Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022
26.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Εργασία

ΑρχικήΝέαΕργασία

Λήγει σε 4 ημέρες η καθολική απόδοση ασφαλιστικής ικανότητας στους Μη Μισθωτούς

Ποιοι Μη Μισθωτοί θα συνεχίζουν να έχουν ασφαλιστική ικανότητα και μετά την 1η Ιουνίου

Office Jerk: Bullying στον χώρο εργασίας – Συμβουλές για να σταματήσει ο εργασιακός εκφοβισμός

Τι θα πρέπει να κάνετε και τι όχι, για να αντιμετωπίσετε τον "νταή" στη δουλειά, που σας έχει κάνει τη ζωή κόλαση

Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Όλες οι λεπτομέρειες που… κάνουν τη διαφορά

Ακυρώνεται η ξεχωριστή υποβολή της Αναλυτικής Περιοδικής Δήλωσης (ΑΠΔ) καθώς θα ενσωματώνει αυτομάτως τα στοιχεία ασφάλισης - Για πρώτη φορά θα καταγράφονται όλοι οι τύποι άδειας, καθώς και οι ωροάδειες - Εξοικονόμηση χρόνου και έργων στα λογιστήρια των επιχειρήσεων

Ψηφιακή κάρτα εργασίας στα super market – Ανοιχτή συζήτηση με τον Κ. Χατζηδάκη

Πως θα συμμετέχετε και θα θέσετε τα ερωτήματα σας στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων

Διευκρινίσεις σχετικά με την προσωρινή διακοπή λειτουργίας του Πληροφοριακού Συστήματος «ΕΡΓΑΝΗ»

Τι θα συμβεί με προσλήψεις, λύσεις εργασιακών σχέσεων, έντυπα αρμοδιότητας Σ.ΕΠ.Ε.

ΠΟΕΕΤ: Νέα κλαδική Συλλογική Σύμβαση για τους 70.000 εργαζόμενους σε ενοικιαζόμενα δωμάτια – Αυξήσεις στους μισθούς

ΠΟΕΕΤ και ΣΕΤΚΕ θα κάνουν όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για να κηρυχθεί από το υπουργείο Εργασίας η σύμβαση ως γενικώς υποχρεωτική.

Ημερίδα: Ο Επιστήμων Τεχνολόγος Τροφίμων στην Ελληνική & Διεθνή πραγματικότητα

Η πρωτοβουλία της ΠΕΤΕΤ για ανταλλαγή απόψεων με την ακαδημαϊκή κοινότητα και την επικοινωνία με τους φοιτητές ξεκινά από την Θεσσαλονίκη.

Δριμύ κατηγορώ για την βιομηχανία κρέατος στις ΗΠΑ – Λειτουργούσαν χωρίς μέτρα προστασίας για covid – 18.000 θάνατοι

Νέα επίσημη έκθεση αποκαλύπτει πιέσεις για λειτουργία του κλάδου της συσκευασίας κρέατος "με κάθε κόστος" στις ΗΠΑ, κάτι που οδήγησε σε 334.000 ασθένειες και 18.000 θανάτους από COVID-19.

Προσωρινή διακοπή λειτουργίας των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ και άλλων πληροφοριακών συστημάτων

Διακόπτεται και η εξυπηρέτηση των πολιτών από το τηλεφωνικό κέντρο 1555

Εργαζόμενοι στον επισιτισμό: Υποχρεωτική η Συλλογική σύμβαση – Ποιοι θα δουν αυξήσεις

Αυξήσεις για 400.000 εργαζομένους - Ιδιαίτερα ευνοημένοι το προσωπικό κουζίνας και οι διανομείς

ΠΕΤΕΤ: Πρωτοβουλία για τα Επαγγελματικά δικαιώματα Επιστημόνων και Τεχνολόγων Τροφίμων

Με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων - ΠΕΤΕΤ, αναφέρθηκε στην πρωτοβουλία της για ανανέωση, ενοποίηση και εκσυγχρονισμό των επαγγελματικών δικαιωμάτων των μελών της.

Εργαζόμενοι σε ζαχαροπλαστεία και εργαστήρια: Ποιοι οι μισθοί μετά την υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας

Την Υπογραφή της Συλλογικής Σύμβασης ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στον Επισιτισμό-Τουρισμό (ΠΟΕΕΤ)

Η οικογένεια εργαζόμενου στην μεγαλύτερη εταιρεία κρέατος στον κόσμο που πέθανε από covid, μηνύει την JBS

Παρά τις κυβερνητικές εντολές, σε φωτογραφίες φαίνονται εργαζόμενοι στην JBS να μοιράζονται τραπέζια χωρίς κανένα εμπόδιο ή μάσκες

Παραιτήσεις εργαζομένων στη Βιομηχανία τροφίμων – Το μυστικό για τη σωστή διαχείριση και διατήρηση

Το πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μίας επιχείρησης τροφίμων, είναι η διατήρηση και η σταθερότητα των εργαζομένων

Ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι: Ένα υποχρεωτικό rapid test την εβδομάδα

Η Απόφαση αφορά τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία: «Με το βλέμμα στον άνθρωπο»

Το Πανελλήνιο Συνέδριο για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία, μετά από αναγκαστική παύση λίγων ετών, θα διοργανωθεί και πάλι φέτος. Το 3ο κατά σειρά Συνέδριο, θα λάβει χώρα τον Νοέμβριο στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η Starbucks ΗΠΑ, αυξάνει τους μισθούς για να μην ιδρύσουν οι εργαζόμενοι συνδικάτο

Οι παροχές στους εργαζόμενους θα εφαρμοστούν μόνο στα καταστήματα οι εργαζόμενοι των οποίων δεν έχουν συνδικαλιστεί

Ο ΣΕΑΜΕ για την Παγκόσμια Ημέρα για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία

H Παγκόσμια Ημέρα ευαισθητοποίησης για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία, που έχει καθιερωθεί από τη Διεθνή Οργάνωση Εργασίας (ILO), εορτάζεται κάθε χρόνο στις 28 Απριλίου, με σκοπό την προαγωγή της πρόληψης ατυχημάτων και ασθενειών κατά τη διάρκεια της εργασίας.

Αρτοποιοί και εργαζόμενοι σε φούρνους: Τα βασικά που πρέπει να γνωρίζετε πριν ακολουθήσετε αυτόν τον κλάδο

Πως είναι πραγματικά η δουλειά σε έναν φούρνο και για τους υπαλλήλους αλλά και για τους ιδιοκτήτες

Η επαναδημοσίευση άρθρων και ειδήσεων από άλλους ιστοτόπους διέπεται από την αρχή της προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Στείλτε μας τα δικά σας Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις

spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τέλος η “περίοδος χάριτος” για το διοξείδιο του τιτανίου – Πότε ένα τρόφιμο μπορεί να περιέχει το πρόσθετο;

Ο κανονισμός (ΕΕ) 2022/63 περιλάμβανε μια εξάμηνη μεταβατική περίοδο, ώστε να δοθεί χρόνος στις επιχειρήσεις τροφίμων να καταργήσουν σταδιακά τη χρήση αυτού του προσθέτου τροφίμων, η οποία έληξε στις 7 Αυγούστου 2022.

Ευρωπαϊκή Νομοθεσία: Νέα μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα ωχρατοξίνης Α σε ορισμένα τρόφιμα

Δημοσιεύθηκε πρόσφατα ο νέος Κανονισμός (ΕΕ) 2022/1370 για την τροποποίηση του κανονισμού (ΕΚ) αριθ. 1881/2006 όσον αφορά τα μέγιστα επιτρεπτά επίπεδα ωχρατοξίνης Α σε ορισμένα τρόφιμα.

Φακελάκι… μαγικό! Αναστέλλει την ωρίμανση φρούτων και λαχανικών και επιμηκύνει το χρόνο ζωής τους

Μια καινοτόμος λύση βασισμένη σε φυτικά συστατικά, έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα των ενεργών συσκευασιών σε φρούτα και λαχανικά.
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης