Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
20.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Βραβεία

TÜV AUSTRIA Hellas: Χρυσή διάκριση για τη Πλατφόρμα Νομοκανονιστικού Περιβάλλοντος – Εφαρμογή σε κινητά

Εύχρηστο εργαλείο για την σύγχρονη ελληνική επιχειρηματικότητα.

Χρυσό Βραβείο για το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας σε Διεθνή διαγωνισμό, για τη διαχείριση του κατσίγαρου

Χρυσό βραβείο για την ομάδα iGEM Thessaly 2023 για την συνολική επίδοση του ερευνητικού της έργου - Ψηφίστηκε στις 10 καλύτερες ομάδες παγκοσμίως!

Μ. Λεβαντή (Γρηγόρης): «Η Ασφάλεια Τροφίμων είναι θεμελιώδης Αρχή»

Η Compliance & Training Director της Γρηγόρης Μαργαρίτα Λεβαντή μίλησε στο Cibum για την κατάκτηση τεσσάρων Gοld βραβείων στα  Food Experts’ Awards 2023.

Από τα δικαστήρια στο χωράφι: Η δικηγόρος που παράγει βότανα – Διάκριση στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό του EIT

Σημαντική διάκριση για Ελληνίδα παραγωγό βοτάνων σε διαγωνισμό του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Έρευνας και Τεχνολογίας.

Σ. Δανιγγέλη (Κουφέτα Χατζηγιαννάκη): Τα ασημένια κουφέτα κάνουν το γύρο του κόσμου!

Η Κουφετοποιία Χατζηγιαννάκη κέρδισε χρυσό βραβείo στα food Experts’ Awards στην κατηγορία LOYALTY TO TRADITION.

Διαγωνισμός Εμπειρίας Πελάτη Λιανικής 2023-24

Βραβεία στις επιχειρήσεις που προσφέρουν εξαιρετική εμπειρία εξυπηρέτησης στους πελάτες τους.

Growth winner αναδείχθηκε η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ στα φετινά Growth Awards 2023

Ν. Ποθουλάκης: «Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τις  προσπάθειές μας για τη στήριξη και τον διαρκή εκσυγχρονισμό, τόσο του πρωτογενούς τομέα, όσο και του αγροδιατροφικού κλάδου.»

Lidl Ελλάς: 4 νέες βραβεύσεις στα HR Awards

Για 8η χρονιά η Lidl Ελλάς ξεχωρίζει στον θεσμό των HR Awards για την αφοσίωση και τη συνεχή επένδυση στους ανθρώπους της.

Έλληνας ο καλύτερος Ευρωπαίος ελαιοπαραγωγός

Με τη σπάνια διάκριση του «Καλύτερου Ελαιοπαραγωγού της Ευρώπης» τιμήθηκαν οι βιολογικοί ελαιώνες Σακελλαρόπουλου, από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Γαστρονομίας και Οινολογίας (CEUCO).

Α. Φιλακουρίδης (ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ): «Εστίαση στην υψηλή ποιότητα και την αξιοπιστία που ζητά ο Έλληνας Καταναλωτής»

Ο εμπορικός Διευθυντής της ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ, μίλησε στο Cibum για την διάκριση της εταιρείας στα FEA 2023, αλλά και για τον δρόμο της εταιρείας προς την κορυφή.

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: Τετραπλή διάκριση στα Frozen Food Innovation Awards 2023

Διακρίσεις στις κατηγορίες Υλικά & Τεχνολογία Συσκευασίας, Διαφημιστική καμπάνια για τον καταναλωτή, και Γεύματα & Σνακ.

Platinum και Χρυσές διακρίσεις για την ΠΙΝΔΟΣ

Στα Meat Awards 2023.

Προθεσμία υποψηφιοτήτων στα Coffee Business Awards 2023

Η διοργάνωση-θεσμός του χώρου του καφέ και της καφεστίασης επιστρέφει δυναμικά.

ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ και ALGOSYSTEMS διέπρεψαν στα ΔΕΗ BITE Awards 2023

Ο ΑΠΣΙ «ΠΙΝΔΟΣ» στα πλαίσια του Ψηφιακού Μετασχηματισμού επενδύει διαρκώς σε τεχνολογίες αιχμής, αναγνωρίζοντας τον καταλυτικό της ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη των Οργανισμών.

Γ. Καρβούνη (Ecolab): “Προστατεύουμε ότι είναι ζωτικής σημασίας: Nερό, τρόφιμα, περιβάλλον”

Η Ecolab με μακρά ιστορία στην καινοτομία και την προστασία του περιβάλλοντος κέρδισε δύο χρυσά βραβεία στα food Experts’ Awards.

Agrino: Κάθε λανσάρισμα και ένα Βραβείο Σχεδιασμού Συσκευασίας

To brand οικολογικών καθαριστικών Ecover βρέθηκε στο Vegan Life Festival Athens στην Τεχνόπολη, συγκεντρώνοντας και φέτος στο περίπτερο του πλήθος επισκεπτών της vegan κουλτούρας και όχι μόνο!

ΠΙΝΔΟΣ: Κορυφαίες διακρίσεις στα Packaging και στα Supermarket Awards 2023

Το κοτόπουλο Ελεύθερης Βοσκής σε βιώσιμη συσκευασία κέρδισε συνολικά 4 βραβεία.

ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: 2 χρυσά και 2 ασημένια βραβεία στα Super Market Awards 2023 και Packaging Awards 2023

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ξεχώρισε για ακόμη μία χρονιά με σημαντικές διακρίσεις στις διοργανώσεις κλαδικών βραβείων που αναδεικνύουν τους κορυφαίους στον χώρο του F&B.

Ε. Καραγιάννη (ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ): Η στρατηγική της κορυφής και η συμμετοχή στα Food Experts’ Awards

Η Εμπορική διευθύντρια της εταιρείας “Κοτόπουλα ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ” μίλησε στο Cibum, για τη στρατηγική της εταιρείας που την έχει ανεβάσει στην κορυφή της προτίμησης και της εμπιστοσύνης, των Ελλήνων καταναλωτών.

Δέκα διακρίσεις για την ΑΒ Βασιλόπουλος στα SuperMarketAwards 2023

Επιβεβαίωση της αφοσίωσης σε εργαζόμενους και καταναλωτές.

Την ευθύνη για τα επιστημονικά δεδομένα και συμπεράσματα που υπάρχουν στις αναρτήσεις στην κατηγορία ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ του cibum.gr φέρουν οι συγγραφείς τους.

Δημοσιεύστε άρθρο ή ανάλυση προτύπων πιστοποίησης

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης