Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
20.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πιστοποίηση

ΑρχικήΠιστοποίηση

Μ. Λεβαντή (Γρηγόρης): «Η Ασφάλεια Τροφίμων είναι θεμελιώδης Αρχή»

Η Compliance & Training Director της Γρηγόρης Μαργαρίτα Λεβαντή μίλησε στο Cibum για την κατάκτηση τεσσάρων Gοld βραβείων στα  Food Experts’ Awards 2023.

Από τα δικαστήρια στο χωράφι: Η δικηγόρος που παράγει βότανα – Διάκριση στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό του EIT

Σημαντική διάκριση για Ελληνίδα παραγωγό βοτάνων σε διαγωνισμό του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Έρευνας και Τεχνολογίας.

cibumLEARNING: Food Defense Advanced Training Course

ΣΕ 3 ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 29 NOE, 7 ΔΕΚ ΚΑΙ 14 ΔΕΚ 2023

Σ. Δανιγγέλη (Κουφέτα Χατζηγιαννάκη): Τα ασημένια κουφέτα κάνουν το γύρο του κόσμου!

Η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη κέρδισε χρυσό βραβείo στα food Experts’ Awards στην κατηγορία LOYALTY TO TRADITION.

Άριστο το εργασιακό περιβάλλον στη “Φάρμα Κουκάκη” – Πιστοποίηση με το σήμα “Great Place To Work”

Θ. Κουκάκης: "Η επίτευξη του Great Place To Work μας εμπνέει ακόμη περισσότερο, για να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε διαδικασίες, παροχές και εργασιακές συνθήκες".

Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη επιθεώρησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Eπιθεώρηση επιτήρησης, σύμφωνα με το πρότυπο ISO 9001:2015 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και σύμφωνα με το πρότυπο ISO 22000:2018 για τη Διαχείριση της Ασφάλειας Τροφίμων.

Διαγωνισμός Εμπειρίας Πελάτη Λιανικής 2023-24

Βραβεία στις επιχειρήσεις που προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης στους πελάτες τους.

Growth winner αναδείχθηκε η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα φετινά Growth Awards 2023

Ν. Ποθουλάκης: «Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις  προσπάθειές μας για τη στήριξη και τον διαρκή εκσυγχρονισμό, τόσο του πρωτογενούς τομέα, όσο και του αγροδιατροφικού κλάδου.»

Lidl: Πιστοποίηση με το πρότυπο Global G.A.P. SPRING

Νέα πρότυπα στην υπεύθυνη διαχείριση του νερού στα φρούτα και στα λαχανικά από την μεγάλη αλυσίδα λιανικής.

Lidl Ελλάς: 4 νέες βραβεύσεις στα HR Awards

Για 8η χρονιά η Lidl Ελλάς ξεχωρίζει στον θεσμό των HR Awards για την αφοσίωση και τη συνεχή επένδυση στους ανθρώπους της.

cibumLEARNING: Food Defense Advanced Training Course

ΣΕ 3 ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 29 NOE, 7 ΔΕΚ ΚΑΙ 14 ΔΕΚ 2023

Έλληνας ο καλύτερος Ευρωπαίος ελαιοπαραγωγός

Με τη σπάνια διάκριση του «Καλύτερου Ελαιοπαραγωγού της Ευρώπης» τιμήθηκαν οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Γαστρονομίας και Οινολογίας (CEUCO).

Α. Φιλακουρίδης (ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ): «Εστίαση στην υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία που ζητά ο Έλληνας Καταναλωτής»

Ο εμπορικός Διευθυντής της ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ, μίλησε στο Cibum για την διάκριση της εταιρείας στα FEA 2023, αλλά και για τον δρόμο της εταιρείας προς την κορυφή.

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Τετραπλή διάκριση στα Frozen Food Innovation Awards 2023

Διακρίσεις στις κατηγορίες Υλικά & Τεχνολογία Συσκευασίας, Διαφημιστική καμπάνια για τον καταναλωτή, και Γεύματα & Σνακ.

Platinum και Χρυσές διακρίσεις για την ΠΙΝΔΟΣ

Στα Meat Awards 2023.

Upcycled Certified: Πιστοποίηση ανακυκλωμένων τροφίμων

Τι προβλέπει το πρότυπο πιστοποίησης Upcycled Certified.

Foodchain: Νέο παγκόσμιο πρότυπο για την πιστοποίηση της αναγεννητικής γεωργίας

Ένα "business to business" πρότυπο το οποίο παρέχει ανεξάρτητη αξιοπιστία στην εξέλιξη των πρακτικών αναγεννητικής γεωργίας για την υποστήριξη των προσδοκιών της αλυσίδας εφοδιασμού.

Προθεσμία υποψηφιοτήτων στα Coffee Business Awards 2023

Η διοργάνωση-θεσμός του χώρου του καφέ και της καφεστίασης επιστρέφει δυναμικά.

cibumLEARNING: IFS Food 8 Transition E-Coaching Course

ΣΕ 3 ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 25 MAIOY, 1 IOYNIOY KAI 8 IOYNIOY 2023

ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ και ALGOSYSTEMS διέπρεψαν στα ΔΕΗ BITE Awards 2023

Ο ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» στα πλαίσια του Ψηφιακού Μετασχηματισμού επενδύει διαρκώς σε τεχνολογίες αιχμής, αναγνωρίζοντας τον καταλυτικό της ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη των Οργανισμών.

Την ευθύνη για τα επιστημονικά δεδομένα και συμπεράσματα που υπάρχουν στις αναρτήσεις στην κατηγορία ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ του cibum.gr φέρουν οι συγγραφείς τους.

Δημοσιεύστε άρθρο ή ανάλυση προτύπων πιστοποίησης

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης