Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης με τον Δημήτρη Πρεβεζάνο, Υπεύθυνο Marketing στη ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ Α.Ε., με αφορμή τη διάκριση της εταιρείας στα βραβεία FEA 2024
Ο Δημήτρης Πρεβεζάνος, Υπεύθυνος Marketing της εταιρείας ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ Α.Ε. μίλησε στο Cibum με αφορμή την διάκριση της εταιρείας στα Food Expert’s Awards (FEA) 2024. Η εταιρεία έλαβε βραβείο στην κατηγορία BEST in TASTE – Customer’s Choice για το προϊόν Je L’egg Yogurt!
«Η ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ Α.Ε. είναι ελληνική εταιρεία με πολυετή παρουσία στον κλάδο της παραγωγής και διάθεσης αυγών. Εδώ και 70 χρόνια, εστιάζουμε στην παροχή προϊόντων υψηλής ποιότητας, συνδυάζοντας την παράδοση με την καινοτομία. Η εταιρεία περιλαμβάνει σύγχρονες μονάδες παραγωγής και διανομής, διασφαλίζοντας την άμεση και ασφαλή παράδοση των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα. Στόχος μας είναι η συνεχής βελτίωση των υπηρεσιών μας και η ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μας, προσφέροντας αυγά και άλλα προϊόντα αυγού και ασπραδιού που ξεχωρίζουν σε ποιότητα και γεύση», εξηγεί ο κύριος Πρεβεζάνος και συνεχίζει:
«Η ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ προσφέρει μία ευρεία γκάμα premium προϊόντων, από αυγά ελευθέρας βοσκής και βιολογικά, εμπλουτισμένα με Ω3 και βιταμίνες, αλλά και πρωτεϊνούχα ροφήματα και επιδόρπια ασπραδιού σε γεύσεις που ικανοποιούν κάθε προτίμηση και διατροφική ανάγκη. Το “JE L’EGG” αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά και καινούργια προϊόντα της εταιρείας μας. Είναι ένα επιδόρπιο από ασπράδι αυγού με υφή ζελέ που συνδυάζει γεύση και υψηλή ποιότητα πρωτεΐνης και διατίθεται σε τρεις γεύσεις, πορτοκάλι, κεράσι και γιαούρτι με φράουλα.
Τα προϊόντα της ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ Α.Ε. απευθύνονται σε καταναλωτές που δίνουν έμφαση στην ποιότητα και αναζητούν τροφές υψηλής διατροφικής αξίας. Ανάμεσά τους βρίσκονται άτομα που ακολουθούν ισορροπημένη διατροφή ή έχουν έναν πιο ενεργό, fitness τρόπο ζωής, καθώς και επαγγελματίες ή ερασιτέχνες αθλητές που δίνουν προτεραιότητα στην πρόσληψη καθαρής πρωτεΐνης. Οι πιστοποιήσεις των προϊόντων μας αποτελούν ισχυρό κριτήριο επιλογής για όσους έχουν υψηλές απαιτήσεις και αναζητούν απόλυτη διαφάνεια και ασφάλεια στη διατροφή τους. Ταυτόχρονα, η εταιρεία μας έχει σταθερές συνεργασίες με οργανωμένες αλυσίδες λιανικής πώλησης, supermarket, καταστήματα υγιεινής διατροφής, εξειδικευμένα delicatessen, ξενοδοχεία και catering, καθώς και επαγγελματίες της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής».
«Αυστηροί έλεγχοι σε όλα τα στάδια παραγωγής και σεβασμός στο περιβάλλον»
Αναφερόμενος στην προσέγγιση της εταιρείας όσον αφορά την προμήθεια πρώτων υλών ή συστατικών ο κύριος Πρεβεζάνος είναι κατηγορηματικός: «Η προσέγγισή μας στην προμήθεια πρώτων υλών βασίζεται στην ποιότητα, την ιχνηλασιμότητα και την ηθική ευθύνη. Επιλέγουμε αποκλειστικά εγκεκριμένους και πιστοποιημένους συνεργάτες και εφαρμόζουμε αυστηρούς ελέγχους και επιθεωρήσεις σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Οι τροφές των πτηνών είναι φυτικές, βιολογικές, μη γενετικά τροποποιημένες. Παράλληλα στηρίζουμε τη συνεργασία με μικρές φάρμες, παράγοντας τοπική οικονομία και ελαχιστοποιώντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα από μεταφορές.
Η βιωσιμότητα αποτελεί βασικό πυλώνα της στρατηγικής μας. Στη ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ Α.Ε εφαρμόζουμε με υπευθυνότητα πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον σε όλα τα στάδια της παραγωγής, από την διατροφή των πτηνών μέχρι τη συσκευασία των προϊόντων μας. Χρησιμοποιούμε ανακυκλώσιμα υλικά συσκευασίας, επενδύουμε σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και προωθούμε την υπεύθυνη διαχείριση των φυσικών πόρων».
Με το βλέμμα στην ανάπτυξη και την καινοτομία
Όσον αφορά τους μελλοντικούς στόχους για ανάπτυξη και εξέλιξη της εταιρείας ο εκπρόσωπός της αποκαλύπτει: «Η ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ Α.Ε. σχεδιάζει τη μελλοντική της πορεία με ξεκάθαρο στρατηγικό προσανατολισμό προς την ανάπτυξη και την καινοτομία. Προτεραιότητά μας είναι η διατήρηση της υψηλής ποιότητας και της αυθεντικότητας των ελληνικών μας προϊόντων. Επενδύουμε στη δημιουργία, καινοτόμων προϊόντων και στην ενσωμάτωση νέων, για τα ελληνικά δεδομένα, τρόπων εκτροφής, που θα ανταποκρίνονται στις διατροφικές τάσεις και ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτικού κοινού. Στοχεύουμε στη συνεχόμενη αναβάθμιση των υποδομών μας για την διασφάλιση μιας πιο αποδοτικής και βιώσιμης παραγωγής»
«Η ποιότητα, η καινοτομία και η συνέπεια αναγνωρίζονται από το ίδιο το κοινό»
«Η συμμετοχή μας στα Food Experts Awards αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας για καινοτομία στον κλάδο των τροφίμων και προέκυψε από την επιθυμία μας να αξιολογηθούμε από έγκριτους επαγγελματίες του χώρου και να αναδείξουμε τη δουλειά της ομάδας μας πίσω από κάθε προϊόν. Το “JE L’EGG YOGURT” που απέσπασε το βραβείο “BEST in TASTE – Customer’s Choice 2025”, αποτελεί την έμπρακτη απόδειξη ότι η ποιότητα, η καινοτομία και η συνέπεια αναγνωρίζονται από το ίδιο το κοινό. Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει την επιτυχία της στρατηγικής μας, ενισχύει την εμπιστοσύνη από την αγορά και αυξάνει το κύρος της εταιρείας μας. Το JE L’EGG YOGURT συνδυάζει τις πρωτεΐνες από ασπράδι αυγού και γιαούρτι, προσφέροντας μια απολαυστική εμπειρία χωρίς πρόσθετα σάκχαρα και λιπαρά, με εξαιρετική υφή και γεύση φράουλας», ισχυρίζεται ο κύριος Πρεβεζάνος, σχολιάζοντας τη συμμετοχή της εταιρείας στα βραβεία FEA 2024.
«Το cibum ενδυναμώνει τη σύνδεση μεταξύ παραγωγού και κοινού»
Ο κύριος Πρεβεζάνος δεν παρέλειψε να σχολιάσει και τον σημαντικό ρόλο του cibum.gr στην καθημερινότητα των ελληνικών επιχειρήσεων τροφίμων και την ενημέρωση των καταναλωτών. «Το cibum αποτελεί ένα αξιόπιστο και ενημερωμένο πόρο για τις ελληνικές επιχειρήσεις τροφίμων καθώς παρέχει έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση για τις εξελίξεις στον κλάδο, τις νέες τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές. Μέσα από στοχευμένα άρθρα, ειδήσεις, έρευνες και αναλύσεις, συμβάλλει ουσιαστικά στη διαρκή ενημέρωση των επαγγελματιών για νέες τάσεις και στρατηγικές βελτίωσης τροφίμων σε επίπεδο ποιότητας και ασφάλειας. Για την εταιρεία μας το cibum συνιστά έναν πολύτιμο οδηγό που ενισχύει τη διαφάνεια και τη γνώση, για να διατηρούμε πάντα υψηλά πρότυπα λειτουργίας και να προσαρμοζόμαστε στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς. Επιπλέον, σημαντική είναι η συμβολή του στην ευαισθητοποίηση των καταναλωτών, ενδυναμώνοντας τη σύνδεση μεταξύ παραγωγού και κοινού και προωθώντας την αξία της ποιότητας και της υπευθυνότητας στον κλάδο των τροφίμων», αναφέρει χαρακτηριστικά.