Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024
26.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Συνεντεύξεις

ΑρχικήΣυνεντεύξεις

Ab. Dede: Οι ανυπολόγιστες συνέπειες της απόφασης του ΣτΕ για το Χαλάλ

Μπλόκο σε εξαγωγές- οι οικονομικές απώλειες- οι αντιδράσεις του Αραβικού κόσμου- Τι θα κάνουν οι Έλληνες μουσουλμάνοι

Κώστας Πάντος στο cibum: Ποια τρόφιμα “πολεμούν” την υπογονιμότητα

Ο «μάγος» της εξωσωματικής γονιμοποίησης αποκαλύπτει, ποια τρόφιμα εμποδίζουν και ποια βοηθούν

Γιώργος Βάρσος: Οι “πικρές” στιγμές μιας γλυκιάς ιστορίας

Η ιστορία της Θρυλικής οικογένειας των ζαχαροπλαστών της Κηφισιάς, που ξεκίνησαν από ένα υπόγειο και ανέβηκαν στα πιο ψηλά σκαλοπάτια της εκτίμησης των καταναλωτών.

Μ. Κυπριώτης: Ο οικοδεσπότης της Μαραθούντας Σύμης, που τα “έχει κάνει όλα, εκτός από ληστείες!”

Αν ο παράδεισος ήταν παραλία, θα ήταν η Μαραθούντα...

Ο A. Καλαμπόκης στην Ελένη Τσαγκά για τις Ελληνικές εξαγωγές και το Nutriscore

Ο πρόεδρος εξαγωγέων Κρήτης αναλύει τα προβλήματα που έχει προκαλέσει το Nutriscore και την ζημιά που έχει υποστεί ο κλάδος των εκθέσεων.

Δημήτρης Ζώτος: Ο ζαχαροπλάστης της Σαντορίνης που έκανε γνωστά τα τοπικά γλυκά, σε όλο τον πλανήτη.

Από τον πρώτο φούρνο στο Νησί το 1864, στο πιο δημοφιλές ζαχαροπλαστείο για εκατομμύρια τουρίστες.

Ο Π. Κόκκαλης μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για το ”Farm to Fork” και το Green Deal της ΕΕ

Πως επηρεάζεται το επίπεδο ασφάλειας τροφίμων. Θα προσαρμοστούν οι αγρότες;

Η πίτσα του Νώντα: Ζώντας σε ένα… “παράλληλο σύμπαν”

Το απίστευτο «προφίλ» του πατέρα ενός νέου επιστήμονα.

O N. Θεολόγης – ΝΕΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για το εμφιαλωμένο επιτραπέζιο νερό

Ο Διευθυντής του εργοστασίου «ΝΕΡΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» μιλάει για τα οφέλη του επιτραπέζιου νερού, την διασφάλιση ποιότητας, τις πηγές και τα φίλτρα βρύσης.

Ο Δ. Σταμενίτης στην Ελένη Τσαγκά για τα κεράσια Πέλλας, την κατοχύρωση του ονόματος και τις εξαγωγές

Ο Βουλευτής Πέλλας της ΝΔ αναλύει τις δυσκολίες των αγροτών, τις ιδιαιτερότητες της παραγωγής κερασιού αλλά και την ανάπτυξη της περιοχής ως τουριστικό προορισμό.

Από τεχνικός ηλεκτρολογικών συστημάτων αεροσκαφών παραγωγός κορινθιακής σταφίδας

Γ. Αλεξόπουλος: Αντί να φύγει για το εξωτερικό δημιούργησε start up επιχείρηση κορινθιακής σταφίδας.

Ο Γ. Κουκούλης ιδιοκτήτης του NEOKLASSIKO KOUKOULI μίλησε στο cibum για τις απώλειες που έχει υποστεί ο τουριστικός κλάδος στη Σαντορίνη.

Στο επίκεντρο προβλέψεις και προσδοκίες για το φετινό καλοκαίρι και τι μέλει γενέσθαι για την επόμενη χρονιά.

Στέλιος Καπετανάκης: ο άνθρωπος πίσω από το Che Cocina y Barra Sudamericana

Το Che χαρακτηρίζεται ως η «ναυαρχίδα» της εστίασης στον Πειραιά.

Ο Α. Σπυριδωνίδης του AEGEAN MELATHRON στο cibum για τον τουρισμό, τα πρωτόκολλα και την Χαλκιδική

Τι είπε για τις κρατήσεις, τις τιμές, τα υγειονομικά πρωτόκολλα και την προσαρμογή του προσωπικού και των πελατών.

Ο Γ. Κουκούτσης Πρόεδρος του Συν. Πλατυκάμπου μιλάει στο cibum για το καλύτερο σκόρδο στον κόσμο

Tο eNtopio, το σκόρδο Πλατυκάμπου έχει λάβει το σήμα πιστοποίησης AFQ.

Φάκελος BREXIT: Ο Αν. ΥΠΕΞ Μ. Βαρβιτσιώτης απαντά στο cibum.gr

για τα προϊόντα ΠΟΠ-ΠΓΕ, τους εκτελωνισμούς, τις διαδικασίες, τα δικαιώματα των Ελλήνων εργαζομένων, τους Έλληνες μεταφορείς, και τους δασμούς στη ΜΒ. 

Συνέντευξη στην Ελένη Τσαγκά.  

Η Νατάσσα Αντωνοπούλου μιλάει στην Ελένη Τσαγκά για το Green Key

Τι σηματοδοτεί η οικολογική συμπεριφορά στην Φιλοξενία.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Πείτε μας, από ποιόν θέλετε να πάρουμε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ;

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ελλάδα: 4 στα 10 τυροκομεία στη Θεσσαλία και τα Γρεβενά δεν παστεριώνουν σωστά το γάλα! Τι αποκάλυψαν έλεγχοι του ΕΦΕΤ

\Σχεδόν τέσσερις στα δέκα εγκαταστάσεις μεταποίησης γάλακτος δεν παστεριώνουν σωστά το γάλα όπως διαπιστώθηκε μετά από ελέγχους του ΕΦΕΤ σε Γρεβενά και Θεσσαλία.

Τροφική δηλητηρίαση από παγωτό

Πως θα καταλάβετε ότι το παγωτό σας έχει χαλάσει.

Σάλος με το Μεταλλικό Νερό: Μόλις 4 από τα 18 δείγματα δεν είχαν ίχνη φυτοφαρμάκων!

Οι εταιρείες δηλώνουν άγνοια και ρίχνουν την ευθύνη στις κρατικές υπηρεσίες που ορίζουν περιορισμένους ελέγχους για πολύ συγκεκριμένα φυτοφάρμακα.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης