Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
17.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εστίαση / Τουρισμός

ΑρχικήΝέαΕστίαση / Τουρισμός

ΣΕΒΤ: Πρωτοβουλίες για την υιοθέτηση ισορροπημένων και υγιεινών διατροφικών συνηθειών

Πρωτοβουλία του ΣΕΒΤ με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας.

Τι είναι το λαρδί και γιατί επιστρέφει δυναμικά στην παγκόσμια κουζίνα

Στροφή των σεφ στη χρήση λαρδιού - Λένε ότι είναι πολύ καλύτερο από το βούτυρο.

Η Uber Eats σε βίντεο με την Τζένιφερ Άνιστον λοιδορεί την αλλεργία στα φιστίκια! Δείτε το video

Θύελλα αντιδράσεων από ανθρώπους που πάσχουν από τροφικές αλλεργίες.

Φιλοδώρημα: “Καβούρια” στις τσέπες των Βρετανών!

Τι έδειξε έρευνα από πάροχο πληρωμών.

Καλύτερο εστιατόριο Βρετανίας και Ιρλανδίας ελληνικό… γυράδικο!

Στο ελληνικό εστιατόριο Yeeros στο Δουβλίνο το βραβείο Independent Restaurant of the Year των Deliveroo Restaurant Awards 2024.

Μπορεί ο κρύος καφές να σας αρρωστήσει; Νέα μελέτη ανοίγει θέμα για την μικροβιολογική ασφάλεια, του καφέ cold brew

Που και γιατί πρέπει να δίνουν προσοχή οι καφετέριες και οι καταναλωτές στον καφέ cold brew.

Πρόστιμα για χρήση καμένων τηγανέλαιων σε εστιατόρια της Τσεχίας

Το ένα δέκατο των εστιατορίων στην Τσεχία μαγειρεύει με καμένο τηγανέλαιο.

5ο Idea Platform του CapsuleT – Οι αιτήσεις άνοιξαν

To CapsuleT Travel and Hospitality Accelerator αναζητά έξυπνες ιδέες τεχνολογίας για τον τουρισμό.

Ενημέρωση για αλλεργιογόνα σε εστιατόρια: Υπερβολή ή υπαρκτός κίνδυνος θανάτου;

To 50% των Βρετανών θεωρούν τις τροφικές αλλεργίες "υπερβολή" - Ανάγκη ευαισθητοποίησης των εστιατορίων.

Απάτη σε εστιατόρια: Ονομάζουν παρμεζάνα και Camembert τυριά κατώτερης ποιότητας

Ένα στα τέσσερα εστιατόρια παραπλανούν τους καταναλωτές σχετικά με τα προσφερόμενα πιάτα στην Τσεχία.

“Οι συνταγές δεν είναι γραμμένες στην πέτρα” Συμβουλές για μείωση της σπατάλης τροφίμων

Μπολ με τα κοντόληκτα, καθρέφτες στα ράφια και ζυγαριές στους κάδους - Καλές πρακτικές κατά της σπατάλης τροφίμων.

POS: Το 85% δεν έχουν κάνει τη διασύνδεση με τις ταμειακές μία εβδομάδα πριν τη λήξη της προθεσμίας!

ΕΕΑ: Περίπου το 15% των υπόχρεων έχει ολοκληρώσει τη διασύνδεση της ταμειακής μηχανής με το POS κι απομένει μόλις μία εβδομάδα...

ΠΟΕΣΕ: Καταγγελία στη βουλή για αθέμιτο ανταγωνισμό στη χρήση του αιγιαλού από εστιατόρια

H εισήγηση της ΠΟΕΣΕ για τα προβλήματα που δημιουργούνται στον κλάδο με τις νέες αλλαγές στον αιγιαλό, και με τη σύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS.

Σκληρή κριτική για αλυσίδα εστιατορίων – Κριτικός τη χαρακτήρισε “Χειρότερη στον κόσμο”

Βαθμολογία -2,97 στα 10, σε αλυσίδα εστίασης με 100 εστιατόριο σε όλο τον κόσμο!

8 συλλήψεις για επιθέσεις και ξυλοδαρμούς σε θαμώνες εστιατορίων στην Αθήνα

Συνελήφθησαν -8- μέλη της συμμορίας, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται ακόμη ένα.

Εστιατόρια: Οι πελάτες προτιμούν κείμενο αντί βίντεο για τα σχόλια εξυπηρέτησης

Ένα θετικό σχόλιο είναι επωφελές τόσο για τους πελάτες όσο και τους εργαζόμενους.

Καλά νέα! Στις κορυφαίες θέσεις η Ελλάδα στην υγιεινή των χεριών κατά την προετοιμασία τροφίμων – Του Δ. Μίχου

Οδηγίες υγιεινής προς τις επιχειρήσεις τροφίμων και τους καταναλωτές.

POS: Περίοδο “χάριτος” για την επιβολή προστίμων ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης

Στις 29 Φεβρουαρίου εκπνέει η προθεσμία για τη διασύνδεση των ταμειακών μηχανών με τα POS.

Την Unison Facility Services Πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)

Την ιστορική εταιρεία Unison Facility Services, εμβληματική στον κλάδο της παροχής υπηρεσιών Facility Management επαναπιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Βιταμίνη D: Ερευνητές ζητούν την ανάπτυξη εξατομικευμένων συστάσεων

Νεα ευρήματά πιστεύεται πως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις για την ανάπτυξη προσαρμοσμένων συστάσεων για τη χορήγηση της βιταμίνης D.

Η χορτοφαγική διατροφή μπορεί να σταματήσει την επιδείνωση του καρκίνου του προστάτη

Σύμφωνα με μελέτη, οι άνδρες που καταναλώνουν μια διατροφή πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, έχουν βραδύτερη εξέλιξη του καρκίνου του προστάτη σε σχέση με όσους τρώνε περισσότερο κρέας.

Η Οδύσσεια μίας μικρής ελληνικής επιχείρησης από την αγκύλωση των Εθνικών αρχών – Του Δημήτρη Γεωργαντέλη

Το ''παιχνίδι'' με την τεράστια διαφορά στο ανώτατο επιτρεπτό όριο της κουμαρίνης σε παραδοσιακά και μη κουλουράκια κανέλας!
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης