To Cibum εξασφαλίζει συνεντεύξεις με διακεκριμένους food experts και όχι μόνο, οι οποίοι αναλύουν τις θέσεις τους, παρουσιάζουν το project τους, σχολιάζουν την επικαιρότητα και αποκαλύπτουν το όραμά τους για τoν κλάδο.
Το ιδιαίτερο βαρυτικό και βιοκλιματικό οινοποιείο βρίσκεται σε τρία υπόγεια επίπεδα και θα αξιοποιεί την αυτονόητη, αλλά πανίσχυρη δύναμη της βαρύτητας, για τη δημιουργία -μεταξύ άλλων- μιας νέας γενιάς αφρωδών λευκών κρασιών από την ποικιλία «Ξινόμαυρο»
Ο 37χρονος Κλέαρχος Κανελλάκης που ξεκίνησε από τον Πειραιά, και έγινε πολύ γρήγορα head sommelier σε πεντάστερο ξενοδοχείο του Westminster στο Λονδίνο, μίλησε στο cibum για την πορεία του, για τους στόχους του, για τα ελληνικά κρασιά, για το "οινικό πάθος" αλλά και για τα "καλά κρυμμένα" μυστικά της οινογνωσίας.
Από τις πρώτες ύλες έως τα τελικά προϊόντα, τα εργαστήριά μπορούν να προσανατολίσουν τους πελάτες προς την επιλογή της σωστής αναλυτικής προσέγγισης, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα τους συμμορφώνονται με τα εθνικά και διεθνή ρυθμιστικά πρότυπα
"Ευτύχημα αποτελεί το γεγονός, ότι τόσο η Ρωσία, όσο και η Ουκρανία αλλά και η Λευκορωσία δεν περιλαμβάνονται στις πρώτες θέσεις των ελληνικών εξαγωγών"
Ο οινοποιός που "έσπασε" την παράδοση της περιοχής όπου κυριαρχεί ο ροδίτης και λευκές ποικιλίες και επένδυσε σε κόκκινες ποικιλίες Cabernet Sauvignon και SYRAH
Η επίθεση με μπαλτά, η Ελληνική βιομηχανία τροφίμων, οι δυσκολίες του Έλληνα τεχνολόγου Τροφίμων, το επίπεδο ασφάλειας τροφίμων στη χώρα μας και το food fraud
Ο ΥπΑΑΤ ανακοίνωσε μεταξύ άλλων τη μείωση του ΦΠΑ στις ζωοτροφές από το 13% στο 6%, καθώς και η επιστροφή του ΕΦΚ στο πετρέλαιο κίνησης, για όλους τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες
Μιλώντας στην Ελένη Τσαγκά η Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη ανέλυσε σε βάθος τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργεί η νέα διατροφική επισήμανση Nutriscore στα ελληνικά προϊόντα
Ο ιδιοκτήτης της Seraclean Α. Σεραφειμίδης αναλύει στο cibum, τους κινδύνους του βρώσιμου πάγου στην ασφάλεια τροφίμων και δίνει πρακτικές λύσεις για εστιατόρια και ξενοδοχεία
Ο CEO του AG.EN.T μίλησε, για την υποτονικότητα της αγοράς των εργαστηρίων αναλύσεων τροφίμων, για την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό καθώς και για τις κακές πρακτικές του χώρου
Η κοινή βάση μεταξύ junk food και junk news και η ανάγκη να υιοθετηθεί μια κουλτούρα info-fitness και μια παιδεία ενημέρωσης, σύμφωνα με την ειδικό Vanessa Otero.