Πέμπτη, 1 Ιουνίου, 2023
19.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνταγές

«Κομοτηνή στο πιάτο»: 174 συνταγές από 20 πληθυσμιακές ομάδες

"Όταν φούρνιζαν οι νοικοκυρές μοσχοβολούσε ο τόπος".

Είναι όντως απαραίτητη η προθέρμανση του φούρνου;

Σε ποια φαγητά χρειάζεται προθερμασμένος φούρνος και σε ποια όχι.

Συνταγή για κέικ σοκολάτα με μόνο δύο υλικά!

Το ένα είναι αυγά και το άλλο...

Η IKEA αποκαλύπτει τη “συνταγή της στέψης” για τους περίφημους κεφτέδες κοτόπουλο

Ενόψει της στέψη του Καρόλου Γ΄ το ΙΚΕΑ παρουσιάζει τη συνταγή για τα κεφτεδάκια Coronation Chicken.

Κέρκυρα: Τα τσιλίχουρδα της τζίας μου και η μαγειρίτσα.

H ξεχωριστή Κερκυραϊκή μαγειρίτσα: Η κατσαρόλα χορεύει στη φωτιά, με όλα τα εντόσθια, εντεράκια, γλυκάδια και μυρωδικά, να μπανιάρονται στο αρωματισμένο λάδι… Της Δώρας Βλάχου

Αυτό το ξέρατε; Το χρώμα του ταψιού επηρεάζει μπισκότα και κέικ

Viral βίντεο στο Tik Tok δείχνει το πώς το χρώμα των ταψιών επηρεάζει διαφορετικά το ψήσιμο σε μπισκότα, κέικ και brownies.

Frozen Yogurt: Πως φτιάχνεται ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του παγωτού

Πώς φτιάχνεται το παγκοσμίως αγαπημένο frozen yogurt; Μια ενδοσκόπηση στα μυστικά της παγωμένης απόλαυσης.

Πως να φτιάξετε Bao Bun

Τα ασιατικά ψωμάκια είναι ιδιαίτερα δημοφιλή πλέον και στη χώρα μας και μπορείτε να τα φτιάξετε και στο σπίτι... όρεξη να υπάρχει!

Μαρτίνι εσπρέσο…παρμεζάνα!

Πώς να φτιάξετε το viral μαρτίνι εσπρέσο παρμεζάνα.

Φέτα σε κρούστα

Μικρά μυστικά για μεγάλη απόλαυση.

Νηστίσιμη μαγειρίτσα

Αγιορείτικη συνταγή  με σύγχρονες «προσθήκες».

Συμβουλές για εντυπωσιακό αλλά οικονομικό Πασχαλινό τραπέζι

Ο executive chef Μανώλης Στράτος δίνει μικρά tips στις μαγείρισσες για να κρατήσουν το κοστολόγιο σε χαμηλό επίπεδο

Ρουμάνικο Πασχαλινό τσουρέκι με γέμιση… λουκούμια!

Στη Ρουμανία, μια κατεξοχήν ορθόδοξη χώρα, το Πάσχα τιμάται και με "γαστρονομική λαμπρότητα".

Συμβουλές για ένα ασφαλές Πάσχα: “Φάκελος” Αυγά

Πώς να παραμείνετε ασφαλείς αυτό το Πάσχα μέσω του σωστού χειρισμού των αυγών.

Πρέπει να ξεπλένουμε το ρύζι πριν το μαγείρεμα ή χάνονται θρεπτικά συστατικά;

Τι λένε οι ειδικοί για την πρακτική του ξεπλύματος ρυζιού πριν από το μαγείρεμα;

Καρμπονάρα Day 2023: Μια ξεχωριστή vegan και νηστίσιμη συνταγή για το πιο εμβληματικό πιάτο της Ιταλίας

Ομάδα εμπειρογνωμόνων τροφίμων δημιούργησε μια εναλλακτική εκδοχή της κλασικής ιταλικής συνταγής carbonara.

Στήθος κοτόπουλο: 3+1 συμβουλές για να μην στεγνώσει στο ψήσιμο

Το στήθος κοτόπουλο στεγνώνει πολύ πιο εύκολα από το μπούτι αλλά υπάρχουν τρόποι να παραμείνει ζουμερό.

Κατμάρ: Το γλυκό του φτωχού – Το πιο γρήγορο νηστίσιμο γλυκάκι

Η συνταγή της γιαγιάς Ευτέρπης από τον Άγιο Βασίλειο (Θύριο) Αιτωλοακαρνανίας.

Αστείες συνταγές για Πρωταπριλιάτικες φάρσες!

Ποιος είπε ότι το φαγητό δεν μπορεί να είναι καλή ιδέα για Πρωταπριλιάτικη φάρσα;

Βούτυρο Maître d’Hôtel: Πώς να φτιάξετε αρωματικό βούτυρο

Το απλό και νόστιμο συνοδευτικό που εντυπωσιάζει.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Ποιο θέμα ασφάλειας τροφίμων και διατροφής σας απασχολεί;

spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα αυτοκόλλητα βραβείων αυξάνουν τις πωλήσεις στο τυρί! Επιστημονική έρευνα

οι καταναλωτές είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερο για επισημάνσεις βραβείου

Τι πιστεύουν οι καταναλωτές για τα φυτικά προϊόντα;

Είναι παραπλανητικοί οι όροι "κρέας" ή "γάλα" σε φυτικά προϊόντα ή όχι; Τι ισχύει σε διάφορες χώρες.

Πολυανθεκτικά παθογόνα βακτήρια βρέθηκαν στο 40% των δειγμάτων κρέατος σούπερ μάρκετ!

Πολυανθεκτικό στα αντιβιοτικά E. coli βρέθηκε στο 40% των δειγμάτων κρέατος σούπερ μάρκετ που δοκιμάστηκαν σε ισπανική μελέτη - Τα πουλερικά η πιο μολυσμένη κατηγορία.
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης