Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου, 2024
26.1 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εκπαίδευση

ΑρχικήΝέαΕκπαίδευση

Good Food for Thought: Διαλύθηκαν μύθοι και αποκαλύφθηκαν αλήθειες για την Ασφάλεια Τροφίμων

Με hostess την Νίκη Λυμπεράκη και καλεσμένους την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Νίκο Γδοντέλη, από το cibum.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Facility Management Experts

Πρόγραμμα Εκπαίδευσης και Πιστοποίησης για Υπεύθυνους Διαχείρισης Εγκαταστάσεων (Facility Management Experts) από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) σε συνεργασία με την GEP.

DIAGEO: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τη στήριξη της απασχόλησης και του κλάδου της εστίασης

Πρακτική εκπαίδευση σε τεχνικές Bartending και Barista, βιώσιμη διαχείριση τροφίμων και υλικών και κατάρτιση για την ανάπτυξη ανθρωποκεντρικών δεξιοτήτων.

Kapelis Packaging: Σεμινάριο για τη συσκευασία στην Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων

Σεμινάριο στους φοιτητές της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων από τον Υπεύθυνο του Βιομηχανικού Εξοπλισμού της Kapelis Packaging, Σ. Παπαζαχαρία.

Ελαιόλαδο: Δωρεάν σεμινάριο για την ποιότητα και το marketing στο τυποποιημένο εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο

Τρίωρο σεμινάριο για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου και το marketing από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ.

Παραγωγή ελαιολάδου: Εκπαιδευτικά σεμινάρια για το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο «Kriti»

Γνώσεις και δεξιότητες για παραγωγούς, ώστε να εφαρμόσουν τις κατάλληλες καλλιεργητικές τεχνικές στον ελαιώνα.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Food Defense training course σε συνεργασία με τo cibum.gr

Εισηγητής Νίκος Γδοντέλης, Βιολόγος MSc Food Science, σύμβουλος Συστημάτων Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Πρωτοπορεί πανελλαδικά με το σεμινάριο ESG για την Βιώσιμη Ανάπτυξη

Λόγω μεγάλης συμμετοχής και υπερκάλυψης θέσεων το σεμινάριο θα επαναληφθεί στις 27 Μαρτίου στην Αθήνα και στις 19 Απριλίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Δωρεάν σεμινάρια μελισσοκομίας, φυτοπροστασίας και διαχείρισης νερού από το Ε.Κ. και το Γεωπονικό

Διαχείριση νερού και μελισσοκομία, μεταξύ των θεματικών, στο νέο, δωρεάν, κύκλο σεμιναρίων του Επιμελητηρίου Κυκλάδων με το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο.

Νέοι Αγρότες: Έναρξη προγραμμάτων κατάρτισης από τον ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ

Ξεκινά από  την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024 η υλοποίηση 819 Προγραμμάτων  Κατάρτισης για  Νέους Γεωργούς, διάρκειας 150 ωρών έκαστο.

TÜV HELLAS (TÜV NORD): Σεμινάριο για ESG και Βιώσιμη Ανάπτυξη – Εισηγητής Ν. Παπαρούπας

Λεπτομερής πληροφόρηση αναφορικά με τις απαιτήσεις της νέας Ευρωπαϊκής Οδηγίας και των νέων Ευρωπαϊκών Προτύπων Σύνταξης Εκθέσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης European Sustainability Reporting Standards (ESRS).

Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών: Συνεχίζεται η κατάληψη

Γενικές συνελεύσεις των φοιτητών ενόψει του νομοσχεδίου για τα ιδιωτικά Πανεπιστήμια.

cibumLEARNING: Novel Functional Foods Development Advanced Training Course

ΣΕ 2 ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ και 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024

Θεσσαλονίκη: Δοκιμάστρια παρθένων ελαιόλαδων κάνει μαθήματα αναγνώρισης νοθείας σε καταναλωτές

«Στα θρανία» για μαθήματα αναγνώρισης ποιοτικού ελαιόλαδου οι Θεσσαλονικείς.

EFSA: Πρόσκληση σε πρόγραμμα Υποτροφιών

Η προθεσμία υποβολής προτάσεων λήγει στις 14 Μαρτίου 2024.

cibumLEARNING: Food Defense Advanced Training Course

ΣΕ 3 ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ: 29 NOE, 7 ΔΕΚ ΚΑΙ 14 ΔΕΚ 2023

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Μαζική τροφική δηλητηρίαση σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης στο περιθώριο των εγκαινίων της ΔΕΘ

Οι μισοί στις τουαλέτες και οι άλλοι μισοί στα νοσοκομεία.

Φόρμες ψησίματος σιλικόνης και μετανάστευση καρκινογόνων ουσιών – Τι πρέπει να προσέχετε

Τι έδειξαν μελέτες για τις φόρμες σιλικόνης και πως να προστατευτεί από μετανάστευση χημικών επιβλαβών ουσιών.

Νοθεία και στη σάλτσα σόγιας: Πως ξεχωρίζουμε την αυθεντική

Οι κίνδυνοι για την υγεία από τις "εύκολες λύσεις" στην παραγωγή σάλτσας σόγιας.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

Μετάβαση στο περιεχόμενο