To Cibum εξασφαλίζει συνεντεύξεις με διακεκριμένους food experts και όχι μόνο, οι οποίοι αναλύουν τις θέσεις τους, παρουσιάζουν το project τους, σχολιάζουν την επικαιρότητα και αποκαλύπτουν το όραμά τους για τoν κλάδο.
Mε αφορμή τη διάκριση του ομίλου Goody’s/Everest με δύο Gold Βραβεία στα FEA2023 η Διευθύντρια Διαχείρισης Ποιότητας, Χριστίνα Πάνου, μίλησε στο Cibum για την σημασία της ασφάλειας τροφίμων και της εκπαίδευσης των εργαζομένων.
Η διατροφολόγος Άρτεμις Ζερδέλη δίνει στο Cibum τις δικές της προτάσεις για μια καλοκαιρινή δίαιτα που θα μας κρατήσει δροσερούς σε περιόδους καύσωνα και δεν θα χαλάσει το διατροφικό μας πλάνο.
Η επιχειρηματική αξιοποίηση της έρευνας, καταλύτης για την ανάπτυξη και την απασχόληση στην Ελλάδα.
Την πεποίθηση ότι η καινοτομία μπορεί να αναδειχθεί σε καταλύτη για την ανάπτυξη και...
Η ιστορία πίσω από την κατάκτηση της κορυφής, του Διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας συσκευασίας Kapelis Packaging, ο οποίος άνοιξε διάπλατα την καρδιά του στο Cibum.
Η κ. Λίλα Κούρτη Marketing and Exports Manager στην Trikalinos AE, μίλησε στο Cibum για το τρόφιμο - Εθνικό Θησαυρό, με αποδεδειγμένα πλούσια διατροφική αξία που πρωτοπορεί στη διάσωση της ευρωπαϊκής γαστρονομικής κουλτούρας.
Η διευθύντρια στον τομέα Πιστοποιήσεων της Letrina, Γιάννα Δαλακούρα, μίλησε στο Cibum και την Ελένη Τσαγκά για την πορεία της στον χώρο, για το όραμα της στη Letrina και για το μέλλον της πιστοποίησης στην Ελλάδα.
Ο Βασίλης Κορκίδης πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς εξηγεί το παράδοξο των υψηλών τιμών στα τρόφιμα την ώρα που το κόστος παραγωγής τους μειώνεται παγκοσμίως.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε στη δημοσιότητα την έκθεση για τις αιτίες που επιτρέπουν να διατίθενται στην αγορά μη συμμορφούμενα και δυνητικά δόλια προϊόντα.
\Σχεδόν τέσσερις στα δέκα εγκαταστάσεις μεταποίησης γάλακτος δεν παστεριώνουν σωστά το γάλα όπως διαπιστώθηκε μετά από ελέγχους του ΕΦΕΤ σε Γρεβενά και Θεσσαλία.