To Cibum εξασφαλίζει συνεντεύξεις με διακεκριμένους food experts και όχι μόνο, οι οποίοι αναλύουν τις θέσεις τους, παρουσιάζουν το project τους, σχολιάζουν την επικαιρότητα και αποκαλύπτουν το όραμά τους για τoν κλάδο.
Η κ. Λίλα Κούρτη Marketing and Exports Manager στην Trikalinos AE, μίλησε στο Cibum για το τρόφιμο - Εθνικό Θησαυρό, με αποδεδειγμένα πλούσια διατροφική αξία που πρωτοπορεί στη διάσωση της ευρωπαϊκής γαστρονομικής κουλτούρας.
Η διευθύντρια στον τομέα Πιστοποιήσεων της Letrina, Γιάννα Δαλακούρα, μίλησε στο Cibum και την Ελένη Τσαγκά για την πορεία της στον χώρο, για το όραμα της στη Letrina και για το μέλλον της πιστοποίησης στην Ελλάδα.
Ο Βασίλης Κορκίδης πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς εξηγεί το παράδοξο των υψηλών τιμών στα τρόφιμα την ώρα που το κόστος παραγωγής τους μειώνεται παγκοσμίως.
Τι σχέση έχει το μπάσκετ με την πιστοποίηση;.... Καμία για τους περισσότερους αλλά για τον Χαράλαμπο Αγγελούδη Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της TÜV AUSTRIA Hellas, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα στο cibum, ήταν το εισιτήριο του για να μπει στον κλάδο τον οποίο "λάτρεψε" με πάθος.
Ο Αντώνης Τσακαλίδης Γενικός Διευθυντής των εργαστηρίων Τsakalidis Analysis & Testing, μίλησε στο cibum για τα προβλήματα και τις "επιθέσεις" που δέχεται ο κλάδος...
Ο επικεφαλής μίας από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες επεξεργασίας καφέ στην Ελλάδα, μίλησε στο cibum για το μυστικό της επιτυχίας της CAFETEX, για την καινοτομία στον καφέ φίλτρου coffeebags, για τo χρυσό βραβείο στα FEA και για τις αναξιοποίητες δυνατότητες της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων.
Η Δωροθέα Τιάκα, στέλεχος τoυ εργαστηρίου κρέατος και αλλαντικών ΤΙΑΚΑΣ στον Έβρο, μίλησε στο cibum για τη Χρυσή διάκριση στα FEA 2023, για το μυστικό της επιτυχίας της οικογενειακής επιχείρησης, αλλά για για τις δυσκολίες του κλάδου στην Ελλάδα.
H Bibe Coffee που έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση 4 εκ. ευρώ μίλησε στο Cibum για το λογισμικό της, το οποίο προσφέρει άμεση και ταυτόχρονη παρακολούθηση όλων των μηχανών καφέ μιας εταιρείας, για τη διασφάλιση της ποιότητας του καφέ της.
Ο José Antonio Vidal πρόεδρος του Παγκοσμίου Οργανισμού Οινοτουρισμού αναλύει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα για την ανάπτυξη του οινοτουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ο Διονύσης Σταμενίτης Βουλευτής Πέλλας ΝΔ, και εισηγητής του νομοσχεδίου για τη δημιουργία νέου οργανισμού διαχείρισης των Δημόσιων Δικτύων Άρδευσης, απαντάει μέσω του cibum, στις επιθέσεις περί ιδιωτικοποίησης του νερού και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους οι αλλαγές στη ΡΑΕ είναι επιβεβλημένες.
Ο Μανώλης Χατζηκυριάκος από τη Μυτιλήνη ξεδιπλώνει την περιπετειώδη επαγγελματική του πορεία μέχρι να φτάσει στην απόλυτη επιτυχία παρασκευάζοντας ελληνικό ψωμί και αρτοσκευάσματα για τους Νοτιοαφρικάνους.
Η αντιπρόεδρος της ΕΚΠΟΙΖΩ, Ελένη Αλευρίτου, μιλά στο Cibum για τη θέση της υπέρ του Nutriscore ως το «το καλύτερο υπαρκτό σύστημα διατροφικής επισήμανσης».
Ο Έλληνας διευθυντής σε μία από τις 3 μεγαλύτερες γυναικολογικές κλινικές της Γερμανίας, Ιωάννης Κυβερνητάκης απαριθμεί στο Cibum και στη Χριστίνα Κοψίνη, τα τρόφιμα που πολεμούν την υπογονιμότητα.
Ο πρόεδρος της ΠΕΤΕΤ Γιάννης Σμαρνάκης μίλησε στο Cibum και την Ελένη Τσαγκά, για τα προβλήματα των τεχνολόγων τροφίμων στην Ελλάδα, για τα απαραίτητα προσόντα και τις προοπτικές του επαγγέλματος, για τους στόχους της ΠΕΤΕΤ αλλά και τα προσωπικά του “στοιχήματα”
Πολυανθεκτικό στα αντιβιοτικά E. coli βρέθηκε στο 40% των δειγμάτων κρέατος σούπερ μάρκετ που δοκιμάστηκαν σε ισπανική μελέτη - Τα πουλερικά η πιο μολυσμένη κατηγορία.