Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
22.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση / Τουρισμός

ΑρχικήΝέαΕστίαση / Τουρισμός

Στο YALE η Κρητική γαστρονομία και ο τρόπος ζωής των “παππούδων μας”

Διαλέξεις της Crecotel στο Πανεπιστήμιο Yale για διατροφή της Κρήτης η οποία βρίσκεται στην 4η θέση αναφορικά με τις καλύτερες γαστρονομικές  περιοχές του κόσμου.

Ρόδος: Καταργούνται τα πλαστικά μίας χρήσης

Μνημόνιο Συνεργασίας για την κατάργηση των πλαστικών μιας χρήσης στη Ρόδο υπέγραψαν το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Πρόστιμο σε γνωστό εστιατόριο-μπαρ στη Θεσσαλονίκη για το ελαιόλαδο

Η ανακοίνωση περίληψης επιβολής προστίμου του Τμήματος Εμπορίου της Δ/νσης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος της Μ.Ε.Θεσσαλονίκης.

Πάνω από 9.000 θανάτους που σχετίζονται με την παχυσαρκία, μπορεί να αποτρέψουν οι θερμίδες στα μενού εστιατορίων

Η πρώτη μοντελοποιημένη εκτίμηση του αντίκτυπου της πολιτικής αναγραφής θερμίδων στα μενού των εστιατορίων.

Αντιδράσεις του ΞΕΕ στην ποσόστωση ελληνικών τραγουδιών στα ξενοδοχεία

Θα πρέπει να παίζεται τουλάχιστον 45% ελληνικής μουσικής στους κοινόχρηστους χώρους, λέει το Υπουργείο Πολιτισμού.

Εστιατόρια: Οι κωδικοί QR απειλούν την ιδέα της φιλοξενίας, τις θέσεις εργασίας και το φιλοδώρημα

Θετικές και αρνητικές επιπτώσεις της συνεχώς αυξανόμενης χρήσης κωδικών QR για παραγγελία και πληρωμή σε καταστήματα εστίασης.

Νωπό Φιλέτο Τόνου: Απάτη στο 80% των φιλέτων τόνου που κυκλοφορούν στην ευρωπαϊκή αγορά!

Τα ένοχα μυστικά για να διατηρεί το βαθύ κόκκινο χρώμα του.

Airbnb: Οι νέοι Ευρωπαϊκοί κανόνες

Τα κράτη μέλη της ΕΕ θα δημιουργήσουν ένα ενιαίο ψηφιακό σημείο εισόδου για τη λήψη δεδομένων από πλατφόρμες σχετικά με τη δραστηριότητα του οικοδεσπότη σε μηνιαία βάση.

ΣΕΒΤ: Πρωτοβουλίες για την υιοθέτηση ισορροπημένων και υγιεινών διατροφικών συνηθειών

Πρωτοβουλία του ΣΕΒΤ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας.

Τι είναι το λαρδί και γιατί επιστρέφει δυναμικά στην παγκόσμια κουζίνα

Στροφή των σεφ στη χρήση λαρδιού - Λένε ότι είναι πολύ καλύτερο από το βούτυρο.

Η Uber Eats σε βίντεο με την Τζένιφερ Άνιστον λοιδορεί την αλλεργία στα φιστίκια! Δείτε το video

Θύελλα αντιδράσεων από ανθρώπους που πάσχουν από τροφικές αλλεργίες.

Φιλοδώρημα: “Καβούρια” στις τσέπες των Βρετανών!

Τι έδειξε έρευνα από πάροχο πληρωμών.

Καλύτερο εστιατόριο Βρετανίας και Ιρλανδίας ελληνικό… γυράδικο!

Στο ελληνικό εστιατόριο Yeeros στο Δουβλίνο το βραβείο Independent Restaurant of the Year των Deliveroo Restaurant Awards 2024.

Μπορεί ο κρύος καφές να σας αρρωστήσει; Νέα μελέτη ανοίγει θέμα για την μικροβιολογική ασφάλεια, του καφέ cold brew

Που και γιατί πρέπει να δίνουν προσοχή οι καφετέριες και οι καταναλωτές στον καφέ cold brew.

Πρόστιμα για χρήση καμένων τηγανέλαιων σε εστιατόρια της Τσεχίας

Το ένα δέκατο των εστιατορίων στην Τσεχία μαγειρεύει με καμένο τηγανέλαιο.

5ο Idea Platform του CapsuleT – Οι αιτήσεις άνοιξαν

To CapsuleT Travel and Hospitality Accelerator αναζητά έξυπνες ιδέες τεχνολογίας για τον τουρισμό.

Ενημέρωση για αλλεργιογόνα σε εστιατόρια: Υπερβολή ή υπαρκτός κίνδυνος θανάτου;

To 50% των Βρετανών θεωρούν τις τροφικές αλλεργίες "υπερβολή" - Ανάγκη ευαισθητοποίησης των εστιατορίων.

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Καρκινογόνες ουσίες σε λαδόκολλα ψησίματος – Ευρήματα νέας μελέτης

Επιβραδυντικά φλόγας και καρκινογόνες ουσίες πάνω από τα ρυθμιστικά όρια σε ορισμένα «οικολογικά» χαρτιά ψησίματος.

Φυτοφάρμακα σε τρόφιμα: Δημοσιεύτηκε η έκθεση της EFSA για το 2022

Συστάσεις στους διαχειριστές κινδύνου για την αύξηση της αποτελεσματικότητας των ευρωπαϊκών συστημάτων ελέγχου.

ΠΡΟΣΟΧΗ στο ραβέντι σε συνταγές – Σοβαρός κίνδυνος

Το υπουργείο τροφίμων, γεωργίας και αλιείας της Δανίας προειδοποιεί: Μη τρώτε τα φύλλα από ραβέντι.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης