Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024
9.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνεντεύξεις

ΑρχικήΣυνεντεύξεις

Ο Α. Σπυριδωνίδης του AEGEAN MELATHRON στο cibum για τον τουρισμό, τα πρωτόκολλα και την Χαλκιδική

Τι είπε για τις κρατήσεις, τις τιμές, τα υγειονομικά πρωτόκολλα και την προσαρμογή του προσωπικού και των πελατών.

Ο Γ. Κουκούτσης Πρόεδρος του Συν. Πλατυκάμπου μιλάει στο cibum για το καλύτερο σκόρδο στον κόσμο

Tο eNtopio, το σκόρδο Πλατυκάμπου έχει λάβει το σήμα πιστοποίησης AFQ.

Φάκελος BREXIT: Ο Αν. ΥΠΕΞ Μ. Βαρβιτσιώτης απαντά στο cibum.gr

για τα προϊόντα ΠΟΠ-ΠΓΕ, τους εκτελωνισμούς, τις διαδικασίες, τα δικαιώματα των Ελλήνων εργαζομένων, τους Έλληνες μεταφορείς, και τους δασμούς στη ΜΒ. 

Συνέντευξη στην Ελένη Τσαγκά.  

Η Νατάσσα Αντωνοπούλου μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για το Green Key

Τι σηματοδοτεί η οικολογική συμπεριφορά στην Φιλοξενία.

Ο καθηγητής Δ. Κουρέτας μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για την πιστοποίηση AFQ

Το πρώτο σήμα που κατέθεσε η Ελλάδα και έχει εγκρίθει από την EUIPO.

Γ. Παπασταματάτος: ένας Κεφαλλονίτης ζαχαροπλάστης στο Nammos του Dubai

Ξενιτεύτηκε για να βοηθήσει την οικογένειά του, αλλά και να… κατακτήσει τον κόσμο.

Ο βραβευμένος chef Μίλτος Καρούμπας μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για την ελληνική γαστρονομία και την δουλειά του.

Aποκαλύπτει το μυστικό για να γεμίσουν και πάλι τα εστιατόρια.

Συνέντευξη του Αλέξανδρου Θεοδωρίδη ιδρυτή του ”boroume” στην Ελένη Τσαγκά

Κεφάλαιο FOOD WASTE: Η ΜΚΟ ''boroume'' καταπολεμά την σπατάλη τροφίμων.

Η Έλενα Τασιοπούλου, νηπιαγωγός και συγγραφέας, μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για την παιδική διατροφή.

Αποκαλύπτει το μυστικό για να πείσουμε το παιδί να προτιμά τα υγιεινά φαγητά. 

Η Χριστίνα Λαμπίρη, στο cibum.

Μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για την απρόσμενη είσοδό της στον χώρο της εστίασης και όχι μόνο. 

Συνέντευξη της Έλενας Σαμούρη, CFO της ΣΑΜΟΥΡΗ ΑΕ στην Ελένη Τσαγκά

Πώς έφτασαν τα προϊόντα μίας μικρής οικογενειακής επιχείρησης να πωλούνται σε περισσότερα από 3.000 σημεία σε όλη τη χώρα.

Συνέντευξη της Αθηνάς Λινού, πρόεδρου του Ινστιτούτου Prolepsis στην Ελένη Τσαγκά

Η παχυσαρκία που σκοτώνει πιο πολύ από την COVID19, οι δράσεις του Ινστιτούτου Prolepsis και ο «θησαυρός» των Εθνικών Διατροφικών Οδηγών.

The Greek cook: Από τον Πειραιά στο Λονδίνο

Ο 22χρονος Δημήτρης Σερίφης  κυνηγάει το όνειρο της μαγειρικής τέχνης, σε μία από τις μεγαλύτερες γαστρονομικές πρωτεύουσες του κόσμου.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Πείτε μας, από ποιόν θέλετε να πάρουμε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ;

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καλά νέα! Στις κορυφαίες θέσεις η Ελλάδα στην υγιεινή των χεριών κατά την προετοιμασία τροφίμων – Του Δ. Μίχου

Οδηγίες υγιεινής προς τις επιχειρήσεις τροφίμων και τους καταναλωτές.

Προσοχή: Και άλλη δημοφιλής και δυνητικά επικίνδυνη σοκολάτα κυκλοφορεί στην Ελλάδα

Ειδοποίηση RASFF σε 9 χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα για επικίνδυνη σοκολάτα.

Προσοχή: Ειδοποίηση από την mattilsynet για επικίνδυνο τσάι για έγκυες και όσες θέλουν να κάνουν παιδί

Στην Ελλάδα διαφημίζεται ως χαλαρωτικό και ιδανικό για την αντιμετώπιση του στρες.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης