Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023
21.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση / Τουρισμός

ΑρχικήΝέαΕστίαση / Τουρισμός

Fast food: Πληθαίνουν οι φωνές για ετικέτες πρόσθετης ζάχαρης

Ετικέτες πρόσθετης ζάχαρης στα μενού εστιατορίων, μειώνουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών προς τέτοιου είδους προϊόντα σύμφωνα με έρευνα.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Δωρεάν Ημερίδα για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη στις Τουριστικές Επιχειρήσεις

Θέματα ασφάλειας, ποιότητας, αξιοπιστίας και βιωσιμότητας των τουριστικών επιχειρήσεων στο τρέχον περιβάλλον.

Νέο πρόγραμμα κατάρτισης ανέργων στην ειδικότητα «βοηθός μάγειρα»

Υλοποιείται το εξειδικευμένο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), με θεματικό αντικείμενο «βοηθός μάγειρα», συνολικής διάρκειας 250 ωρών.

Σεφ δικαιώθηκε στο δικαστήριο για την χρέωση πελάτη που ενώ έκανε κράτηση δεν εμφανίστηκε

Δικαίωση βρήκε Ισπανός σεφ εστιατορίου με δύο αστέρια Michelin που χρέωσε με 510 ευρώ πελάτη, ο οποίος έκανε κράτηση και δεν εμφανίστηκε.

Η κουλτούρα της… ταβέρνας

Η φασολάδα και οι πατάτες γιαχνί του κυρ Μήτσου.

Η ΑΑΔΕ “τσίμπησε” γνωστό Bar-restaurant στη Γλυφάδα – Έκοβε αποδείξεις και μετά τις… ακύρωνε!

Μη έκδοση 106 φορολογικών στοιχείων, αξίας 600.000 ευρώ, πλέον ΦΠΑ 78.000 ευρώ.

Γιάννης Ρέτσος: “Πλώρη για πάνω από 18,2 δισ. ευρώ βάζει εφέτος ο ελληνικός τουρισμός”

"Η Ελλάδα εξαργυρώνει το πολύ καλό Brand που χτίστηκε στην διάρκεια της πανδημίας".

Σερβιτόρα απολύθηκε επειδή «ανέμειξε το αίμα της» σε κοκτέιλ

Μετά την “τρομοκρατία σούσι”, ήρθε και η τρομοκρατία των κοκτέιλ!

Διακοπές Πάσχα – Υψηλή πληρότητα σε όλους τους ταξιδιωτικούς προορισμούς

Ανάσταση σε όλους τους παραδοσιακούς ελληνικούς προορισμούς θα κάνουν εφέτος οι Έλληνες χαρίζοντας τους υψηλές πληρότητες.

Σερβιτόροι: Οι “διασκεδαστές” ή… “υπηρέτες” των καταστημάτων εστίασης και των κακών πελατών

Οι σερβιτόροι είναι υπεύθυνοι για την καλή εμπειρία του πελάτη από τη στιγμή που θα κάτσει ως τη στιγμή που θα φύγει, αλλά όλοι οι πελάτες πολλές φορές έχουν παράλογες απαιτήσεις.

Η TripAdvisor αφαίρεσε 1 εκατ. ψευδείς κριτικές από τον ιστότοπό της

Σύμφωνα με την πιο πρόσφατη Έκθεση Διαφάνειας Αναθεώρησης της ΤripAdvisor, περίπου το 5% εκ των 30,2 εκατ. κριτικών στην πλατφόρμα ήταν πλαστές.

Κήρυξη ως υποχρεωτικής της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας στα ξενοδοχεία

Η Συλλογική Σύμβαση Εργασίας, που κηρύσσεται υποχρεωτική, προβλέπει αύξηση των βασικών μηνιαίων μισθών κατά 5,5 % από 1ης Ιανουαρίου 2023 και κατά 5% από 1ης Ιανουαρίου 2024.

ΔΟΜΝΑ: Η «μητέρα πασών των ταβερνών» έκλεισε τα 80!

Ιστορικά πρόσωπα οι θαμώνες της: Μάνος Κατράκης, Θανάσης Βέγγος, Τζένη Καρέζη, Αλίκη Βουγιουκλάκη, Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, Μίμης Φωτόπουλος, Κώστας Χατζηχρήστος, Νίκος Σταυρίδης και Ντίνος Ηλιόπουλος ήταν μόνο μερικοί από τους φανατικούς της επισκέπτες.

Η ανακοίνωση της Wolt για τις κινητοποιήσεις των διανομέων

Οι διανομείς της Wolt αντιδρούν σε ορισμένα σημεία της συνεργασίας με την εταιρεία.

Το “θαύμα” της επαγωγικής εστίας: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Δεν είναι τυχαίο ότι οι επαγωγικές εστίες μαγειρέματος κερδίζουν συνεχώς έδαφος σε επαγγελματικές και οικιακές κουζίνες.

Την γαστρονομία της Σάμου παρουσίασε στην Ολλανδία ο ΕΟΤ

Μέσω μίας μοντέρνας διαδραστικής προσέγγισης παρουσιάστηκε η Σάμος και η γαστρονομία της στην ολλανδική αγορά.

Τα πιο πολυδημοσιευμένα εστιατόρια στον κόσμο μέσω instagram  

Ποια είναι τα πιο πολύ-αναρτημένα εστιατόρια στο instagram παγκοσμίως;

Η Uber Eats διαγράφει τις “κουζίνες φαντάσματα” από την πλατφόρμα

 Η Uber Eats σχεδιάζει να αφαιρέσει από την εφαρμογή χιλιάδες εικονικά εστιατόρια, που προσφέρουν τα ίδια προϊόντα με διαφορετικές επωνυμίες.

Άρρωστοι ξενοδοχοϋπάλληλοι ευθύνονται για επιδημία νοροϊού – Νόσησαν 163 πελάτες του ξενοδοχείου

Ξέσπασμα νοροϊού σε ξενοδοχείο της Ισπανίας πιθανώς οφείλεται σε εργαζόμενους στις μονάδες εστίασης των εγκαταστάσεων που δούλευαν όσο ήταν άρρωστοι.

Γιατί τα υγιεινά τρόφιμα δεν παίρνουν πολλά Likes στα social

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια δίνουν συμβουλές αύξησης της δημοτικότητας των υγιεινών φαγητών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

ΕΦΕΤ: Το μεγάλο λάθος του κρεοπωλείου που ευθύνεται για τις δεκάδες δηλητηριάσεις στη Λάρισα

Το πόρισμα του ΕΦΕΤ για το κρεοπωλείο που προκάλεσε δεκάδες τροφικές δηλητηριάσεις την Κυριακή του Πάσχα.

Νέος “βραχνάς” για επιχειρήσεις και καταναλωτές το σύστημα επιστροφής συσκευασίας ποτών και αναψυκτικών

Σύστημα επιστροφής εγγύησης για πλαστικές, μεταλλικές και γυάλινες συσκευασίες ποτών – Επιπλέον χρέωση για τους καταναλωτές και... ταλαιπωρία για τις υπόχρεες επιχειρήσεις.

Οι μεγαλύτεροι Φορείς Πιστοποίησης στην Ελλάδα μιλούν για τη σημασία των Προτύπων στην Ασφάλεια Τροφίμων

Οι υπεύθυνοι πιστοποίησης σε πέντε από τους μεγαλύτερους Φορείς Πιστοποίησης στη χώρα, μίλησαν στο Cibum για τη σημασία που έχουν τα πρότυπα στη διασφάλιση της ασφάλειας και της υγείας των Ελλήνων καταναλωτών.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης