Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024
18 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Πρότυπα Συστημάτων Διαχείρισης

ΑρχικήΠιστοποίησηΠρότυπα Συστημάτων Διαχείρισης

cibumLEARNING: Food Defense Advanced Training Course

ΣΕ 3 ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 29 NOE, 7 ΔΕΚ ΚΑΙ 14 ΔΕΚ 2023

cibumLEARNING: Food Defense Advanced Training Course

ΣΕ 3 ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 29 NOE, 7 ΔΕΚ ΚΑΙ 14 ΔΕΚ 2023

cibumLEARNING: IFS Food 8 Transition E-Coaching Course

ΣΕ 3 ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 25 MAIOY, 1 IOYNIOY KAI 8 IOYNIOY 2023

AG ADVENT: IFS Food 8 – Πρακτικός Οδηγός για να μετάβαση των ΣΔΑΤ

Το δωρεάν λογισμικό και τα άλλα εργαλεία που παρέχει το IFS στις επιχειρήσεις.

Οι μεγαλύτεροι Φορείς Πιστοποίησης στην Ελλάδα μιλούν για τη σημασία των Προτύπων στην Ασφάλεια Τροφίμων

Οι υπεύθυνοι πιστοποίησης σε πέντε από τους μεγαλύτερους Φορείς Πιστοποίησης στη χώρα, μίλησαν στο Cibum για τη σημασία που έχουν τα πρότυπα στη διασφάλιση της ασφάλειας και της υγείας των Ελλήνων καταναλωτών.

Κουλτούρα Ασφάλειας Τροφίμων: Η νέα εξίσωση – Του Νίκου Γδοντέλη

Γιατί τα πρότυπα Ασφάλειας Τροφίμων είναι "ορφανά" χωρίς το Food Safety Culture.

FSSC 22000 – Έκδοση 6: Έναρξη πιστοποιήσεων από 1η Απριλίου 2024

Όλοι οι οργανισμοί πρέπει να ολοκληρώσουν τον έλεγχο αναβάθμισης της νέας έκδοσης έως τις 31 Μαρτίου 2025.

Η “έφοδος” του Ε.ΣΥ.Δ. και της Ευρωπαϊκής Ε.Α. στην ΛΕΤΡΙΝΑ (Φωτορεπορτάζ)

Φωτορεπορτάζ του cibum από την επιθεώρηση του Εθνικού Σύστηματος Διαπίστευσης και της Ευρωπαϊκής Συνεργασίας για τη Διαπίστευση, στα κεντρικά γραφεία του φορέα Πιστοποίησης ΛΕΤΡΙΝΑ.

cibumLEARNING: Food Safety Culture Advanced Training Course

ΣΕ 3 ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 25 MAIOY, 1 IOYNIOY KAI 8 IOYNIOY 2023

IFS: Το νέο IFS Food version 8 είναι ΕΔΩ!

Το νέο πρότυπο είναι ευκολότερο, πιο αποτελεσματικό και πιο πρακτικό για τους ελεγκτές και τις εταιρείες.

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Το BRC issue 9 είναι γεγονός – Πότε ξεκινάει η πιστοποίηση κατά το νέο τεύχος του προτύπου;

Το τεύχος 9 του BRC για την ασφάλεια των τροφίμων, είναι πλέον γεγονός, αφού κατέφθασε την 1η Αυγούστου 2022.

ISO: Δύο νέα πρότυπα για τον έλεγχο και την πιστοποίηση της ασφάλειας των τροφίμων

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας για την Ασφάλεια των Τροφίμων, δημοσιεύθηκαν τα αναθεωρημένα ISO 22003 για τα συστήματα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων (μέρος 1 και μέρος 2), το οποίο θα ωφελήσει περαιτέρω την παγκόσμια κοινότητα.

IFS Food: Εκδόθηκε το προσχέδιο της έκδοσης 8 – Οι νέες προσθήκες, αλλαγές και βελτιώσεις

Ξεκινούν οι εργασίες για την αναθεώρηση του προτύπου IFS Food και τη δημιουργία της νέας version 8.

Η GFSI εγκαινιάζει πιλοτικά τις απαιτήσεις συγκριτικής αξιολόγησης των ελεγκτών ασφάλειας τροφίμων

Ο αριθμός των ελεγκτών που εγκαταλείπουν το επάγγελμα, είναι μεγαλύτερος από αυτόν των νεοπροσληφθέντων.

Το IFS ξεκινάει εργασίες για την έκδοση 8 του προτύπου IFS Food

Ξεκινούν οι εργασίες για την αναθεώρηση του προτύπου IFS Food και τη δημιουργία της νέας version 8.

ΜΙΝΕΡΒΑ: Πιστοποίηση με το νέο πρότυπο ISO 50001:2018

Βασική εταιρική αρχή της ΜΙΝΕΡΒΑ αποτελεί ο σεβασμός στην προστασία του περιβάλλοντος σε όλο το φάσμα της βιομηχανικής παραγωγής

” Κλειδώνει” τo BRC version 9

Η τελική έκδοση του προτύπου καταρτίζεται και θα ανακοινωθεί τον Αύγουστο του 2022. Από αρχές του 2023 η πιστοποίηση με την νέα έκδοση

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Επαναπιστοποίηση της ΕΛΓΕΚΑ

Γ. Μπένος: "Η ασφάλεια και η σωστή διανομή τροφίμων είναι για την ΕΛΓΕΚΑ αδιαπραγμάτευτες αξίες"

Το BRC Food Safety global standard issue 9 είναι εδώ!

 Σε διαβούλευση το προσχέδιο από τα ενδιαφερόμενα μέρη. 

Την ευθύνη για τα επιστημονικά δεδομένα και συμπεράσματα που υπάρχουν στις αναρτήσεις στην κατηγορία ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ του cibum.gr φέρουν οι συγγραφείς τους.

Δημοσιεύστε άρθρο ή ανάλυση προτύπων πιστοποίησης

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Άσχημα τα νέα για τα πρόσθετα τροφίμων: Δημοσιεύτηκε ανασκόπηση για τις επιπτώσεις στην υγεία μας και στις ασθένειες του εντέρου

Υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα και πρόσθετα τροφίμων για την υγεία και τις ασθένειες του εντέρου.

Ρεκόρ μαζικών τροφικών δηλητηριάσεων των τελευταίων 40 ετών στη Γαλλία – Το 45% σημειώθηκαν σε εστιατόρια!

2.000 μαζικές τροφικές δηλητηριάσεις στη Γαλλία το 2022 - "Σάρωσε" η σαλμονέλα σε αυγά.

Για πρώτη φορά εντοπίζεται τοξικότητα σε κοινό πρόσθετο τροφίμων

Το πρόσθετο τροφίμων E551 μπορεί να προκαλέσει κοιλιοκάκη!
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης