Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
11.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Ινδία: Στους 54 ο αριθμός των νεκρών από το πρόσφατο περιστατικό κατανάλωσης νοθευμένου αλκοόλ

ΑρχικήΝέαΙνδία: Στους 54 ο αριθμός των νεκρών από το πρόσφατο περιστατικό κατανάλωσης νοθευμένου αλκοόλ
spot_img

Η Ινδική αστυνομία προχώρησε σε 7 προσαγωγές.

Ο αριθμός των νεκρών από το πιο πρόσφατο περιστατικό νοθευμένου αλκοόλ στο κρατίδιο Ταμίλ Ναντού της νότιας Ινδίας αυξήθηκε σε 54, με περισσότερους από 100 ανθρώπους να εξακολουθούν να νοσηλεύονται, δήλωσε σήμερα κυβερνητικός αξιωματούχος.

Από την Τετάρτη, σχεδόν 200 άνθρωποι με εμετούς, στομαχικούς πόνους και διάρροια αναζήτησαν ιατρική βοήθεια αφού κατανάλωσαν αλκοολούχο ποτό που είχε αναμιχθεί με μεθανόλη στην επαρχία Καλακουρίτσι, σε απόσταση περίπου 250 χλμ από την Τσενάι, την πρωτεύουσα του κρατιδίου.

Η αστυνομία συνέλαβε επτά ανθρώπους, δήλωσε σήμερα η πολιτειακή κυβέρνηση.

Οι θάνατοι από το αλκοόλ που έχει παραχθεί παρανόμως είναι συχνό περιστατικό στην Ινδία, όπου πολλοί δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν ποτά γνωστών εμπορικών σημάτων.

Η κυβέρνηση στο Ταμίλ Ναντού δήλωσε ότι λαμβάνει μέτρα για να ταυτοποιήσει αυτούς που εμπλέκονται στην παραγωγή μεθανόλης –ενός τοξικού χημικού που κανονικά προορίζεται για βιομηχανική χρήση.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο