Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
21.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνεντεύξεις

ΑρχικήΣυνεντεύξεις

The food Processors: Ο Ν. Γδοντέλης αναλύει τις διατροφικές τάσεις του μέλλοντος

Μάθετε τι θα περιλαμβάνει ένα γιορτινό τραπέζι το 2050...

Το… σκόρδο eNtopio, που φέρνει τους Ιάπωνες της «Wakunaga» στον Πλατύκαμπο Θεσσαλίας

Το σκόρδο eNtopio έχει προσελκύσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον για τα οφέλη του και αναμένεται να μπει σύντομα στον κατάλογο με τα προϊόντα ΠΟΠ.

Β. Στενός – Solmeyea: Η Ελληνική απάντηση στις εναλλακτικές πρωτεΐνες από μικροφύκη

Ο Βασίλης Στενός, ιδρυτικό μέλος της ελληνικής startup Solmeyea, μίλησε στο cibum και την Βιργινία Κιμπουρόπουλου, για την παραγωγή εναλλακτικών πρωτεϊνών οι οποίες έχουν διπλάσια πρωτεϊνικά οφέλη από τη σόγια.

Βάσια Καζάζη (TÜV HELLAS -TÜV NORD): Μία Γυναίκα στην κορυφή της πιστοποίησης στην Ελλάδα

Η Βάσια Καζάζη που πρόσφατα ανέλαβε τη θέση Διευθύνοντος Συμβούλου στον φορέα πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) μίλησε στο cibum και την Ελένη Τσαγκά, για την πορεία, τις απογοητεύσεις, τις "επιθέσεις" αλλά και τις μεγάλες της αγάπες...

Σ. Μουρελάτος (Coca Cola Ελλάς): “Κορυφαία στελέχη της The Coca-Cola Company έχουν ξεκινήσει από την Ελλάδα”

Συνέντευξη του Σταύρου Μουρελάτου, γενικού διευθυντή της Coca Cola Ελλάς για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Η αποκαλυπτική ιστορία του οινοποιού Γιάννη Μπουτάρη – “Τρία κοκόρια δεν χωράνε κάτω από το ίδιο καπέλο”

O Γιάννης Μπουτάρης μοιράζεται «στιγμιότυπα» από την πορεία και τη διαδικασία διαδοχής στην ιστορική οινοποιία.

Μ. Παναγιωτάκης (ΔΩΔΩΝΗ): “Είμαι ρομαντικός στη δουλειά μου κι ότι κάνω το κάνω με  μεράκι”

"ΔΩΔΩΝΗ των πέντε Ηπείρων" - Ο Διευθύνων Σύμβουλος της γαλακτοβιομηχανίας ΔΩΔΩΝΗ Μιχάλης Παναγιωτάκης, απαντάει στο cibum, γιατί έγινε το μεγάλο "άλμα" της εταιρείας στα σνακ και αποκαλύπτει στο cibum το μυστικό της επιτυχίας.

Κ. Λαζαράκης (MW): «Το Ελληνικό κρασί είναι το “Jurassic Park” του ευρωπαϊκού αμπελώνα»

Ο Κωνσταντίνος Λαζαράκης, o πρώτος 'Ελληνας Master of Wine (MW) μιλάει για την πληθώρα των ποικιλιών του Ελληνικού αμπελώνα και για το σπάνιο και εξωτικό ελληνικό κρασί.

Α. Ζαμπέλας: Οι Έλληνες δεν διαβάζουν τις διατροφικές πληροφορίες στις συσκευασίες τροφίμων

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΤ και Καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Αντώνης Ζαμπέλας μίλησε στο Cibum για τoν ρόλο του ΕΦΕΤ στην ενημέρωση των καταναλωτών, για τα "fake διατροφικά News" και για την επίκαιρη εκστρατεία της EFSA #EUChooseSafeFood.

Μίλτος Καρούμπας: Η Παγκόσμια Ημέρα Σεφ γιορτάζει την αγάπη για την κουζίνα, αλλά και τη συναδελφική αλληλεγγύη

Σήμερα, αλλά και κάθε χρόνο στις 20 Οκτωβρίου, γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Σεφ!

Χριστίνα Μαραντέλου: H Ελληνίδα επιστήμονας τροφίμων που διαπρέπει στο εξωτερικό

Οι δυσκολίες των Επιστημόνων Τροφίμων στην Ελλάδα - Οι προοπτικές και οι προκλήσεις της εργασίας του Τεχνολόγου Τροφίμων στο εξωτερικό

Ελληνικό κρασί: “Σοκαρισμένα” τα σταφύλια λόγω του καιρού – Παρεμβάσεις οινολόγων

Η μαεστρία των οινοποιών και των οινολόγων βασικός παράγοντας για την ποιότητα της φετινής οινοπαραγωγής, καθώς χρειάστηκε να ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις για τη διαχείρισή της, τόσο προληπτικά, όσο και θεραπευτικά.

Γ. Καββαθάς στο cibum: Σε οριακή κατάσταση οι μικρές επιχειρήσεις εστίασης – Αύξηση του κόστους ενέργειας 87,2%!

Συνέντευξη του προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων, Γιώργου Καββαθά, στο cibum.

Α. Αποστολάκος: Τα παράδοξα στη λιανική των ελληνικών αγροτικών προϊόντων

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, απαντά σε κρίσιμα ερωτήματα για τον πρωτογενή τομέα στην Ελλάδα, τη λειτουργία των κεντρικών αγορών, τις ανατιμήσεις, τις εξαγωγές και τις τάσεις των Ελλήνων καταναλωτών

Α. Μέγα, Διευθύντρια Γαλακτοκομικής Σχολής: Ευκαιρίες και κίνδυνοι διαβάζοντας τη λίστα του Taste Atlas

Η Δρ Αλεξάνδρα Μέγα, Διευθύντρια της Γαλακτοκομικής Σχολής στα Ιωάννινα, σχολιάζει στο cibum για την καλή επίδοση των ελληνικών τυριών στη λίστα του TasteAtlas με τα 50 καλύτερα τυριά παγκοσμίως.

Ε. Κατσούλη: Η δημιουργός του kids food blog «Little Hands»

Η νηπιαγωγός Ελένη Κατσούλη είχε μαζί της στην κουζίνα το μωρό της, όταν μαγείρευε, και ο γιός της ξεκίνησε να μαγειρεύει από... 18 μηνών.

Ι. Λουμίδης στο cibum: Ο «άγραφος κανόνας» που οδήγησε στην επιτυχία των καφεκοπτείων Λουμίδη

Ένας από τους εκπροσώπους της τρίτης γενιάς Λουμίδη και Εμπορικός Διευθυντής των Καφεκοπτείων Λουμίδη ο Ιάσωνας Λουμίδης μίλησε στο cibum και μας έδωσε την ευκαιρία να δούμε «πέρα από το όνομα» και να γνωρίσουμε καλύτερα την οικογένεια που έβαλε την σφραγίδα της στην ιστορία του καφέ στην Ελλάδα

Α. Ζαμπέλας: Δυναμική εκστρατεία του ΕΦΕΤ μέσω Facebook, Instagram, Twitter και Youtube, για την ασφάλεια τροφίμων

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΦΕΤ υπάρχει ελλιπής γνώση σχετικά με τον ρόλο που παίζει η επιστήμη στο ευρωπαϊκό σύστημα ασφάλειας τροφίμων, αλλά και τον ρόλο της EFSA

Π. Τσαβαρή: Η “viral” μαγείρισσα από τη Σύμη, που… “σπάει τα κοντέρ” των social media

Με κίνητρο το πάθος και οδηγό την αγάπη της για τη Σύμη, η κ. Πόπη Τσαβαρή κατάφερε να κάνει γνωστή τη Συμιακή κουζίνα εντός και εκτός Ελλάδας

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Πείτε μας, από ποιόν θέλετε να πάρουμε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ;

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Lidl: Καταγγελία στο Cibum για σκουλήκι σε σοκολάτα από κατάστημα της Αττικής

Σκουλήκι μέσα σε σοκολάτα που πωλείται στην αλυσίδα σουπερμάρκετ Lidl στην Ελλάδα βρήκε καταναλωτής.

Συναγερμός στην Ευρώπη – Θανατηφόρες τροφικές δηλητηριάσεις από καπνιστό σολομό

Ανακοίνωση ECDC και EFSA για παρατεταμένο ξέσπασμα Listeria monocytogenes σε πολλές χώρες που συνδέεται με προϊόντα καπνιστού σολομού.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης