Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
20.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνεντεύξεις

ΑρχικήΣυνεντεύξεις

Πιστοποίηση: Ο “Σκελετός στη ντουλάπα” και η αλήθεια για την Διαπίστευση των Φορέων Πιστοποίησης και της ισχύος των πιστοποιητικών

Άρθρο του Γ. Μπάστα, Ιδρυτικό στέλεχος και επικεφαλής αξιολογητής του ΕΣΥΔ για 10 χρόνια.

Β. Καζάζη – TÜV HELLAS (TÜV NORD): “Το ιεραρχικό μοντέλο ηγεσίας είναι ξεπερασμένο”

Άρθρο της Βασιλικής Καζάζη Διευθύνουσας Συμβούλου της ΤÜV HELLAS Head of BE Mediterranean ΤÜV NORD, για τη νέα μορφή και λογική ηγεσίας που απαιτεί το σύγχρονο επιχειρείν.

Γ. Σαριδάκης (EUROCERT): Οι Αλλαγές που πρέπει να γίνουν στον 2021/382 για την κουλτούρα ασφάλειας τροφίμων

Ο Γιάννης Σαριδάκης του Φορέα Πιστοποίησης EUROCERT προτείνει αλλαγές στον Κανονισμό της ΕΕ 2021/382 λόγω ελλείματος πληροφορίας που οδηγεί σε παρανοήσεις αλλά και λανθασμένης μετάφρασης.

Π. Καπέλης (Kapelis Packaging): “Τo βραβείο FEA επιστέγασμα της διαρκούς επένδυσης”

Ο CEO της Kapelis Packaging Παναγιώτης Καπέλης μιλάει στο Cibum για την σημαντική διάκριση της συσκευασίας Halopack, στα Food Experts Awards στο πλαίσιο της ΔΕΘ HELEXPO.

Ozempic και Wegovy: Οι συστάσεις του αντιπροέδρου του ΕΟΦ Σ. Σαπουνά – Πότε θα έρθουν στην Ελλάδα φάρμακα μόνο για την παχυσαρκία

Πρέπει να υπάρχει έλεγχος στα μητρώα συνταγογράφησης και στο μητρώο διαβήτη δήλωσε ο αντιπρόεδρος του ΕΟΦ.

Α. Πεταλάς(Ένωση Σουπερμάρκετ): Πάγωσαν οι ανατιμήσεις – Αναμένεται περαιτέρω αποκλιμάκωση του πληθωρισμού

Μέτρα και προσδοκίες για σταδιακή αποκλιμάκωση των τιμών στο ράφι.

Α. Γιαννούσιος (VELTIA): Η “προσωπογραφία” ενός καθηγητή Χημείας που διαπρέπει στον κλάδο των εργαστηρίων αναλύσεων

Ο CEO των εργαστηρίων VELTIA μίλησε στο cibum για την πορεία του στο τομέα της υπηρεσιών επιστημονικών αναλύσεων, για τη δύσκολη μετάβαση από την δευτεροβάθμια εκπαίδευση και για το μυστικό της επιτυχίας.

Ν. Σαλαπατάρας (Salas Group): Διανοίγοντας ορίζοντες επιχειρηματικής εξωστρέφειας στο Davos

Η συνεισφορά του Greek House Davos στην εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων.

Τα μυστικά της επιτυχίας του «Καλύτερου Ευρωπαίου Ελαιοπαραγωγού»

Τι κρύβεται πίσω από τα 803 διεθνή βραβεία του Έλληνα ελαιοπαραγωγού Γιώργου Σακελλαρόπουλου.

Γ. Ζαμπετάκης: Ο καθηγητής Πανεπιστημίου Χημείας Τροφίμων που εισάγει ελληνικά προϊόντα στην Ιρλανδία

"All Greek to You" - Πρόσκληση σε Έλληνες παραγωγούς για εξαγωγές στην Ιρλανδία.

Γιάννης Καλλιάς (TÜV AUSTRIA Hellas): «Εμείς ανοίγουμε τη δική μας… “πίτα”»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV AUSTRIA Hellas Γιάννης Καλλιάς στη μοναδική δημόσια εξομολόγησή του, μιλάει στο Cibum όχι μόνο για τον φορέα πιστοποίησης του οποίου ηγείται, αλλά και για τον ανταγωνισμό, την πορεία του προς την κορυφή, τους συνεργάτες του, τον μεγάλο του έρωτα και την οικογένεια του.

Μ. Λεβαντή (Γρηγόρης): «Η Ασφάλεια Τροφίμων είναι θεμελιώδης Αρχή»

Η Compliance & Training Director της Γρηγόρης Μαργαρίτα Λεβαντή μίλησε στο Cibum για την κατάκτηση τεσσάρων Gοld βραβείων στα  Food Experts’ Awards 2023.

Άρθρο του Λ. Αυγενάκη για τον πρωτογενή τομέα και την κλιματική κρίση

"Ο πρωτογενής τομέας καταλύτης λύσεων απέναντι στην κλιματική κρίση".

Από τα δικαστήρια στο χωράφι: Η δικηγόρος που παράγει βότανα – Διάκριση στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό του EIT

Σημαντική διάκριση για Ελληνίδα παραγωγό βοτάνων σε διαγωνισμό του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Έρευνας και Τεχνολογίας.

Σ. Δανιγγέλη (Κουφέτα Χατζηγιαννάκη): Τα ασημένια κουφέτα κάνουν το γύρο του κόσμου!

Η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη κέρδισε χρυσό βραβείo στα food Experts’ Awards στην κατηγορία LOYALTY TO TRADITION.

Ο μαθηματικός που έγινε αγρότης και παράγει premium λαχανικά

42 εξατομικευμένα λαχανικά για εστιατόρια δημιουργικής κουζίνας σε όλη την Ελλάδα.

O Ν. Γδοντέλης στο ERTnews: Επιστροφή στο μαγείρεμα είναι η απάντηση στον αυξημένο κίνδυνο από τα υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα

O Nίκος Γδοντέλης εξήγησε γιατί είναι επικίνδυνα τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα.

Tetra Pak Hellas: Ανάπτυξη με έμφαση στην βιώσιμη χάρτινη συσκευασία

Επενδύσεις σε μη αποσπώμενα καπάκια σε χάρτινες συσκευασίες της FrieslandCampina και επέκταση παραγωγής του σοκολατούχου γάλακτος της Δέλτα και σε συσκευασίες Tetra Pak

Α. Φιλακουρίδης (ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ): «Εστίαση στην υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία που ζητά ο Έλληνας Καταναλωτής»

Ο εμπορικός Διευθυντής της ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ, μίλησε στο Cibum για την διάκριση της εταιρείας στα FEA 2023, αλλά και για τον δρόμο της εταιρείας προς την κορυφή.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Πείτε μας, από ποιόν θέλετε να πάρουμε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ;

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Άρχισαν οι εγγραφές στα FEA 2024, τον θεσμό επιβράβευσης της αριστείας στον κλάδο των τροφίμων

Διάκριση, προβολή και σημαντικά έπαθλα που προσφέρουν οι χορηγοί των FΕΑ 2024 στους νικητές.

Απογοητευτικά τα αποτελέσματα της παγκόσμιας έρευνας του Campden BRI για την εκπαίδευση ασφάλειας τροφίμων στη Βιομηχανία

Αυτή είναι η 8η παγκόσμια έρευνα κατάρτισης για την ασφάλεια τροφίμων που διοργανώθηκε με την Intertek Alchemy σε συνεργασία με τις BRCGS, BSI, Intertek, SGS, SQF, TSI.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης