Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου, 2024
15.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνταγές

Το απλό “μυστικό” για τραγανές ψητές πατάτες

Η συνταγή για «τεμπέληδες» μάγειρες και πραγματικά κάνει όσα υπόσχεται...

Γιατί δεν πρέπει να βράζουμε τα λαχανάκια Βρυξελλών

Τα λαχανάκια Βρυξελλών είναι χαμηλά σε θερμίδες αλλά πλούσια σε φυτικές ίνες, βιταμίνες και μέταλλα

Το μαγικό κέικ κούπας των 90 δευτερολέπτων! (βίντεο)

Σε 3 εύκολα βήματα

Σοκολάτα Dubai: Τι είναι τέλος πάντων αυτό το ογκώδες γλυκό που έγινε trend στα social media;

Μοιάζει βγαλμένη από το εργοστάσιο σοκολάτας του Willy Wonka!

Φτιάξτε τη δική σας σκέτη σοκολάτα: Συμβουλές από την επιλογή των συστατικών μέχρι το τέλειο ψήσιμο

Με απλές συνταγές και δημιουργικές επικαλύψεις, μπορείτε να δημιουργήσετε γλυκά έργα τέχνης σε ελάχιστο χρόνο

Με ποιο συστατικό μπορείτε να αντικαταστήσετε το βούτυρο σε συνταγές

15 συστατικά που μπορούν να λειτουργήσουν ως υποκατάστατα βουτύρου για διαφορετικές συνταγές και πιάτα

Τι είναι η vegan σοκολάτα και πώς μπορείτε να τη φτιάξετε στο σπίτι

Το τέλειο υποκατάστατο για όλους εκείνους που έχουν αποφασίσει να ζουν χωρίς γαλακτοκομικά αλλά θέλουν τη σοκολάτα τους χωρίς συμβιβασμό γεύσης και ποιότητας

Το κοινό λάθος στο ριζότο που δεν κάνουν ποτέ οι Ιταλοί

Πώς θα πετύχετε τη γεύση του πιάτου σαν κι αυτή που προσφέρεται σε Ιταλικά εστιατόρια

Συνταγή για Χριστουγεννιάτικα κουλούρια με τρία υλικά

Για όσους θέλουν να εντυπωσιάσουν τα Χριστούγεννα με ελάχιστη φασαρία, μία λαχταριστή συνταγή με μόλις τρία συστατικά υπόσχεται να κάνει θαύματα!

Το αηδιαστικό κέικ της Ρέιτσελ πωλείται στους λάτρεις των Friends

Εμπνευσμένο από το επεισόδιο της έκτης σεζόν για την Ημέρα των Ευχαριστιών, η συνταγή του αηδιαστικού κέικ της Ρέιτσελ είναι πλέον προς πώληση για τους φίλους της σειράς.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη βρώμη στο ψήσιμο

Ποια είναι τα μειονεκτήματα στη χρήση βρώμης κατά το ψήσιμο.

Πώς να επιλέξουμε το σωστό κομμάτι κρέατος – Οι ειδικοί μίλησαν!

Ο «Χρυσός Οδηγός» για να διαλέγετε το σωστό κομμάτι για κάθε συνταγή, μέθοδο μαγειρέματος και περίσταση.

Άγνωστος κίνδυνος στη μακαρονάδα μας – Οι τοξικές ουσίες που δημιουργούνται στο βράσιμο και πως να τις εξαλείψετε

Τέσσερις τρόποι για να μειώσετε τις ανεπιθύμητες τοξικές ουσίες που δημιουργούνται όταν βράζουμε ζυμαρικά.

Πως φτιάχνονται τα Snickers

Ο τρόπος παρασκευής μιας μπάρας Snickers, βήμα-βήμα.

Μυρωδικά – Βότανα: Πώς να τα διατηρήσετε φρέσκα για μήνες

Απλές συμβουλές για να διατηρήσουν τα μυρωδικά τη φρεσκάδα, το άρωμα και τη γεύση τους.

Ειδικός μοιράζεται το «ιδιοφυές» μαγειρικό κόλπο για ομελέτα

Θα χρειαστείτε μόνο φούρνο μικροκυμάτων!

ΕΕ: Συνταγές με συμβουλές για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων από Ευρωπαίους σεφ

Μηδενικά απόβλητα, περισσότερη γεύση!

Πρέπει να μουλιάζουμε οπωσδήποτε τα φασόλια πριν το μαγείρεμα;

Στις σύγχρονες συνταγές, δεν είναι λίγοι οι σεφ που παραλείπουν εντελώς το μούλιασμα και προχωρούν αμέσως στο μαγείρεμα.

Σε ποια φαγητά ταιριάζει καλύτερα ο άνηθος ο μαϊντανός, ο βασιλικός και η ρίγανη

Ποια βότανα συνδυάζονται καλύτερα με ποια πιάτα;

Συνταγή για λιμοντσέλο με 3 υλικά

Ιταλίδα μαγείρισσα αποκαλύπτει την απλή συνταγή για το λικέρ λιμοντσέλο.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Ποιο θέμα ασφάλειας τροφίμων και διατροφής σας απασχολεί;

spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ποιο είναι το ποιο νοθευμένο έλαιο – Στοιχεία Ευρωπαϊκού RASFF των τελευταίων 24 ετών

Ανάλυση των κοινοποιήσεων RASFF της ΕΕ από το 1999 έως το 2023 για κινδύνους από λίπη και έλαια.

ΕΕ: Οι αλλαγές σε ετικέτες και ισχυρισμούς υγείας στα τρόφιμα μέχρι το 2027

Η απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στις συστάσεις που διατυπώθηκαν στην ειδική έκθεση του Ευρωπαϊκού Ελεγκτικού Συνεδρίου για την επισήμανση των τροφίμων στην ΕΕ.

Γιατί μας αρέσει να τρώμε με τα χέρια;

Γιατί το φαγητό με τα χέρια είναι κάτι περισσότερο από μια απλή παράδοση
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο