Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
17 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνεντεύξεις

ΑρχικήΣυνεντεύξεις

Ζωή σαν μυθιστόρημα: Η Όλγα Καραπάνου πρώτη Ελληνίδα Master of Wine

Οι Masters of Wine αναγνωρίζονται παγκοσμίως ως οι ανώτεροι «εμπειρογνώμονες» του κρασιού, αφότου έχει αποδειχτεί -μέσα από διαδοχικές δοκιμασίες- ότι κατέχουν τα «μυστικά» του

Βασιλική Αδαμίδου – Lidl: Emboldened Women Business Leaders 2022

"Όσο καλύτερα κατανοούμε όλοι τις παγκόσμιες προκλήσεις, τόσο πιο επιτυχημένοι θα αναδειχτούμε στην ενδυνάμωση των επόμενων γενεών"

Ε. Γιαννακίδου: Η νηπιαγωγός που άφησε τις αίθουσες για την παραγωγή χειροποίητου παγωτού

Συνταγές για παγωτό με βάση την παλιά παραδοσιακή συνταγή της «γιαγιάς και τον παππού από την Πόλη»

Το νέο μεγάλο Deal στα τρόφιμα – Στρατηγική συνεργασία της εταιρείας ΣΑΜΟΥΡΗ με τη Switz Group

Ιερή συμμαχία στην οικιακή ζαχαροπλαστική και στο retail

Δ. Μιχαηλίδης: Η “Ζακυνθινή Φρυγανιά” με το 1 εκατ. προβολές και οι συνταγές που υποτιτλίζονται σε 60 γλώσσες!

Τα βίντεο με την εκτέλεση των συνταγών έχουν 245.000 συνδρομητές στο youtube, εβδομήντα χιλιάδες ακολούθους στο instagram, ενώ στο facebook είναι πλέον περίπου μισό εκατομμύριο.

Δ. Σταθώρης: Απαρνήθηκε τη φέτα και… “το ‘ριξε” στις μπύρες!

Ο 25χρονος ζυθοποιός που μεγάλωσε σε τυροκομείο...

Β. Γεωργάτος: Που οφείλεται η επιτυχία της «Γρηγόρης»

H συνέντευξη του CEO, του μεγαλύτερου δικτύου μικρογευμάτων στην Ελλάδα «Γρηγόρης»

Ab. Dede: Οι ανυπολόγιστες συνέπειες της απόφασης του ΣτΕ για το Χαλάλ

Μπλόκο σε εξαγωγές- οι οικονομικές απώλειες- οι αντιδράσεις του Αραβικού κόσμου- Τι θα κάνουν οι Έλληνες μουσουλμάνοι

Κώστας Πάντος στο cibum: Ποια τρόφιμα “πολεμούν” την υπογονιμότητα

Ο «μάγος» της εξωσωματικής γονιμοποίησης αποκαλύπτει, ποια τρόφιμα εμποδίζουν και ποια βοηθούν

Γιώργος Βάρσος: Οι “πικρές” στιγμές μιας γλυκιάς ιστορίας

Η ιστορία της Θρυλικής οικογένειας των ζαχαροπλαστών της Κηφισιάς, που ξεκίνησαν από ένα υπόγειο και ανέβηκαν στα πιο ψηλά σκαλοπάτια της εκτίμησης των καταναλωτών.

Μ. Κυπριώτης: Ο οικοδεσπότης της Μαραθούντας Σύμης, που τα “έχει κάνει όλα, εκτός από ληστείες!”

Αν ο παράδεισος ήταν παραλία, θα ήταν η Μαραθούντα...

Ο A. Καλαμπόκης στην Ελένη Τσαγκά για τις Ελληνικές εξαγωγές και το Nutriscore

Ο πρόεδρος εξαγωγέων Κρήτης αναλύει τα προβλήματα που έχει προκαλέσει το Nutriscore και την ζημιά που έχει υποστεί ο κλάδος των εκθέσεων.

Δημήτρης Ζώτος: Ο ζαχαροπλάστης της Σαντορίνης που έκανε γνωστά τα τοπικά γλυκά, σε όλο τον πλανήτη.

Από τον πρώτο φούρνο στο Νησί το 1864, στο πιο δημοφιλές ζαχαροπλαστείο για εκατομμύρια τουρίστες.

Ο Π. Κόκκαλης μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για το ”Farm to Fork” και το Green Deal της ΕΕ

Πως επηρεάζεται το επίπεδο ασφάλειας τροφίμων. Θα προσαρμοστούν οι αγρότες;

Η πίτσα του Νώντα: Ζώντας σε ένα… “παράλληλο σύμπαν”

Το απίστευτο «προφίλ» του πατέρα ενός νέου επιστήμονα.

O N. Θεολόγης – ΝΕΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για το εμφιαλωμένο επιτραπέζιο νερό

Ο Διευθυντής του εργοστασίου «ΝΕΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» μιλάει για τα οφέλη του επιτραπέζιου νερού, την διασφάλιση ποιότητας, τις πηγές και τα φίλτρα βρύσης.

Ο Δ. Σταμενίτης στην Ελένη Τσαγκά για τα κεράσια Πέλλας, την κατοχύρωση του ονόματος και τις εξαγωγές

Ο Βουλευτής Πέλλας της ΝΔ αναλύει τις δυσκολίες των αγροτών, τις ιδιαιτερότητες της παραγωγής κερασιού αλλά και την ανάπτυξη της περιοχής ως τουριστικό προορισμό.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Πείτε μας, από ποιόν θέλετε να πάρουμε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ;

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: Κίνδυνος έκθεσης των εφήβων σε τοξικό μόλυβδο και ουράνιο σύμφωνα με μελέτη

Τα ευρήματα υπογραμμίζουν την ανάγκη εφαρμογής κανονισμών και προσπαθειών πρόληψης με πρωταρχικό στόχο τους εφήβους.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης