Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023
19.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνεντεύξεις

ΑρχικήΣυνεντεύξεις

Αυγοτάραχο Trikalinos: Το καλύτερο Ελληνικό προϊόν και ένα από τα 30 καλύτερα του κόσμου!

Η κ. Λίλα Κούρτη Marketing and Exports Manager στην Trikalinos AE, μίλησε στο Cibum για το τρόφιμο - Εθνικό Θησαυρό, με αποδεδειγμένα πλούσια διατροφική αξία που πρωτοπορεί στη διάσωση της ευρωπαϊκής γαστρονομικής κουλτούρας.

Α. Ζαμπέλας: “Αναγκαία η δημιουργία μιας “Αρχής Τροφίμων και Διατροφικής Πολιτικής”

 Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ Αντώνης Ζαμπέλας αναλύει το γιατί η πληροφόρηση των καταναλωτών σε θέματα ασφάλειας τροφίμων είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

 Γ. Δαλακούρα (Letrina): Με όπλα το πείσμα και το χαμόγελο της κατέκτησε την ελληνική πιστοποίηση

Η διευθύντρια στον τομέα Πιστοποιήσεων της Letrina, Γιάννα Δαλακούρα, μίλησε στο Cibum και την Ελένη Τσαγκά για την πορεία της στον χώρο, για το όραμα της στη Letrina και για το μέλλον της πιστοποίησης στην Ελλάδα.

Θ. Αγγελάκης: Τα αιτήματα της Ελληνικής Πτηνοτροφίας

Ο πρόεδρος της ΕΔΟΠ μιλάει για την ανθεκτικότητα του κλάδου της πτηνοτροφίας και αναλύει τα βήματα για να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Γιάννης Ρέτσος: “Πλώρη για πάνω από 18,2 δισ. ευρώ βάζει εφέτος ο ελληνικός τουρισμός”

"Η Ελλάδα εξαργυρώνει το πολύ καλό Brand που χτίστηκε στην διάρκεια της πανδημίας".

Σ. Κεδίκογλου: Σε εγρήγορση οι ελεγκτικοί μηχανισμοί – Αυστηρές κυρώσεις στους παραβάτες

Συνέντευξη του ΥφΑΑΤ για την πρωτογενή παραγωγή και τις δράσεις του ΥΠΑΑΤ.

B. Κορκίδης: Το παράδοξο της αύξησης των τιμών στα τρόφιμα ενώ το κόστος παραγωγής τους μειώνεται

Ο Βασίλης Κορκίδης πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς εξηγεί το παράδοξο των υψηλών τιμών στα τρόφιμα την ώρα που το κόστος παραγωγής τους μειώνεται παγκοσμίως.

Χ. Αγγελούδης (TÜV AUSTRIA): “Για όλα φταίει ο κακός ανταγωνισμός!”

Τι σχέση έχει το μπάσκετ με την πιστοποίηση;.... Καμία για τους περισσότερους αλλά για τον Χαράλαμπο Αγγελούδη Αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή της TÜV AUSTRIA Hellas, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα στο cibum, ήταν το εισιτήριο του για να μπει στον κλάδο τον οποίο "λάτρεψε" με πάθος.

Α. Τσακαλίδης (Tsakalidis Analysis&Testing): «Τον ανταγωνισμό τον υπολογίζω και τον μετράω αλλά δεν τον φοβάμαι»

Ο Αντώνης Τσακαλίδης Γενικός Διευθυντής των εργαστηρίων Τsakalidis Analysis & Testing, μίλησε στο cibum για τα προβλήματα και τις "επιθέσεις" που δέχεται ο κλάδος...

Γ. Μπενόπουλος – CAFETEX: “Αλλάξαμε το τρόπο προετοιμασίας καφέ στην Ελλάδα”

Ο επικεφαλής μίας από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες επεξεργασίας καφέ στην Ελλάδα, μίλησε στο cibum για το μυστικό της επιτυχίας της CAFETEX, για την καινοτομία στον καφέ φίλτρου coffeebags, για τo χρυσό βραβείο στα FEA και για τις αναξιοποίητες δυνατότητες της ελληνικής βιομηχανίας τροφίμων.

Π. Μανουηλίδης: Μεγάλη ευκαιρία η αγορά της Βρετανίας για τους Έλληνες ελαιοπαραγωγούς

"Οnce in a lifetime opportunity" για την Ελλάδα λόγω της μειωμένης παραγωγής σε άλλες χώρες και της απομάκρυνσης των Βρετανών από το φοινικέλαιο.

Δ. Τιάκα: “Για να ασχοληθείς με τον κλάδο των τροφίμων πρέπει να αγαπάς το καλό φαγητό!”

Η Δωροθέα Τιάκα, στέλεχος τoυ εργαστηρίου κρέατος και αλλαντικών ΤΙΑΚΑΣ στον Έβρο, μίλησε στο cibum για τη Χρυσή διάκριση στα FEA 2023, για το μυστικό της επιτυχίας της οικογενειακής επιχείρησης, αλλά για για τις δυσκολίες του κλάδου στην Ελλάδα.

Bibe Coffee: Η Ελληνική startup που προσφέρει απομακρυσμένη παρακολούθηση των μηχανών καφέ σε μεγάλες αλυσίδες μέσω cloud

H Bibe Coffee που έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση 4 εκ. ευρώ μίλησε στο Cibum για το λογισμικό της, το οποίο προσφέρει άμεση και ταυτόχρονη παρακολούθηση όλων των μηχανών καφέ μιας εταιρείας, για τη διασφάλιση της ποιότητας του καφέ της.

J.A.Vidal: Η Ελλάδα έχει απίστευτη δυναμική στον οινοτουρισμό

Ο José Antonio Vidal πρόεδρος του Παγκοσμίου Οργανισμού Οινοτουρισμού αναλύει τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα για την ανάπτυξη του οινοτουρισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δ. Σταμενίτης στο cibum: «Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και τέτοιο θα παραμείνει!»

Ο Διονύσης Σταμενίτης Βουλευτής Πέλλας ΝΔ, και εισηγητής του νομοσχεδίου για τη δημιουργία νέου οργανισμού διαχείρισης των Δημόσιων Δικτύων Άρδευσης, απαντάει μέσω του cibum, στις επιθέσεις περί ιδιωτικοποίησης του νερού και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους οι αλλαγές στη ΡΑΕ είναι επιβεβλημένες.

Ο Μυτιληνιός που έκανε πραγματικότητα το παιδικό του όνειρο να γίνει φούρναρης όταν πήγε στη… Ν. Αφρική!

Ο Μανώλης Χατζηκυριάκος από τη Μυτιλήνη ξεδιπλώνει την περιπετειώδη επαγγελματική του πορεία μέχρι να φτάσει στην απόλυτη επιτυχία παρασκευάζοντας ελληνικό ψωμί και αρτοσκευάσματα για τους Νοτιοαφρικάνους.

Nutriscore: Ένα βήμα πιο κοντά στα πρότυπα της μεσογειακής διατροφής

Η αντιπρόεδρος της ΕΚΠΟΙΖΩ, Ελένη Αλευρίτου, μιλά στο Cibum για τη θέση της υπέρ του Nutriscore ως το «το καλύτερο υπαρκτό σύστημα διατροφικής επισήμανσης».

Ι. Κυβερνητάκης: Πως μπορεί η διατροφή να “κατατροπώσει” την υπογονιμότητα

Ο Έλληνας διευθυντής σε μία από τις 3 μεγαλύτερες γυναικολογικές κλινικές της Γερμανίας, Ιωάννης Κυβερνητάκης απαριθμεί στο Cibum και στη Χριστίνα Κοψίνη, τα τρόφιμα που πολεμούν την υπογονιμότητα.

Γ. Σμαρνάκης (ΠΕΤΕΤ): «Πάντα κάτι πάει στραβά, αλλά ρίχνεις ένα “μπινελίκι” και πας παρακάτω…»

Ο πρόεδρος της ΠΕΤΕΤ Γιάννης Σμαρνάκης μίλησε στο Cibum και την Ελένη Τσαγκά, για τα προβλήματα των τεχνολόγων τροφίμων στην Ελλάδα, για τα απαραίτητα προσόντα και τις προοπτικές του επαγγέλματος, για τους στόχους της ΠΕΤΕΤ αλλά και τα προσωπικά του “στοιχήματα”

Staramaki: Το ελληνικό βιώσιμο καλαμάκι που δεν μουλιάζει!

Η απόλυτη απάντηση στην νοσταλγία του πλαστικού - Συνέντευξη του Στέφανου Καμπέρη στο cibum.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Πείτε μας, από ποιόν θέλετε να πάρουμε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ;

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα αυτοκόλλητα βραβείων αυξάνουν τις πωλήσεις στο τυρί! Επιστημονική έρευνα

οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερο για επισημάνσεις βραβείου

Τι πιστεύουν οι καταναλωτές για τα φυτικά προϊόντα;

Είναι παραπλανητικοί οι όροι "κρέας" ή "γάλα" σε φυτικά προϊόντα ή όχι; Τι ισχύει σε διάφορες χώρες.

Πολυανθεκτικά παθογόνα βακτήρια βρέθηκαν στο 40% των δειγμάτων κρέατος σούπερ μάρκετ!

Πολυανθεκτικό στα αντιβιοτικά E. coli βρέθηκε στο 40% των δειγμάτων κρέατος σούπερ μάρκετ που δοκιμάστηκαν σε ισπανική μελέτη - Τα πουλερικά η πιο μολυσμένη κατηγορία.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης