Τρίτη, 5 Νοεμβρίου, 2024
14.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

cibumLEARNING: IFS Food 8 Transition E-Coaching Course

ΑρχικήΝέαcibumLEARNING: IFS Food 8 Transition E-Coaching Course
spot_img

To cibum σας παρουσιάζει τo πρώτο E-Coaching Course της σειράς cibumLEARN* με θέμα τη μετάβαση ΣΔΑΤ στο IFS Food 8.

Παρακολουθώντας το εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα, θα γνωρίσετε και θα κατανοήστε τις αλλαγές και τις νέες απαιτήσεις του IFS Food 8 με σκοπό να τις εφαρμόσετε εν όψη της αναβάθμισης του IFS Food 7 σε IFS Food 8.

Κατηγορία σεμιναρίου

To εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα ανήκει στην κατηγορία E-Coaching Courses που οργανώνονται στο πλαίσιο του cibum Learning*. Η καινοτομία στην εν λόγω σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων είναι ως μετά την online εκπαίδευση κορμό ακολουθεί μια ώρα ατομικής συμβουλευτικής τηλεσυνάντησης με τον εισηγητή του σεμιναρίου. Κατά τη διάρκεια της συμβουλευτικής ο συμμετέχων έχει την ευκαιρία να έχει μια πιο προσωποποιημένη και ολοκληρωμένη εμπειρία μάθησης και να λύσει απορίες του.

Περιγραφή Σεμιναρίου

Στο σεμινάριο “IFS Food 8 Transition Coaching Course” θα ασχοληθούμε με τα ακόλουθα:

  • Γιατί προχώρησε το IFS στην έκδοση 8 σε λιγότερο από 2 χρόνια από την έκδοση 7;
  • Ποιες είναι οι βασικές αλλαγές του προτύπου IFS Food 8;
  • Ποιοι οι εναλλακτικοί τρόποι προσαρμογής του ΣΑΔΤ μιας επιχειρήσεις για συμμόρφωση στο νέο IFS Food 8;
  • Ανάλυση των 4 νέων απαιτήσεων
  • Ποια είναι η ουσία των καινοτομιών του IFS Food 8, όπως The ‘’B’’ case, Claims on Certificates, The STAR status και IFS Food Checklist changes
  • Τι απαιτείται πλέον για το Food Safety Culture (FSC)
  • Τι περιέχει και πως λειτουργεί η εργαλειοθήκη του IFS με έμφαση στο The new IFS Software auditXpress Neo (AXP Neo) for IFS Food 8

Μαθησιακοί στόχοι

Με την ολοκλήρωση αυτού του σεμιναρίου, θα είστε σε θέση:

• Να κατανοείτε τις απαιτήσεις αλλαγές που φέρνει το IFS Food 8

• Αναβαθμίσετε το ΣΔΑΤ σας από IFS Food 7 σε IFS Food v8

• Να αξιολογήστε και να επιθεωρείτε το ΣΔΑΤ σας με βάση το IFS Food 8

• Να εφαρμόστε ενέργειες βελτίωσης του ΣΔΑΤ σας με τα εργαλεία του IFS

Προφίλ συμμετεχόντων

Αυτό το Coaching Course έχει σχεδιαστεί για:

  • Υπευθύνους Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων που εργάζονται σε επιχειρήσεις τροφίμων
  • Συμβούλους Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων
  • Ελεγκτές / επιθεωρητές Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων

Προαπαιτούμενα

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι επικεφαλής ή να συμμετέχουν σε ομάδα ασφάλειας τροφίμων επιχείρησης πιστοποιημένης κατά IFS Food 7.

Διάρκεια

Συνολικά 2 ώρες.

Πιο αναλυτικά. Το Online σεμινάριο είναι διάρκειας 1 ώρας και το personal coaching session (ατομική συμβουλευτική με video κλήση) είναι διάρκειας 1 ώρας, συμμετέχει ο εκπαιδευόμενος και προγραμματίζεται σε μέρα και ώρα που εξυπηρετεί εκπαιδευόμενο και εισηγητή μετά το πέρας του σεμιναρίου κατά την εγγραφή σας για να λυθούν απορίες και να γίνουν εξειδικευμένες ερωτήσεις για το IFS Food στον εισηγητή. Το personal coaching session υλοποιείται εντός περιόδου 10 ημερών από το σεμινάριο.

Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

Με την ολοκλήρωση αυτού του σεμιναρίου, θα λάβετε «Πιστοποιητικό Παρακολούθησης».

Ημερομηνίες Διεξαγωγής

Online: 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023 (14.00 – 15.00)

Online: 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023 (14.00 – 15.00)

Αξία εκπαιδευτικού προγράμματος

early bird (εγγραφή και εξόφληση 15 days πριν το σεμινάριο)  199€ + ΦΠΑ 24% ανά συμμετέχοντα

regular 240€ + ΦΠΑ 24%  ανά συμμετέχοντα

Εκπαιδευτής είναι ο Νίκος Γδοντέλης Βιολόγος MSc Food Science, με πολυετή εμπειρία στην συμβουλευτική Ασφάλειας Τροφίμων και την εκπαίδευση στελεχών. Συνιδρυτής και Διαχειριστής του cibum και Γενικός Διευθυντής της AG ADVENT ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΕ.

About AG ADVENT

Η AG ADVENT ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ – είναι μια από τις σημαντικότερες εταιρείες συμβούλων που ειδικεύεται στην υποστήριξη εταιρειών του κλάδου της Βιομηχανίας Τροφίμων και Εστίασης στην Ελλάδα. Η παροχή συμβουλών, η εκπαίδευση και ο έλεγχος για την ασφάλεια τροφίμων είναι οι βασικές της δραστηριότητες. Οι σύμβουλοί της με πάνω από 27000 ώρες εκπαίδευσης, θεωρούνται ιδιαίτερα έμπειροι και αποτελεσματικοί.

Για να γραφτείτε στο σεμινάριο πατήστε ΕΔΩ και συμπληρώστε την φόρμα.

Για περισσότερες πληροφορίες

Λένα Βουκουβάλα

Administration τηλ. 6986818481

Νίκος Γδοντέλης

Γενικός Διευθυντής AG ADVENT τηλ. 6973771414

* Η σειρά σεμιναρίων του cibum κάτω από τον τίτλο cibumLEARN έχει θέματα αιχμής για τον κλάδο των τροφίμων, που παρουσιάζονται σύντομα και πρακτικά, από επιλεγμένους εισηγητές της αγοράς.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

7 νεκροί από την μαγιά στο ψωμί – Συνεχιζόμενη μόλυνση της γραμμής παραγωγής

Έκρηξη λιστερίωσης που σχετίζεται με προϊόντα μαγιάς Baker's, στην Ελβετία.

Ενθουσιασμός και χαρά στην τελετή απονομής των βραβείων FEA 2024

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η τελετή βράβευσης των βραβείων Food Experts’ Awards 2024 στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων Food&Drink της ΔΕΘ HELEXPO.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο