Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
29.4 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνεντεύξεις

ΑρχικήΣυνεντεύξεις

Χ. Πάνου (Goody’s/Everest): «Στόχος μας η παροχή ποιοτικού και ασφαλούς φαγητού για όλους»

Mε αφορμή τη διάκριση του ομίλου Goody’s/Everest με δύο Gold Βραβεία στα FEA2023 η Διευθύντρια Διαχείρισης Ποιότητας, Χριστίνα Πάνου, μίλησε στο Cibum για την σημασία της ασφάλειας τροφίμων και της εκπαίδευσης των εργαζομένων.

Μ. Κοντογιάννης (HELLAMCO): Ο επιστημονικός εξοπλισμός εργαστηρίων και εστίασης πρέπει να εξελίσσεται

Η εταιρεία επιστημονικού εξοπλισμού εργαστηρίων και εστίασης κέρδισε δύο Gold βραβεία στα Food expert’s Awards 2023.

Λ. Αυγενάκης: “Μονόδρομος” για τον ΟΠΕΚΕΠΕ η πλήρης ενσωμάτωση των λειτουργιών του στο gov.gr 

«Δεν θα επιτρέψω να γίνουν παιχνίδια στην πλάτη των αγροτών» δήλωσε σε συνέντευξή του ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης.

Άρτεμις Ζερδέλη: Βελουτέ σούπες, κρύα ροφήματα, παγωτό βανίλια και άλλες προτάσεις για να μείνουμε δροσεροί και αυτό το καλοκαίρι!

Η διατροφολόγος Άρτεμις Ζερδέλη δίνει στο Cibum τις δικές της προτάσεις για μια καλοκαιρινή δίαιτα που θα μας κρατήσει δροσερούς σε περιόδους καύσωνα και δεν θα χαλάσει το διατροφικό μας πλάνο.

Αύξηση εξαγωγών ελληνικού ελαιολάδου σε αξία, 184%!

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων- ΣΕΒΕ Συμεών Διαμαντίδης μίλησε για την προοπτική των ελληνικών εξαγωγών στο απαιτητικό διεθνές σκηνικό.

Δ. Γρίβας (Κουλουράδες) – To success story και η συμμετοχή στα βραβεία Food Experts’ Awards 2023

Το απόλυτα καινοτόμο consept «κουλουράδες» κέρδισε βραβείο silver στην κατηγορία Food Innovation Stand Οut  και όχι άδικα.

Χ. Ταραντίλης: Σε ανοδική πορεία οι ελληνικές startups – Σύνδεση έρευνας και επιχειρηματικότητας

Η επιχειρηματική αξιοποίηση της έρευνας, καταλύτης για την ανάπτυξη και την απασχόληση στην Ελλάδα. Την πεποίθηση ότι η καινοτομία μπορεί να αναδειχθεί σε καταλύτη για την ανάπτυξη και...

Το “μυστήριο” της πλατφόρμας Mystery Pot –  Μία win win situation

Η Ελληνική startup που κέρδισε Gold Βραβείο στα Food Experts' Awards 2023.

Δ. Σεϊνταρίδης (Mystery Pot): Στερείται φιλοδοξίας η πρόταση της ΕΕ για τη σπατάλη τροφίμων

Η πρόταση της ΕΕ για τη μείωση της σπατάλης τροφίμων δεν αρκεί για ριζική αντιμετώπιση του προβλήματος.

Β. Γούναρης: Απαιτείται στήριξη της Πολιτείας για θέματα βιωσιμότητας στην Ελληνική βιομηχανία Πλαστικών

Πρόκληση για τον κλάδο των πλαστικών, η προσαρμογή στις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Γιατί οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται στα καταναλωτικά προϊόντα;

Οι ασύμμετρες και επίμονες ανατιμήσεις στον κλάδο των τροφίμων - Άρθρο του Καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών Γ. Μπάλτα.

Π. Καπέλης (Kapelis Packaging): Τα «πέτρινα χρόνια» και η πορεία προς την επιτυχία

Η ιστορία πίσω από την κατάκτηση της κορυφής, του Διευθύνοντος συμβούλου της εταιρείας συσκευασίας Kapelis Packaging, ο οποίος άνοιξε διάπλατα την καρδιά του στο Cibum.

Ε. Μάνθου (MEGAS ΥEEROS): “Το μυστικό της επιτυχίας η συνεχής επένδυση σε έρευνα και καινοτομία”

Συνέντευξη της Ευανθίας Μάνθου R&D Specialist στην εταιρεία ΜΕΓΑΣ ΓΥΡΟΣ στο cibum.

Αυγοτάραχο Trikalinos: Το καλύτερο Ελληνικό προϊόν και ένα από τα 30 καλύτερα του κόσμου!

Η κ. Λίλα Κούρτη Marketing and Exports Manager στην Trikalinos AE, μίλησε στο Cibum για το τρόφιμο - Εθνικό Θησαυρό, με αποδεδειγμένα πλούσια διατροφική αξία που πρωτοπορεί στη διάσωση της ευρωπαϊκής γαστρονομικής κουλτούρας.

Α. Ζαμπέλας: “Αναγκαία η δημιουργία μιας “Αρχής Τροφίμων και Διατροφικής Πολιτικής”

 Ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ Αντώνης Ζαμπέλας αναλύει το γιατί η πληροφόρηση των καταναλωτών σε θέματα ασφάλειας τροφίμων είναι πιο αναγκαία από ποτέ.

 Γ. Δαλακούρα (Letrina): Με όπλα το πείσμα και το χαμόγελο της κατέκτησε την ελληνική πιστοποίηση

Η διευθύντρια στον τομέα Πιστοποιήσεων της Letrina, Γιάννα Δαλακούρα, μίλησε στο Cibum και την Ελένη Τσαγκά για την πορεία της στον χώρο, για το όραμα της στη Letrina και για το μέλλον της πιστοποίησης στην Ελλάδα.

Θ. Αγγελάκης: Τα αιτήματα της Ελληνικής Πτηνοτροφίας

Ο πρόεδρος της ΕΔΟΠ μιλάει για την ανθεκτικότητα του κλάδου της πτηνοτροφίας και αναλύει τα βήματα για να ανταπεξέλθει στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Γιάννης Ρέτσος: “Πλώρη για πάνω από 18,2 δισ. ευρώ βάζει εφέτος ο ελληνικός τουρισμός”

"Η Ελλάδα εξαργυρώνει το πολύ καλό Brand που χτίστηκε στην διάρκεια της πανδημίας".

Σ. Κεδίκογλου: Σε εγρήγορση οι ελεγκτικοί μηχανισμοί – Αυστηρές κυρώσεις στους παραβάτες

Συνέντευξη του ΥφΑΑΤ για την πρωτογενή παραγωγή και τις δράσεις του ΥΠΑΑΤ.

B. Κορκίδης: Το παράδοξο της αύξησης των τιμών στα τρόφιμα ενώ το κόστος παραγωγής τους μειώνεται

Ο Βασίλης Κορκίδης πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς εξηγεί το παράδοξο των υψηλών τιμών στα τρόφιμα την ώρα που το κόστος παραγωγής τους μειώνεται παγκοσμίως.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Πείτε μας, από ποιόν θέλετε να πάρουμε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ;

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Απάτη με τα εμφιαλωμένα νερά: Έκθεση της ΕΕ αποκαλύπτει την αιτία

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε στη δημοσιότητα την έκθεση για τις αιτίες που επιτρέπουν να διατίθενται στην αγορά μη συμμορφούμενα και δυνητικά δόλια προϊόντα.

Ελλάδα: 4 στα 10 τυροκομεία στη Θεσσαλία και τα Γρεβενά δεν παστεριώνουν σωστά το γάλα! Τι αποκάλυψαν έλεγχοι του ΕΦΕΤ

\Σχεδόν τέσσερις στα δέκα εγκαταστάσεις μεταποίησης γάλακτος δεν παστεριώνουν σωστά το γάλα όπως διαπιστώθηκε μετά από ελέγχους του ΕΦΕΤ σε Γρεβενά και Θεσσαλία.

Τροφική δηλητηρίαση από παγωτό

Πως θα καταλάβετε ότι το παγωτό σας έχει χαλάσει.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης