Τρίτη, 24 Ιουνίου, 2025
25.8 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση / Τουρισμός

ΑρχικήΝέαΕστίαση / Τουρισμός

Ξενοδοχείο στην Κέρκυρα έγινε θέμα στα διεθνή μέσα για τον μπουφέ προκαλώντας έντονη διαμάχη

Έντονη αντιπαράθεση στα social media και στις ταξιδιωτικές πλατφόρμες μετά από παράπονα τουρίστριας για «έλλειψη αγγλικού πρωινού» και περισσότερης τηγανιτής πατάτας!

Εστιατόρια: Οι πιο παραμελημένες πρακτικές υγιεινής από το προσωπικό που μετατρέπουν το πιάτο μας σε απειλή

Παρά τις υψηλές βαθμολογίες και τις καλές προθέσεις, ακόμη και τα πιο δημοφιλή εστιατόρια μπορεί να αγνοούν βασικές πρακτικές ασφαλείας τροφίμων, με συνέπειες για τη δημόσια υγεία.

Μουχλιασμένο γιαούρτι και κέτσαπ σε καφετέρια – Όλα τα ευρήματα του υγειονομικού ελέγχου

Λονδρέζικο καφέ πήρε μηδενική βαθμολογία υγιεινής – Μούχλα, βρωμιά και αλλοιωμένα τρόφιμα

Προβλήματα προσωπικού για 7 στα 10 ξενοδοχεία και εστιατόρια της Χαλκιδικής – Ζητούνται ρεσεψιονίστ, καμαριέρες, σεφ, σερβιτόροι, τεχνίτες και οδηγοί

Προβλήματα στην εύρεση προσωπικού αντιμετωπίζουν πάνω από επτά στις 10 τουριστικές επιχειρήσεις της Χαλκιδικής -

PLMA 2025: Φυτικά, βιώσιμα και τολμηρά τρόφιμα στην φετινή έκθεση στο Άμστερνταμ

Η φετινή έκθεση στο Άμστερνταμ επιβεβαίωσε πως η επόμενη γενιά τροφίμων είναι ήδη εδώ

Τα μενού των ελληνικών εστιατορίων υστερούν σε χορτοφαγικές επιλογές – Ευρήματα Πανελλήνιας Έρευνας

Το αποτύπωμα που άφησε ο διαγωνισμός «Veg.contest Thessaloniki 2024» και οι γαστρονομικές εμπειρίες των συμμετεχόντων σε επίπεδο εστίασης

Συνελήφθη 23χρονη μπαργούμαν που επέτρεψε την κατανάλωση αλκοόλ σε ασυνόδευτη ανήλικη στη Θεσσαλονίκη

Η νεαρή μεταφέρθηκε σε κατάσταση μέθης σε νοσοκομείο της πόλης

Νέα περιβαλλοντική παράβαση για το ξενοδοχείο COCO-MAT στην Αθήνα

Η πράξη βεβαίωσης νέας περιβαλλοντικής παράβασης στο ξενοδοχείο COCO-MAT

Απεργούν τα εστιατόρια στη Πάρο στις 5 Ιουνίου

Οι επιχειρηματίες της εστίασης στην Πάρο, ζητούν να δοθεί άμεση λύση στο θέμα των προστίμων και των αδειών

Πόσο ασφαλή είναι τα εστιατόρια για άτομα με τροφικές αλλεργίες; Ανασκόπηση Ελλήνων επιστημόνων

Διαχείριση Τροφικών Αλλεργιών σε Εστιατόρια: Προκλήσεις και Καινοτόμες Λύσεις από τον ΕΦΕΤ, το ΑΠΘ και το Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης

Εκατοντάδες πελάτες εστιατορίου εκτέθηκαν σε Ηπατίτιδα Α από μολυσμένο υπάλληλο – Οι οδηγίες για την πρόληψη εμφάνισης της νόσου

Η σημασία της υγειονομικής επαγρύπνησης σε χώρους εστίασης και της έγκαιρης ενημέρωσης του κοινού από τις αρχές.

Αστυνομικοί έλεγχοι σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική – Τρεις συλλήψεις

Παραβάσεις των νόμων περί όπλων και ναρκωτικών διαπίστωσαν έλεγχοι σε μπαρ και εστιατόρια

Καλοκαίρι παρέα με την… ΑΑΔΕ – Πρόγραμμα για 40.000 ελέγχους σε τουριστικές περιοχές

Drones, μυστικοί έλεγχοι και «τουρίστες-εφοριακοί» το οπλοστάσιπ της ΑΑΔΕ για να πιαστούν στα πράσα οι φοροφυγάδες του καλοκαιριού

Τους 98 έφθασαν οι ασθενείς που μολύνθηκαν στο δημοφιλές εστιατόριο – «Μη μας κρίνετε βιαστικά», λέει ο ιδιοκτήτης

Αύξηση των νοσηλειών και αγωγές από δεκάδες θύματα – Τι λένε οι αρχές και ποια η απάντηση της επιχείρησης

ΠΑΣΚΕΔΙ: Εθνική εκστρατεία για την πρόληψη της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ

Ένα σχέδιο ριζικής κοινωνικής και νομικής παρέμβασης από τον χώρο της Εστίασης – Διαμορφώνεται το πρώτο δίκτυο “Πιστοποιημένης Υπεύθυνης Εστίασης”

Λουκέτο από την ΑΑΔΕ σε 35 επιχειρήσεις εστίασης και λιανικής για λαθραίο τσίπουρο και αλκοολούχα ποτά

Στα “μανταλάκια» έβγαλε η ΑΑΔΕ εστιατόρια, ζαχαροπλαστεία, μπαρ και καφενεία για λαθρεμπόριο αλκοολούχων ποτών

Πρόστιμο σε σουβλατζίδικο στη Λευκάδα

Παράβαση των κανόνων ΔΙΕΠΠΥ σε σουβλατζίδικο στη Λευκάδα, διαπιστώθηκε σε έλεγχο της Περιφέρειας Νοτίων Νήσων

Εστιατόρια: Πέντε βασικές αιτίες επιμόλυνσης από σαλμονέλα που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια των πελατών

Οι συνήθεις ύποπτοι πίσω από τα κρούσματα σαλμονέλας σε χώρους εστίασης

Δημοφιλές σουβλατζίδικο στον Πειραιά παραβίασε βασικό κανόνα Διακίνησης και εμπορίας προϊόντων και Παροχής Υπηρεσιών

Νέο πρόστιμο σε σουβλατζίδικο ανακοίνωσε η Περιφέρεια Αττικής για παραβίαση ενός από τους βασικούς κανόνες ΔΙΕΠΠΥ

Το γκουρμέ λάθος που έγινε viral: «Συγγνώμη, κατά λάθος σας σερβίραμε ένα κρασί αξίας… 4.500!»

Όταν μία γκάφα στο σερβίρισμα κρασιού έγινε η καλύτερη διαφήμιση για το εστιατόριο

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Το γιαούρτι “νέας τεχνολογίας” που αναμένεται να κατακτήσει την αγορά τα επόμενα χρόνια

Νέα έρευνα από το DTU στη Δανία θα μπορούσε να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο η βιομηχανία τροφίμων παρασκευάζει γιαούρτι αυξάνοντας κατά πολύ τη διάρκεια ζωής

Εκπληκτικό εύρημα: Ποια αναψυκτικά έχουν τα περισσότερα μικροπλαστικά… και δεν είναι αυτά, σε πλαστικά μπουκάλια!

100 μικροπλαστικά σωματίδια ανά λίτρο βρήκαν ερευνητές της ANSES, σε γυάλινα μπουκάλια cola, λεμονάδας, τσαγιού και μπύρας, αριθμός 50 φορές υψηλότερος από τα πλαστικά μπουκάλια

Ευρωπαϊκός συναγερμός για το μολυσμένο φυστικοβούτυρο – 100 επιβεβαιωμένα κρούσματα, 4 παιδιά με σηψαιμία

Το μολυσμένο προϊόν διακινήθηκε σε 10 ευρωπαϊκές χώρες – Στο νοσοκομείο δεκάδες παιδιά
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης