού Συσκευασίας

To brand οικολογικών καθαριστικών Ecover βρέθηκε στο Vegan Life Festival Athens στην Τεχνόπολη, συγκεντρώνοντας και φέτος στο περίπτερο του πλήθος επισκεπτών της vegan κουλτούρας και όχι μόνο!

ΠΙΝΔΟΣ: Κορυφαίες διακρίσεις στα Packaging και στα Supermarket Awards 2023

Το κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής σε βιώσιμη συσκευασία κέρδισε συνολικά 4 βραβεία.

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: 2 χρυσά και 2 ασημένια βραβεία στα Super Market Awards 2023 και Packaging Awards 2023

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ξεχώρισε για ακόμη μία χρονιά με σημαντικές διακρίσεις στις διοργανώσεις κλαδικών βραβείων που αναδεικνύουν τους κορυφαίους στον χώρο του F&B.

Ε. Καραγιάννη (ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ): Η στρατηγική της κορυφής και η συμμετοχή στα Food Experts’ Awards

Η Εμπορική διευθύντρια της εταιρείας “Κοτόπουλα ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ” μίλησε στο Cibum, για τη στρατηγική της εταιρείας που την έχει ανεβάσει στην κορυφή της προτίμησης και της εμπιστοσύνης, των Ελλήνων καταναλωτών.

Δέκα διακρίσεις για την ΑΒ Βασιλόπουλος στα SuperMarketAwards 2023

Επιβεβαίωση της αφοσίωσης σε εργαζόμενους και καταναλωτές.

Αγρότης της Καστοριάς ο καλύτερος βιοκαλλιεργητής της Ευρώπης!

Ο Θωμάς Μόσχος στην "κορυφή" της ευρωπαϊκής βιοκαλλιέργειας με την καθετοποιημένη βιολογική κτηνοτροφική και τυροκομική μονάδα "Φάρμα Μόσχου" στην Καστοριά.

ΓΑΛΟΤΥΡΙ Π.Ο.Π. ΡΟΥΣΣΑΣ: Στην κορυφή του κόσμου στα Great Taste Supreme Champion 2023

109 Χώρες, 14.195 προϊόντα, μία μόνο θέση στην κορυφή για το Γαλοτύρι ΠΟΠ Ρούσσας.

Διπλή διάκριση για το Ταλαγάνι Αποστόλου σε δύο διεθνείς διαγωνισμούς γεύσης και ποιότητας

Αναγνώριση για το μοναδικό τυρί με τη μαστιχωτή υφή και τις πινελιές δυόσμου.

Γ. Λάμπρου (AGROLOGIKA): Η συνεχής αξιολόγηση «κλειδί» προς την επιτυχία

H συμμετοχή στα FEA 2023 ήταν μία ευκαιρία για την AGROLOGIKA να αξιολογηθεί για το έργο της, είπε σε συνέντευξη στο cibum, ο Γενικός Διευθυντής της κορυφαίας εταιρείας υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων στη βιομηχανία τροφίμων.

Διακρίσεις κορυφής για την ΗΠΕΙΡΟΣ στα Olymp Taste Awards και Great Taste Awards 2023

Χρυσό Βραβείο στην ΗΠΕΙΡΟΣ Αλειφωτή.

Χ. Πάνου (Goody’s/Everest): «Στόχος μας η παροχή ποιοτικού και ασφαλούς φαγητού για όλους»

Mε αφορμή τη διάκριση του ομίλου Goody’s/Everest με δύο Gold Βραβεία στα FEA2023 η Διευθύντρια Διαχείρισης Ποιότητας, Χριστίνα Πάνου, μίλησε στο Cibum για την σημασία της ασφάλειας τροφίμων και της εκπαίδευσης των εργαζομένων.

ΤΕΡΚΕΝΛΗΣ: Πιστοποίηση για τα Vegan τσουρέκια από τη Letrina

Έξι προϊόντα τσουρεκιού έλαβαν στο σήμα "Vegan Label by Letrina".

Μ. Κοντογιάννης (HELLAMCO): Ο επιστημονικός εξοπλισμός εργαστηρίων και εστίασης πρέπει να εξελίσσεται

Η εταιρεία επιστημονικού εξοπλισμού εργαστηρίων και εστίασης κέρδισε δύο Gold βραβεία στα Food expert’s Awards 2023.

Χαρακτηρισμός ΠΟΠ για είδος γιαουρτιού από τη Βουλγαρία και ΠΓΕ για κατσικίσιο τυρί σε άρμη

Διεθνής κατοχύρωση γιαουρτιού που περιέχει τον Lactobacillus Bulgaricus που προκαλεί τη ζύμωση από τους Βούλγαρους ως δικό τους, εγχώριο προϊόν. Χαρακτηρισμός ΠΓΕ και για κατσικίσιο τυρί σε άρμη.

Πιστοποίηση με DGNB για το Chania Old Town Curio Collection by Hilton από την TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Το Chania Old Town Curio Collection by Hilton πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό το 2026.

Την ευθύνη για τα επιστημονικά δεδομένα και συμπεράσματα που υπάρχουν στις αναρτήσεις στην κατηγορία ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ του cibum.gr φέρουν οι συγγραφείς τους.

Δημοσιεύστε άρθρο ή ανάλυση προτύπων πιστοποίησης

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Προειδοποίηση ασφάλειας: Τα παιδιά κάτω των 10 ετών δεν πρέπει να τρώνε συκώτι

Οι Αρχές της Νορβηγίας εξέδωσαν προειδοποίηση για την κατανάλωση συκωτιού.

Καλά νέα! Στις κορυφαίες θέσεις η Ελλάδα στην υγιεινή των χεριών κατά την προετοιμασία τροφίμων – Του Δ. Μίχου

Οδηγίες υγιεινής προς τις επιχειρήσεις τροφίμων και τους καταναλωτές.

Προσοχή: Και άλλη δημοφιλής και δυνητικά επικίνδυνη σοκολάτα κυκλοφορεί στην Ελλάδα

Ειδοποίηση RASFF σε 9 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα για επικίνδυνη σοκολάτα.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης