Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου, 2024
9.7 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Food sustainability: Το Cibum σας προσκαλεί στην ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση στο CNN Greece

ΑρχικήΝέαΑσφάλεια ΤροφίμωνFood sustainability: Το Cibum σας προσκαλεί στην ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση στο CNN Greece
spot_img

Τα νέα δεδομένα στην αγορά των τροφίμων απαιτούν όχι μόνο άμεση κινητοποίηση αλλά και εγρήγορση. Και οι Food experts για να ακολουθήσουν αυτόν τον καταιγιστικό ρυθμό αλλαγών απαιτούν ενημέρωση…

Για να εξυπηρετήσει τον σκοπό της ενημέρωσης ο φορέας πιστοποίησης TÜV HELLAS (TÜV NORD) με οικοδεσπότη το CNN Greece, διοργανώνει διαδικτυακή ανοιχτή για το κοινό συζήτηση, με θέμα «Food Sustainability και οι νέες τάσεις», στην οποία θα αναλυθούν τα νέα δεδομένα στο food sustainability, οι τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο των τροφίμων, οι προκλήσεις της εποχής μετά την πανδημία,  καθώς επίσης και οι νέες διατροφικές τάσεις των καταναλωτών στις οποίες πρέπει να προσαρμοστεί η βιομηχανία τροφίμων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.  

Στην διαδικτυακή συζήτηση, η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου στις  15:00, συμμετέχει ο ιδρυτής και επιστημονικός υπεύθυνος του Cibum Νίκος Γδοντέλης,  καθώς επίσης οι κ.κ.: Βασιλική Καζάζη, Senior Vice President South East Europe TÜV NORD, Ιωάννης Μπαρράκος, Food Sustainability Product Manager, Lead Auditor TÜV HELLAS (TÜV NORD), Θωμάς Βασσάρας, Σύμβουλος Εξαγωγών Greekexports, Κωνσταντίνος Μωραΐτης, μέλος ΔΣ Condito ΑΕΒΕ.

Τη συζήτηση συντονίζει ο κ. Δημήτρης Πεφάνης, Director of Financial and Business Content του CNN Greece

Για να συμμετάσχουν στην ανοικτή συζήτηση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν επισκεφθούν το παρακάτω link: https://www.facebook.com/tuvhellas

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Τα 8 πιο κρίσιμα ζητήματα που αντιμετωπίζει η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων

Ομάδα εμπειρογνωμόνων από την ακαδημαϊκή κοινότητα και τη βιομηχανία, ξεχώρισε τα πιο σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία τροφίμων που σχετίζονται με την επιστήμη και την τεχνολογία των τροφίμων από ερευνητική σκοπιά.

Πόσο επικίνδυνα είναι τα γαριδάκια – Εργαστηριακή ανάλυση

Γαριδάκια και σνακ καλαμποκιού: Τα μισά περιέχουν τοξικές και καρκινογόνες ουσίες.

Τα φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν εκατομμύρια μικροπλαστικά στο τσάι σας – Νέα επιστημονικά ευρήματα

Τα εμπορικά φακελάκια τσαγιού απελευθερώνουν δισεκατομμύρια μικροπλαστικά, που εισέρχονται στα ανθρώπινα εντερικά κύτταρα.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο