Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
20.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνεντεύξεις

ΑρχικήΣυνεντεύξεις

Γ. Μπάλτας: “Ο πληθωρισμός της απληστίας κλονίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών”

Αναπόφευκτες οι επιπτώσεις του greedflation, στον τρόπο που οι καταναλωτές βλέπουν εταιρείες και μάρκες στις οποίες καταλογίζουν αδιαφορία ή κερδοσκοπία.

Γ. Καρβούνη (Ecolab): “Προστατεύουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας: Nερό, τρόφιμα, περιβάλλον”

Η Ecolab με μακρά ιστορία στην καινοτομία και την προστασία του περιβάλλοντος κέρδισε δύο χρυσά βραβεία στα food Experts’ Awards.

Ε. Καραγιάννη (ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ): Η στρατηγική της κορυφής και η συμμετοχή στα Food Experts’ Awards

Η Εμπορική διευθύντρια της εταιρείας “Κοτόπουλα ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ” μίλησε στο Cibum, για τη στρατηγική της εταιρείας που την έχει ανεβάσει στην κορυφή της προτίμησης και της εμπιστοσύνης, των Ελλήνων καταναλωτών.

Α. Ανθίδου: Οι επικείμενες “εκπλήξεις” του Ελληνικού αμπελώνα και το storytelling του Λημνιού

Συνέντευξη της διευθύντριας της ένωσης «Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος», Αλεξάνδρας Ανθίδου.

Α. Φλουρής: Ο Έλληνας Επιστήμονας που μπήκε στη λίστα του ΤΙΜΕ100 Next 2023

Έλληνας επιστήμονας στη λίστα του περιοδικού TIME με τους 100 ανθρώπους που θα αλλάξουν τον κόσμο.

Α.Ζαμπέλας: Υγιής και ασφαλής παραμένει ο ενημερωμένος καταναλωτής

Συνέντευξη του προέδρου του ΕΦΕΤ μετά τον θάνατο της Ελληνίδας στη Γαλλία από αλλαντίαση.

Γ. Λάμπρου (AGROLOGIKA): Η συνεχής αξιολόγηση «κλειδί» προς την επιτυχία

H συμμετοχή στα FEA 2023 ήταν μία ευκαιρία για την AGROLOGIKA να αξιολογηθεί για το έργο της, είπε σε συνέντευξη στο cibum, ο Γενικός Διευθυντής της κορυφαίας εταιρείας υπηρεσιών ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων στη βιομηχανία τροφίμων.

Χ. Πάνου (Goody’s/Everest): «Στόχος μας η παροχή ποιοτικού και ασφαλούς φαγητού για όλους»

Mε αφορμή τη διάκριση του ομίλου Goody’s/Everest με δύο Gold Βραβεία στα FEA2023 η Διευθύντρια Διαχείρισης Ποιότητας, Χριστίνα Πάνου, μίλησε στο Cibum για την σημασία της ασφάλειας τροφίμων και της εκπαίδευσης των εργαζομένων.

Μ. Κοντογιάννης (HELLAMCO): Ο επιστημονικός εξοπλισμός εργαστηρίων και εστίασης πρέπει να εξελίσσεται

Η εταιρεία επιστημονικού εξοπλισμού εργαστηρίων και εστίασης κέρδισε δύο Gold βραβεία στα Food expert’s Awards 2023.

Λ. Αυγενάκης: “Μονόδρομος” για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η πλήρης ενσωμάτωση των λειτουργιών του στο gov.gr 

«Δεν θα επιτρέψω να γίνουν παιχνίδια στην πλάτη των αγροτών» δήλωσε σε συνέντευξή του ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης.

Άρτεμις Ζερδέλη: Βελουτέ σούπες, κρύα ροφήματα, παγωτό βανίλια και άλλες προτάσεις για να μείνουμε δροσεροί και αυτό το καλοκαίρι!

Η διατροφολόγος Άρτεμις Ζερδέλη δίνει στο Cibum τις δικές της προτάσεις για μια καλοκαιρινή δίαιτα που θα μας κρατήσει δροσερούς σε περιόδους καύσωνα και δεν θα χαλάσει το διατροφικό μας πλάνο.

Αύξηση εξαγωγών ελληνικού ελαιολάδου σε αξία, 184%!

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων- ΣΕΒΕ Συμεών Διαμαντίδης μίλησε για την προοπτική των ελληνικών εξαγωγών στο απαιτητικό διεθνές σκηνικό.

Δ. Γρίβας (Κουλουράδες) – To success story και η συμμετοχή στα βραβεία Food Experts’ Awards 2023

Το απόλυτα καινοτόμο consept «κουλουράδες» κέρδισε βραβείο silver στην κατηγορία Food Innovation Stand Οut  και όχι άδικα.

Χ. Ταραντίλης: Σε ανοδική πορεία οι ελληνικές startups – Σύνδεση έρευνας και επιχειρηματικότητας

Η επιχειρηματική αξιοποίηση της έρευνας, καταλύτης για την ανάπτυξη και την απασχόληση στην Ελλάδα. Την πεποίθηση ότι η καινοτομία μπορεί να αναδειχθεί σε καταλύτη για την ανάπτυξη και...

Το “μυστήριο” της πλατφόρμας Mystery Pot –  Μία win win situation

Η Ελληνική startup που κέρδισε Gold Βραβείο στα Food Experts' Awards 2023.

Δ. Σεϊνταρίδης (Mystery Pot): Στερείται φιλοδοξίας η πρόταση της ΕΕ για τη σπατάλη τροφίμων

Η πρόταση της ΕΕ για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων δεν αρκεί για ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Β. Γούναρης: Απαιτείται στήριξη της Πολιτείας για θέματα βιωσιμότητας στην Ελληνική βιομηχανία Πλαστικών

Πρόκληση για τον κλάδο των πλαστικών, η προσαρμογή στις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Γιατί οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται στα καταναλωτικά προϊόντα;

Οι ασύμμετρες και επίμονες ανατιμήσεις στον κλάδο των τροφίμων - Άρθρο του Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Γ. Μπάλτα.

Π. Καπέλης (Kapelis Packaging): Τα «πέτρινα χρόνια» και η πορεία προς την επιτυχία

Η ιστορία πίσω από την κατάκτηση της κορυφής, του Διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας συσκευασίας Kapelis Packaging, ο οποίος άνοιξε διάπλατα την καρδιά του στο Cibum.

Ε. Μάνθου (MEGAS ΥEEROS): “Το μυστικό της επιτυχίας η συνεχής επένδυση σε έρευνα και καινοτομία”

Συνέντευξη της Ευανθίας Μάνθου R&D Specialist στην εταιρεία ΜΕΓΑΣ ΓΥΡΟΣ στο cibum.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Πείτε μας, από ποιόν θέλετε να πάρουμε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ;

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης