Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.
Καφές: Καινοτόμα συσκευή που μετράει εάν η κατανάλωση είναι ασφαλής
Βρετανία: Πρόταση για πρόσθετο φόρο σε ζάχαρη και αλάτι
Η μείωση του σωματικού βάρους επιβραδύνει τη γήρανση του εγκεφάλου
Μελέτη αποκαλύπτει ποια τρόφιμα και πως μπορεί να οδηγήσουν σε αρθρίτιδα
Χημικές ουσίες σε γαρίδες και άλλα θαλασσινά – Υποτιμημένος ο κίνδυνος έκθεσης σε PFAS
Καταναλώνουμε όντως χημικές ουσίες από τις συσκευασίες μέσω των τροφίμων;
Αυξήθηκε η ζάχαρη σε Fanta και Sprite στην Αυστραλία – Εκκλήσεις για εισαγωγή φόρου
Πως να κρατήσετε ασφαλές το φαγητό που περίσσεψε
Τι είναι το E. coli που παράγει τις θανατηφόρες τοξίνες Shiga
Είναι σωστό να πίνουμε νερό από το νιπτήρα της τουαλέτας;
Κυκλοφόρησε το πρώτο εμφιαλωμένο νερό με προβιοτικά
Η Γαλλία απαγορεύει τα «για πάντα χημικά» από όλα τα προϊόντα αλλά όχι για τα… τηγάνια!
Τα 10 Ελληνικά προϊόντα που πήραν πιστοποίηση για την αντιοξειδωτική δράση τους
5 τροφές που σχετίζονται με τον καρκίνο σύμφωνα με επιστήμονα του Harvard
Ποια είναι η πιο συχνή γαστρεντερική νόσος στην Ευρώπη… και δεν είναι η σαλμονέλωση
Ευρώπη: Ανησυχία για τη μετάδοση της γρίπης των πτηνών στον άνθρωπο
Η δίαιτα Keto βελτιώνει ψυχικές ασθένειες όπως η σχιζοφρένεια
Κάνναβη: Η επίδραση στον χρόνιο πόνο – Ημερίδα του νοσοκομείου Παπαγεωργίου
Διαβήτης τύπου 1: Αποτελεσματικότητα και ασφάλεια της τιρζεπατίδης
Τα προβιοτικά δεν πρέπει να χορηγούνται σε βαρέως πάσχοντες ασθενείς
Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις