Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
22.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνταγές

Συνταγή για βασιλόπιτα με τζιν

Ο Κορυφαίος σεφ Παύλος Κυριάκης πρόσθεσε για πρώτη φορά Gin στην Βασιλόπιτα.

Χριστουγεννιάτικα γλυκά που δεν χρειάζονται ψήσιμο

Πως φτιάχνονται τα σοκολατένια κουκουνάρια που κάνουν θραύση στο διαδίκτυο;

Τι είναι το μπέικιν πάουντερ και με τι μπορείτε να το αντικαταστήσετε

Απλές εναλλακτικές για να αντικαταστήσετε το μπέικιν πάουντερ σε συνταγές αρτοσκευασμάτων.

Σπιτικά σοκολατάκια: Πόσο εύκολο είναι να επαναφέρουμε μια σοκολάτα σε στέρεη μορφή;

Η θερμοκρασία και η ταχύτητα είναι το κλειδί.

Μελομακάρονα από όσπρια… Η παράδοση πάει περίπατο!

Συνταγή για μελομακάρονα από ρεβύθια.

Οι πιο ταιριαστές σάλτσες για τηγανιτές πατάτες εκτός από την κέτσαπ

13 μοναδικές συνταγές για όλα τα γούστα.

Πώς να βράσετε ζυμαρικά σε μόλις 1 λεπτό εξοικονομώντας ρεύμα

Μία χρήστης του TikTok μαγειρεύει ζυμαρικά σε μόλις ένα λεπτό και εξοικονομεί χρήματα στους λογαριασμούς ενέργειας.

Φριτέζα αέρος: 5 πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι

Είναι ιδανικότερος ο φούρνος τελικά; ή μήπως όχι;

Φιλαράκια: Αυγά a la Τσάντλερ Μπινγκ

Τα μόνα αυγά που λατρεύει ο Τσάντλερ είναι αυτά που φτιάχνει ο Τζόι.

Συνταγή Κοτόπιτας Μεσολογγίου από το νέο βιβλίο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου

Η παραδοσιακή κοτόπιτα που συνήθιζαν να βάζουν και το φλουρί για τον τυχερό της καινούργιας χρονιάς!

Ψήσιμο γαλοπούλας σε φριτέζα αέρος – Γίνεται;

Το διαδίκτυο βρίθει από συνταγές για μαγείρεμα γαλοπούλας σε φριτέζα αέρος, ωστόσο δεν έχουν όλοι το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Ομελέτα: Ποια είναι η πιο δύσκολη στον κόσμο

Γνωρίστε την Ιαπωνική Omurice.

Παραδοσιακή πηλιορείτικη φασολάδα – Η απόλυτη συνταγή

Στο ορεινό Πήλιο δεν υπάρχει ταβέρνα και εστιατόριο που να μη διαθέτει στο μενού του την αξεπέραστη φασολάδα.

Στέβια και υψηλή θερμοκρασία: Μπορεί να αντικαταστήσει επάξια τη ζάχαρη σε αρτοσκευάσματα;

Πως ανταποκρίνεται η στέβια στις υψηλές θερμοκρασίες;

Mincemeat pie: Το παράξενο βρετανικό Χριστουγεννιάτικο επιδόρπιο με κιμά και ζάχαρη

Πως η ζάχαρη καθόρισε τη συνταγή στο πέρασμα των χρόνων.

“Από στόμα σε στόμα” το νέο βιβλίο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου και του Αναστάσιου Παπαλαζάρου

Μια πρωτότυπη συλλογή αυθεντικών παραδοσιακών συνταγών από όλη την Ελλάδα.

Μπορείτε να βράζετε τα μακαρόνια και σε άλλα υγρά εκτός από νερό;

Απρόβλεπτες εναλλακτικές για βράσιμο ζυμαρικών αντί για νερό.

Κρέας: Η σημασία της “ξεκούρασης” μετά το ψήσιμο

Πόσα λεπτά "ξεκούρασης" χρειάζεται το μοσχαρίσιο και πόσα το κοτόπουλο και το χοιρινό.

Πιπέρι μαύρο, λευκό και κόκκινο: Ποιο είδος ταιριάζει σε κάθε φαγητό

Αναλύοντας ένα κυρίαρχο στοιχείο της μαγειρικής.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Ποιο θέμα ασφάλειας τροφίμων και διατροφής σας απασχολεί;

spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης