Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
42 τόνοι παράνομων θαλασσινών κατασχέθηκαν στην Ιταλία – Παράνομη αλίευση τόνου
Ψάρια δολοφόνοι στη Μεσόγειο: Οι σεφ μπαίνουν δυναμικά στη μάχη της Ευρώπης κατά των χωροκατακτητικών ειδών
Λουκέτο σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας που δεν επέτρεψε τον έλεγχο επιθεωρητών υγείας
Απαγόρευση αλίευσης μυδιών στις Σέρρες
Ολοκληρωτική η καταστροφή στις μυδοκαλλιέργειες του Θερμαϊκού Κόλπου λόγω του καύσωνα
Γιατί τα ψάρια έχουν μικρύνει – Δηλώσεις του μεγαλύτερου ιχθυολόγου όλων των εποχών
Λαγοκέφαλοι και λεοντόψαρα στο Αιγαίο – Και η υπεραλίευση “ένοχη” για την εισβολή χωροκατακτητικών ειδών
Θάνατος ψαροτουφεκά στη Ναύπακτο
Μπλε καβούρι: Ζημιά €100 εκ. στην Ιταλία – Διορίστηκε επίτροπος για την αντιμετώπιση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης
Απειλείται η Ευρωπαϊκή αλιεία – Σε κακή κατάσταση οι θάλασσες της Ευρώπης – Ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Περιβάλλοντος
Η ΕΕ προκρίνει την πάταξη της αλιείας στη Βαλτική Θάλασσα
Νεκρά ψάρια σε όλο τον Παγασητικό – Εισαγγελική παρέμβαση
Λεοντόψαρα και λαγοκέφαλοι: Ψάρια “δολοφόνοι” στις Ελληνικές Θάλασσες – Αιτία η αύξηση της Θερμοκρασίας στη Μεσόγειο
ΗΠΑ: Ανησυχητικά επίπεδα χημικών PFAS στα Ψάρια
Σύγχρονες Προκλήσεις για τη Θαλάσσια Βιολογία και Αλιεία στο 22ο Ετήσιο Συμπόσιο της FishBase στο ΑΠΘ
Απαγόρευση αλίευσης οστρακοειδών στη Πιερία λόγω τοξικού φυτοπλαγκτόν
Ψάρεμα: Βύθιση αλιευτικού στην Πάρο – Σώοι οι 10 επιβαίνοντες
Νεκρός ο 63χρονος ψαράς που αγνοούνταν στον Στρυμόνα
Παράνομο ψάρεμα από Τούρκους στα Ελληνικά Χωρικά Ύδατα – Ερώτηση στη Βουλή
Φρέσκα ψάρια: Πως τα καταψύχουμε στο σπίτι και πόσο μπορεί να διαρκέσουν
Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις
Εργαλεία προσβασιμότητας