To Cibum εξασφαλίζει συνεντεύξεις με διακεκριμένους food experts και όχι μόνο, οι οποίοι αναλύουν τις θέσεις τους, παρουσιάζουν το project τους, σχολιάζουν την επικαιρότητα και αποκαλύπτουν το όραμά τους για τoν κλάδο.
Ο Γιάννης Σαριδάκης του Φορέα Πιστοποίησης EUROCERT προτείνει αλλαγές στον Κανονισμό της ΕΕ 2021/382 λόγω ελλείματος πληροφορίας που οδηγεί σε παρανοήσεις αλλά και λανθασμένης μετάφρασης.
Ο CEO της Kapelis Packaging Παναγιώτης Καπέλης μιλάει στο Cibum για την σημαντική διάκριση της συσκευασίας Halopack, στα Food Experts Awards στο πλαίσιο της ΔΕΘ HELEXPO.
Ο CEO των εργαστηρίων VELTIA μίλησε στο cibum για την πορεία του στο τομέα της υπηρεσιών επιστημονικών αναλύσεων, για τη δύσκολη μετάβαση από την δευτεροβάθμια εκπαίδευση και για το μυστικό της επιτυχίας.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της TÜV AUSTRIA Hellas Γιάννης Καλλιάς στη μοναδική δημόσια εξομολόγησή του, μιλάει στο Cibum όχι μόνο για τον φορέα πιστοποίησης του οποίου ηγείται, αλλά και για τον ανταγωνισμό, την πορεία του προς την κορυφή, τους συνεργάτες του, τον μεγάλο του έρωτα και την οικογένεια του.
Η Compliance & Training Director της Γρηγόρης Μαργαρίτα Λεβαντή μίλησε στο Cibum για την κατάκτηση τεσσάρων Gοld βραβείων στα Food Experts’ Awards 2023.
Επενδύσεις σε μη αποσπώμενα καπάκια σε χάρτινες συσκευασίες της FrieslandCampina και επέκταση παραγωγής του σοκολατούχου γάλακτος της Δέλτα και σε συσκευασίες Tetra Pak
Ο εμπορικός Διευθυντής της ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ, μίλησε στο Cibum για την διάκριση της εταιρείας στα FEA 2023, αλλά και για τον δρόμο της εταιρείας προς την κορυφή.
Αναπόφευκτες οι επιπτώσεις του greedflation, στον τρόπο που οι καταναλωτές βλέπουν εταιρείες και μάρκες στις οποίες καταλογίζουν αδιαφορία ή κερδοσκοπία.