Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023
19.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Καταναλωτής

ΑρχικήΝέαΚαταναλωτής

Νέα μελέτη: Το δημοφιλές γλυκαντικό σουκραλόζη διασπά το DNA!

Η χημική ουσία που διασπά το DNA είναι αυξημένη σε προϊόντα του εμπορίου.

Προσφορές και εκπτώσεις στο λιανεμπόριο: Ένας “θανάσιμος” κίνδυνος για επιχειρήσεις και καταναλωτές

Οι παρατεταμένες προσφορές και εκπτώσεις είναι ζημιογόνες για την αντίληψη των καταναλωτών, το μέλλον μιας επιχείρησης αλλά και του ίδιου του λιανεμπορίου.

Όσπρια: Μέτρηση της καταναλωτικής αντίληψης μέσω της “σιωπηρής μεθόδου”

Επιστημονική μελέτη για την στάση των καταναλωτών απέναντι στα όσπρια, μέσω αυτόματης αντίδρασης.

Junk food και Junk news: Ο συνδυασμός που… “σκοτώνει”!

Η κοινή βάση μεταξύ junk food και junk news και η ανάγκη να υιοθετηθεί μια κουλτούρα info-fitness και μια παιδεία ενημέρωσης, σύμφωνα με την ειδικό Vanessa Otero.

Οι μισοί Έλληνες δεν θα κάνουν φέτος διακοπές! Έρευνα του ΙΕΛΚΑ

H τιμή βασικό κριτήριο στην επιλογή τροφίμων για το 60% τω Ελλήνων! - Αλλαγή στην καταναλωτική συμπεριφορά λόγω πληθωρισμού.

Εκπτωτικά προϊόντα: Το πού βρίσκονται στα ράφια είναι καθοριστικό για τις πωλήσεις

Πώς η τοποθεσία των εκπτωτικών προϊόντων στα ράφια μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως όπλο για περισσότερες πωλήσεις.

Σταθερή συμμετοχή του ΕΦΕΤ στην ενημερωτική εκστρατεία #EUChooseSafeFood, της ΕΕ

Στόχος της εκστρατείας να βοηθήσει τους Ευρωπαίους πολίτες να λαμβάνουν συνειδητές αποφάσεις σε σχέση με τα τρόφιμα που καταναλώνουν.

Τα αυτοκόλλητα βραβείων αυξάνουν τις πωλήσεις στο τυρί! Επιστημονική έρευνα

Οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερο για επισημάνσεις βραβείου.

Τι πιστεύουν οι καταναλωτές για τα φυτικά προϊόντα;

Είναι παραπλανητικοί οι όροι "κρέας" ή "γάλα" σε φυτικά προϊόντα ή όχι; Τι ισχύει σε διάφορες χώρες.

Συνταγές για μάσκες προσώπου με σπιτικά υλικά

Συνταγές Do It Your Self για λαμπερό δέρμα.

Λάδι αβοκάντο: Νοθευμένο και αλλοιωμένο το 70% των ελαίων που κυκλοφορεί στην αγορά

Έρευνα του Πανεπιστημίου Davis στην Καλιφόρνια διαπίστωσε πως η πλειοψηφία των ελαίων αβοκάντο είναι κακής ποιότητας ή αναμεμειγμένα με άλλα υλικά.

Προσοχή! Κίνδυνος δηλητηρίασης από κατεψυγμένα λαχανικά που πωλούνται σε μεγάλα ελληνικά σουπερμάρκετ

Περιέχουν δηλητηριώδες συστατικό - Ειδοποίηση RASFF από το Βέλγιο.

Οι επιστήμονες σκιαγραφούν τα τρόφιμα του μέλλοντος

Τα τρόφιμα που θα αντικαταστήσουν τις σημερινές διατροφικές συνήθειες, οι οποίες αναμένεται να αλλάξουν λόγω της κλιματικής αλλαγής.

Έκρηξη μπουκαλιών: Νέο περιστατικό αυτή τη φορά σε μπουκάλι σάλτσας

Ανάκληση καυτερής σάλτσας λόγω κινδύνου συμπίεσης από τη ζύμωση. Τι κινδύνους για τους καταναλωτές ενέχει η ζύμωση.

Παραδόσεις Delivery: Οι μικρές αλλαγές που οδηγούν τους καταναλωτές σε πιο υγιεινές επιλογές – Επιστημονικό πείραμα

Πως οι εφαρμογές παράδοσης φαγητού μπορούν να μειώσουν τη μέση περιεκτικότητα θερμίδων στα μενού.

Ποιο σουπερμάρκετ βάζει τους πελάτες να συγκομίζουν μόνοι τους τα λαχανικά;

Με το πιλοτικό πρότζεκτ «A Minha Horta» δίνεται η ευκαιρία στους πελάτες να μαζέψουν τα δικά τους φυλλώδη λαχανικά προτού τα αγοράσουν.

Η Lidl Ελλάς μειώνει τις τιμές σε πάνω από 160 προϊόντα έως 35%

Η εταιρεία θέτει σε προτεραιότητα να παρέχει μόνιμα χαμηλές τιμές.

Πατατάκια: Γιατί βλέπουμε τη σακούλα πάντα μισοάδεια;

Ο κενός χώρος στη σακούλα με τα πατατάκια δεν οφείλεται μόνο σε λόγους εξοικονόμησης χρημάτων.

Η δυναμική της κάνναβης στη βιομηχανία τροφίμων

Νέες θέσεις εργασίας και νέα οικονομικά ωφέλη

Φαγητό και εκλογές: “Νηστικός ψηφοφόρος δεν χορεύει”…

Γιατί η... κάλπη "περνάει από το στομάχι" από ποικίλες διαδρομές...

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Κουλτούρα Ασφάλειας Τροφίμων: Η νέα εξίσωση – Του Νίκου Γδοντέλη

Γιατί τα πρότυπα Ασφάλειας Τροφίμων είναι "ορφανά" χωρίς το Food Safety Culture.

Συσκευασίες επόμενης γενιάς: Επιστημονική ανασκόπηση για τη μετατροπή της συσκευασίας

Η επανάσταση στις επαναχρησιμοποιήσιμες συσκευασίες είναι κοντά, λένε οι ειδικοί.

Προσφορές και εκπτώσεις στο λιανεμπόριο: Ένας “θανάσιμος” κίνδυνος για επιχειρήσεις και καταναλωτές

Οι παρατεταμένες προσφορές και εκπτώσεις είναι ζημιογόνες για την αντίληψη των καταναλωτών, το μέλλον μιας επιχείρησης αλλά και του ίδιου του λιανεμπορίου.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης