Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
21.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνεντεύξεις

ΑρχικήΣυνεντεύξεις

Κτήμα ΑΛΦΑ: Επένδυση 25 εκατ. ευρώ στο νέο υπόγειο οινοποιείο στο Αμύνταιο

Το ιδιαίτερο βαρυτικό και βιοκλιματικό οινοποιείο βρίσκεται σε τρία υπόγεια επίπεδα και θα αξιοποιεί την αυτονόητη, αλλά πανίσχυρη δύναμη της βαρύτητας, για τη δημιουργία -μεταξύ άλλων- μιας νέας γενιάς αφρωδών λευκών κρασιών από την ποικιλία «Ξινόμαυρο»

The Greek Sommelier: Ένας Πειραιώτης, head sommelier στο Λονδίνο

Ο 37χρονος Κλέαρχος Κανελλάκης που ξεκίνησε από τον Πειραιά, και έγινε πολύ γρήγορα head sommelier σε πεντάστερο ξενοδοχείο του Westminster στο Λονδίνο, μίλησε στο cibum για την πορεία του, για τους στόχους του, για τα ελληνικά κρασιά, για το "οινικό πάθος" αλλά και για τα "καλά κρυμμένα" μυστικά της οινογνωσίας.

Solar Beer: Το πρώτο ελληνικό ηλιακό ζυθοποιείο

Το μοναδικό Ελληνικό ζυθοποιείο που λειτουργεί με ηλιακούς συλλέκτες βρίσκεται στην Ξάνθη - Εξοικονόμηση 100 λίτρων πετρελαίου για δύο τόνους μπύρας

Α. Ζαμπέλας στο cibum: Γιατί ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ έχει χάσει τον ύπνο του…

Μία εφ' όλης της ύλης Συνέντευξη στην Ελένη Τσαγκά για τις ευπάθειες του ΕΦΕΤ, την υποστελέχωση, τους ελέγχους και την ακεραιότητα των Επιθεωρητών

Α. Κουρής -“Νήσος”: Η Μπύρα είναι το νέο κόκκινο κρασί

Η μπύρα Νήσος απέκτησε το ευρωπαϊκό σήμα πιστοποίησης ποιότητας AFQ

Εργαστήρια Tsakalidis: Η Β. Νταλή μιλάει στο cibum για τον έλεγχο υλικών που έρχονται σε επαφή με τρόφιμα

Από τις πρώτες ύλες έως τα τελικά προϊόντα, τα εργαστήριά μπορούν να  προσανατολίσουν τους πελάτες προς την επιλογή της σωστής αναλυτικής προσέγγισης, διασφαλίζοντας ότι τα προϊόντα τους συμμορφώνονται με τα εθνικά και διεθνή ρυθμιστικά πρότυπα

Α. Χαζάπη-Πίττα: Ζοφερό το περιβάλλον για τις ελληνικές εξαγωγές λόγω του πολέμου

"Ευτύχημα αποτελεί το γεγονός, ότι τόσο η Ρωσία, όσο και η Ουκρανία αλλά και η Λευκορωσία δεν περιλαμβάνονται στις πρώτες θέσεις των ελληνικών εξαγωγών"

Θ. Αγγελάκης: Συνθήκες “ασφυξίας” στην Ελληνική πτηνοτροφία

Εκτός από το αυξημένο κόστος των ζωοτροφών ο κλάδος έχει να αντιμετωπίσει και την μειωμένη επάρκεια τους

Ν. Χριστόπουλος: Ο οινοποιός με την μικρή παραγωγή και το μεγάλο πάθος

Ο οινοποιός που "έσπασε" την παράδοση της περιοχής όπου κυριαρχεί ο ροδίτης και λευκές ποικιλίες και επένδυσε σε κόκκινες ποικιλίες Cabernet Sauvignon και SYRAH

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΕΤΕΤ Ηλίας Αλεξίου μιλάει στο Cibum και την Κατερίνα Κουδούνα για όλους και για όλα

Η επίθεση με μπαλτά, η Ελληνική βιομηχανία τροφίμων, οι δυσκολίες του Έλληνα τεχνολόγου Τροφίμων, το επίπεδο ασφάλειας τροφίμων στη χώρα μας και το food fraud

Ποτοποιία ΠΟΛΥΚΑΛΑ: Από τον “ανιχνευτή γεύσεων” το 1897 στο σύγχρονο και πετυχημένο brand

Η ιστορική Αθηναϊκή ποτοποιία που εξακολουθεί να πρωτοπορεί στα λικέρ

Σάββας Πελτέκης – TÜV HELLAS (TÜV NORD): Όταν η πραγματικότητα ξεπερνά τα πιο μεγάλα όνειρα…

Ο CEO του TÜV HELLAS (TÜV NORD) του 7ου μεγαλύτερου Οργανισμού Επιθεώρησης – Πιστοποίησης παγκοσμίως, μιλάει από καρδιάς στην Ελένη Τσαγκά

Πώς θα προστατευθούν τα ελληνικά προϊόντα από τον πόλεμο στην Ουκρανία – Συνέντευξη Γ. Γεωργαντά

Ο ΥπΑΑΤ ανακοίνωσε μεταξύ άλλων τη μείωση του ΦΠΑ στις ζωοτροφές από το 13% στο 6%, καθώς και η επιστροφή του ΕΦΚ στο πετρέλαιο κίνησης, για όλους τους κατά κύριο επάγγελμα αγρότες

Ο αρχιμάγειρας του Τζανείου που κάνει το νοσοκομειακό φαγητό gourmet!

Viral σε ασθενείς και συνοδούς οι συνταγές του Ιάκωβου Απέργη

Ημέρα της Γυναίκας: Η Ελλάδα στην τελευταία θέση του Δείκτη Ισότητας για το 2021

Μικρή η συμμετοχή των γυναικών σε θέσεις ευθύνης παρά την νομοθετημένη ποσόστωση του 25% στα διοικητικά συμβούλια

Μ. Σπυράκη στο Cibum: Το Nutriscore αδικεί κατάφορα τα προϊόντα Μεσογειακής διατροφής

Μιλώντας στην Ελένη Τσαγκά η Ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη ανέλυσε σε βάθος τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργεί η νέα διατροφική επισήμανση Nutriscore στα ελληνικά προϊόντα

Δ. Καλίας στο cibum: Η τροφή του μέλλοντος καλλιεργείται στην Ελλάδα!

Δρ. Δ. Καλίας: «Στόχος μας είναι η Plankton First να αναδειχθεί ως ο μεγαλύτερος κόμβος παραγωγής και διάθεσης φυτοπλαγκτού στην Ευρώπη».

Α. Σεραφειμίδης (Seraclean) στο cibum: Η λύση στο μεγάλο πρόβλημα της μόλυνσης των παγομηχανών

Ο ιδιοκτήτης της Seraclean Α. Σεραφειμίδης αναλύει στο cibum, τους κινδύνους του βρώσιμου πάγου στην ασφάλεια τροφίμων και δίνει πρακτικές λύσεις για εστιατόρια και ξενοδοχεία

Δρ. Π. Πασχάλης (AG.EN.T laboratories): Οι προκλήσεις και τα προβλήματα των ελληνικών εργαστηρίων ανάλυσης τροφίμων

Ο CEO του AG.EN.T μίλησε, για την υποτονικότητα της αγοράς των εργαστηρίων αναλύσεων τροφίμων, για την τεχνογνωσία και τον εξοπλισμό καθώς και για τις κακές πρακτικές του χώρου

Κ. Μπατζίλας: Ο νεαρός κτηνοτρόφος της Βασιλίτσας και η φάρμα με τους μαύρους χοίρους

Ο 23χρονος διατηρεί φάρμα με μαύρους χοίρους και ταβέρνα στη Βασιλίτσα Γρεβενών

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Πείτε μας, από ποιόν θέλετε να πάρουμε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ;

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.

«Θα σε συναντήσω στο Greeks»: Πως η Ελληνική γαστρονομία και τα προϊόντα μας κυριαρχούν στις διεθνείς αγορές

Τα Ελληνικά προϊόντα γίνονται mainstream στον κόσμο κερδίζοντας τους καταναλωτές πολύ πέρα από την Ελληνοαμερικανική αγορά.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης