Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022
1.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνεντεύξεις

ΑρχικήΣυνεντεύξεις

Μ. Σπυράκη στο Cibum: Το Nutriscore αδικεί κατάφορα τα προϊόντα Μεσογειακής διατροφής

Μιλώντας στην Ελένη Τσαγκά η Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη ανέλυσε σε βάθος τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργεί η νέα διατροφική επισήμανση Nutriscore στα ελληνικά προϊόντα

Βασιλική Αδαμίδου – Lidl: Emboldened Women Business Leaders 2022

"Όσο καλύτερα κατανοούμε όλοι τις παγκόσμιες προκλήσεις, τόσο πιο επιτυχημένοι θα αναδειχτούμε στην ενδυνάμωση των επόμενων γενεών"

Ε. Γιαννακίδου: Η νηπιαγωγός που άφησε τις αίθουσες για την παραγωγή χειροποίητου παγωτού

Συνταγές για παγωτό με βάση την παλιά παραδοσιακή συνταγή της «γιαγιάς και τον παππού από την Πόλη»

Δρ. Π. Πασχάλης (AG.EN.T laboratories): Οι προκλήσεις και τα προβλήματα των ελληνικών εργαστηρίων ανάλυσης τροφίμων

Ο CEO του AG.EN.T μίλησε, για την υποτονικότητα της αγοράς των εργαστηρίων αναλύσεων τροφίμων, για την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό καθώς και για τις κακές πρακτικές του χώρου

Το νέο μεγάλο Deal στα τρόφιμα – Στρατηγική συνεργασία της εταιρείας ΣΑΜΟΥΡΗ με τη Switz Group

Ιερή συμμαχία στην οικιακή ζαχαροπλαστική και στο retail

Δ. Σταθώρης: Απαρνήθηκε τη φέτα και… “το ‘ριξε” στις μπύρες!

Ο 25χρονος ζυθοποιός που μεγάλωσε σε τυροκομείο...

Β. Γεωργάτος: Που οφείλεται η επιτυχία της «Γρηγόρης»

H συνέντευξη του CEO, του μεγαλύτερου δικτύου μικρογευμάτων στην Ελλάδα «Γρηγόρης»

Ab. Dede: Οι ανυπολόγιστες συνέπειες της απόφασης του ΣτΕ για το Χαλάλ

Μπλόκο σε εξαγωγές- οι οικονομικές απώλειες- οι αντιδράσεις του Αραβικού κόσμου- Τι θα κάνουν οι Έλληνες μουσουλμάνοι

Κώστας Πάντος: Ποια τρόφιμα “πολεμούν” την υπογονιμότητα

Ο «μάγος» της εξωσωματικής γονιμοποίησης αποκαλύπτει, ποια τρόφιμα εμποδίζουν και ποια βοηθούν

Γιώργος Βάρσος: Οι “πικρές” στιγμές μιας γλυκιάς ιστορίας

Η ιστορία της Θρυλικής οικογένειας των ζαχαροπλαστών της Κηφισιάς, που ξεκίνησαν από ένα υπόγειο και ανέβηκαν στα πιο ψηλά σκαλοπάτια της εκτίμησης των καταναλωτών.

Ο Π. Κόκκαλης μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για το ”Farm to Fork” και το Green Deal της ΕΕ

Πως επηρεάζεται το επίπεδο ασφάλειας τροφίμων. Θα προσαρμοστούν οι αγρότες;

Ο αρχιμάγειρας του Τζανείου που κάνει το νοσοκομειακό φαγητό gourmet!

Viral σε ασθενείς και συνοδούς οι συνταγές του Ιάκωβου Απέργη.

Μ. Κυπριώτης: Ο οικοδεσπότης της Μαραθούντας Σύμης, που τα “έχει κάνει όλα, εκτός από ληστείες!”

Αν ο παράδεισος ήταν παραλία, θα ήταν η Μαραθούντα...

Ο A. Καλαμπόκης στην Ελένη Τσαγκά για τις Ελληνικές εξαγωγές και το Nutriscore

Ο πρόεδρος εξαγωγέων Κρήτης αναλύει τα προβλήματα που έχει προκαλέσει το Nutriscore και την ζημιά που έχει υποστεί ο κλάδος των εκθέσεων.

Δημήτρης Ζώτος: Ο ζαχαροπλάστης της Σαντορίνης που έκανε γνωστά τα τοπικά γλυκά, σε όλο τον πλανήτη.

Από τον πρώτο φούρνο στο Νησί το 1864, στο πιο δημοφιλές ζαχαροπλαστείο για εκατομμύρια τουρίστες.

Η πίτσα του Νώντα: Ζώντας σε ένα… “παράλληλο σύμπαν”

Το απίστευτο «προφίλ» του πατέρα ενός νέου επιστήμονα.

O N. Θεολόγης – ΝΕΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για το εμφιαλωμένο επιτραπέζιο νερό

Ο Διευθυντής του εργοστασίου «ΝΕΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» μιλάει για τα οφέλη του επιτραπέζιου νερού, την διασφάλιση ποιότητας, τις πηγές και τα φίλτρα βρύσης.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Πείτε μας, από ποιόν θέλετε να πάρουμε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ;

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τι είναι τα βιοτεχνικά τρόφιμα

Ο νέος τρόπος επισήμανσης τροφίμων έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στις ΗΠΑ

Η ανατρεπτική και μπερδεμένη ιστορία του κρουασάν

Η ιστορία του κρουασάν είναι συναρπαστική και αποκαλύπτει γιατί το κρουασάν έχει σχήμα μισοφέγγαρου που έγινε εν ολίγοις εθνικό έμβλημα της Γαλλίας

Εξέλιξη: Βρώσιμη συσκευασία για φρούτα και λαχανικά!

Επιστήμονες ανακάλυψαν βρώσιμη επίστρωση κυτταρίνης για φρέσκα προϊόντα που παράγονται από φυσικό υπόλειμμα που προέρχεται από φρούτα, λαχανικά ή φυτά
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης