Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022
1.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πρότυπα Συστημάτων Διαχείρισης

ΑρχικήΠιστοποίησηΠρότυπα Συστημάτων Διαχείρισης

Το BRC Food Safety global standard issue 9 είναι εδώ!

 Σε διαβούλευση το προσχέδιο από τα ενδιαφερόμενα μέρη. 

IFS PACsecure version 2 – IFS Global Markets PACsecure program

Έκδοση 2 του προτύπου συσκευασίας IFS PACsecure και το πρόγραμμα IFS Global Markets PACsecure

New normative documents for IFS Broker, IFS Logistics and IFS PACsecure version 1.1

Νέα κανονιστικά έγγραφα για IFS Broker, IFS Logistics και IFS PACsecure version 1.1

New doctrines for IFS Food version 6.1 and IFS Food version 7

Νέα διευκρινιστικά έγγραφα για τα IFS Food v6.1 και v7

IFS Food V7 στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ

Το IFS Food 7 μεταφρασμένο στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ

AOECS and BRCGS join forces

AOECS and BRCGS join forces to promote greater access to safe and reliable gluten-free products in Europe.

FSSC 22000 achieves IAF MLA Scheme endorsement

This makes the Scheme the first GFSI recognized post-farm gate Certification Program Owner to have achieved this endorsement.

ISO23662:2021

Ορισμοί και τεχνικά κριτήρια για τρόφιμα κατάλληλα για χορτοφάγους ή αμιγώς χορτοφάγους.

Μετάβαση στο ISO22000:2018

 Υποχρεωτική η μετάβαση στην νέα έκδοση μέχρι το τέλος του 2021. 

Μετάβαση στο IFS Food V7

 Υποχρεωτική η μετάβαση στην νέα έκδοση μέχρι το τέλος του 2021. 

BRC Global Standards V8

 Υποχρεωτική η μετάβαση στην νέα έκδοση μέχρι το τέλος του 2021. 

FSSC 22000 version 5.1

Η νέα έκδοση 5 του FSSC 22000 δημοσιεύθηκε στις 28 Μαΐου 2019.  

IFS Split Assessment

 Συνδυασμός επιτόπιας και απομακρυσμένης αξιολόγησης IFS

Την ευθύνη για τα επιστημονικά δεδομένα και συμπεράσματα που υπάρχουν στις αναρτήσεις στην κατηγορία ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ του cibum.gr φέρουν οι συγγραφείς τους.

Δημοσιεύστε άρθρο ή ανάλυση προτύπων πιστοποίησης

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Νοθευμένη η βανίλια στη Γαλλία – Απίστευτες πρακτικές εξαπάτησης

Πολλά τα "μαργαριτάρια" που βρήκαν στο δρόμο τους οι Γαλλικές Αρχές, σε μια έρευνα που διήρκησε 3 χρόνια.

Διεθνή: Βρήκε σκουριασμένο καρφί μέσα σε σφολιάτα!

Το ξένο σώμα σε τρόφιμα είναι μία εν δυνάμει απειλή για τη βιομηχανία τροφίμων

Χωρίς κατάλληλη επισήμανση τα περισσότερα διαδικτυακά καταστήματα τροφίμων – Νομικές υποχρεώσεις για τα Ελληνικά e-shop

Σύμφωνα με έρευνα οι οι διαδικτυακοί έμποροι λιανικής τροφίμων δεν εμφανίζουν με συνέπεια πληροφορίες διατροφής στα site τους
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης