Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022
17.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνταγές

Φυσικός πουρές γλυκοπατάτας από την Μπάρμπα Στάθης – Έτοιμος σε πέντε λεπτά!

Καινοτομία από την Μπάρμπα Στάθης για απαιτητικούς ουρανίσκους.

Κεφτεδάκια ΙΚΕΑ: Η περιβόητη συνταγή

Τα κεφτεδάκια της αλυσίδας επίπλων ΙΚΕΑ αποτελούν για την πολυεθνική "την κότα με τα χρυσά αυγά" - Λόγω της πανδημίας η εταιρεία αποκάλυψε την συνταγή για να μην τα στερηθούν οι φανατικοί...

Η «καλύτερη στον κόσμο» σάλτσα για ζυμαρικά χρειάζεται μόνο τρία υλικά και καμία προσπάθεια!

Ίσως να φαίνεται τρελό όμως η συνταγή αυτή, επιβεβαιώνει ότι τελικά η νοστιμιά βρίσκεται στην απλότητα.

Πώς να φτιάξετε τέλειο καφέ χωρίς καφετιέρα

Και δεν εννοούμε ζεστό Nescafe ή ελληνικό καφέ!

5 λάθη που όλοι κάνουμε στο μαγείρεμα μιας μπριζόλας

Ποια είναι τα πιο κοινά λάθη στο μαγείρεμα μιας μπριζόλας;

Πίτσα Ναπολιτάνα: Τι εννοούμε όταν λέμε ότι είναι TSG;

H πίτσα Ναπολιτάνα είναι τόσο μοναδική που υπόκειται σε μια ξεχωριστή προστασία εγγύησης παραδοσιακού προϊόντος.

Το μυστικό για την τέλεια αυθεντική καρμπονάρα

Για να μην καταλήξετε να φάτε ομελέτα με μακαρόνια, αλλά μία γνήσια νόστιμη καρμπονάρα, το μυστικό κρύβεται στον χειρισμό των αυγών.

Πως να λιώσετε τυρί – 6 απλά βήματα για μια πεντανόστιμη σάλτσα

Μυστικά για να πετυχαίνετε την τέλεια σάλτσα τυριού, όσες φορές κι αν προσπαθήσετε.

 Πώς μπορούμε να ανακυκλώσουμε τα τρόφιμα – Ενδιαφέρουσες πρακτικές

Πως μπορούμε να ανακυκλώσουμε ψωμί, φρούτα, λαχανικά, μαγειρευτά, κρέας, ψάρι, γάλα ζυμαρικά και δημητριακά

Πως γίνεται η σφολιάτα… σφολιάτα και πόσο ανθυγιεινή είναι;

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν τακτικά τη σφολιάτα στη μαγειρική τους. Είναι χορταστική, γευστική και αποτελεί μια βάση για πολλές πίτες και εδέσματα, γλυκά ή αλμυρά. Αλλά πόσο ανθυγιεινή είναι;

Τα 6 είδη ξυδιού και σε ποια πιάτα ταιριάζουν καλύτερα

Ένας βασικός οδηγός για τα 6 πιο δημοφιλή είδη ξυδιού που δεν πρέπει να λείπουν από κανένα σπίτι.

Πώς να κόψετε το αβοκάντο σε 4 μέρη εύκολα και γρήγορα

Μια TikToker μοιράστηκε μια ιδιοφυή μέθοδο για κόψιμο αβοκάντο σε 4 μέρη.

Σκόρδο: Αρκούν δύο λεπτά στο τηγάνι για να καταστραφούν όλα τα διατροφικά του οφέλη – Ο απλός τρόπος για να τα διατηρήσετε

Το σκόρδο διαθέτει πολλά διατροφικά οφέλη και πλεονεκτήματα για την υγεία - Ο κανόνας μαγειρέματος των 10 λεπτών που δεν αφήνει να χαθούν

3 ξεχωριστά κοκτέιλ για να υποδεχτείτε το φθινόπωρο

Συνταγές κοκτέιλ, εμπνευσμένες από αγαπημένα φθινοπωρινά συστατικά, όπως pumpkin spice και μήλο.

Πώς να αξιοποιήσετε το περισσευούμενο κρασί

Τρόποι για να αποφύγετε τη σπατάλη του κρασιού που περισσεύει.

Avani Reyes: Η TikToker που έγινε viral για τον εντελώς αδέξιο τρόπο που φτιάχνει καφέ!

Η Avani Reyes είναι μια TikToker με ένα μοναδικά αδέξιο στυλ παρασκευής καφέ, που της έχει χαρίσει εκατομμύρια ακολούθους και προβολές.

Πως και από τι φτιάχνεται η ζελατίνη

Πρώτες ύλες - Παραγωγική διαδικασία - Η σύνδεση με τη νόσο των τρελών αγελάδων

Μια σούπα στη μάχη κατά του καρκίνου – Συνταγή του Χημικού, υποψήφιου για Νόμπελ Χημείας H. Maeda

Η συνταγή αντικαρκινικής σούπας είναι εμπνευσμένη από το βιβλίο του Ιάπωνα καθηγητή, Hiroshi Maeda,  με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ιαπωνία και τίτλο «The Strongest Vegetable Soup»

Αυτό το ξέρατε; Το χρώμα του ταψιού επηρεάζει μπισκότα και κέικ

Viral βίντεο στο Tik Tok δείχνει το πώς το χρώμα των ταψιών επηρεάζει διαφορετικά το ψήσιμο σε μπισκότα, κέικ και brownies.

“Σανίδες βουτύρου”: Μια νέα γευστική απογείωση

Ο συνδυασμός ψωμί με βούτυρο ανεβαίνει κατηγορία μέσα από μια νέα τάση στο Tik Tok, ονόματι «σανίδες βουτύρου».

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Ποιο θέμα ασφάλειας τροφίμων και διατροφής σας απασχολεί;

spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μελέτη: Τα δοχεία με μπαχαρικά οι βασικοί “ένοχοι” για την παρουσία παθογόνων στις οικιακές κουζίνες

Για πρώτη φορά εξετάστηκαν τα βαζάκια με μπαχαρικά όσον αφορά τη διασταυρούμενη μόλυνση - Μεταφέρουν περισσότερα παθογόνα και μικροοργανισμούς από οποιοδήποτε άλλο οικιακό εξοπλισμό!

GFSI: Τρίμηνη αποβολή του IFS – Ποιες οι συνέπειες σε επιχειρήσεις και αγορά

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του GFSI μιλά για θέματα ακεραιότητας, εμπιστοσύνης και εμπιστευτικότητας.

Η EE θέτει ανώτατα όρια για τις χημικές ουσίες PFAS στα τρόφιμα: Ο Κανονισμός 2022/2388

Ανώτατα όρια για την παρουσία PFOS, PFOA, PFNA και PFHxS  στα τρόφιμα καθόρισε η ΕΕ με τον κανονισμό 2022/2388 της 7ης Δεκεμβρίου προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλό επίπεδο προστασίας της ανθρώπινης υγείας.
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης