Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
21.9 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

ΕΛΚΕΘΕ: Προκήρυξη θέσης εργασίας στο Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών

ΑρχικήΝέαΕΛΚΕΘΕ: Προκήρυξη θέσης εργασίας στο Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών
spot_img

Το Εθνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών – ΕΛΚΕΘΕ προχωράει στην πρόσληψη ενός ατόμου ως επιστημονικό συνεργάτη, για τις ανάγκες του ερευνητικού έργου “USV AGRO”.

Η προκήρυξη αφορά στην απασχόληση ενός επιστήμονα με σύμβαση εργασίας ΙΔΟΧ διάρκειας τριών (03) μηνών με δυνατότητα επέκτασης έως τη λήξη του έργου.

Ειδικότητα και απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο Α.Ε.Ι, ή Χημείας, ή Επιστημών της Θάλασσας, ή Ωκεανογραφίας και Θαλασσίων Βιοεπιστημών Α.Ε.Ι. ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π.) Α.Ε.Ι. ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε.) Α.Ε.Ι. της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας
  • Διδακτορικό τίτλο σπουδών στη Χημεία με έμφαση σε αναλυτικές τεχνικές Χημείας/Βιοτεχνολογίας,
  • Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας,
  • Καλή γνώση χρήσης Η/Υ,
  • Τουλάχιστον πέντε (5) χρόνια προϋπηρεσίας σε αναλύσεις ανόργανου άνθρακα
  • Τουλάχιστον πέντε (5) χρόνια προϋπηρεσίας σε ερευνητικά προγράμματα
  • Εμπειρία σε ωκεανογραφικούς πλόες/αποστολές και τεχνικές εργαστηριακής ανάλυσης ανόργανου διαλυτού διοξειδίου του άνθρακα, αλκαλικότητας, θρεπτικών και οξυγόνου κυρίως στο θαλάσσιο περιβάλλον.
  • Σχετικές δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις σε συνέδρια, ημερίδες

Ως τόπος εργασίας ορίζονται οι εγκαταστάσεις του ΕΛΚΕΘΕ στην Ανάβυσσο Αττικής.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προκήρυξη, πατήστε εδώ

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Πίτσα: Πώς να αποτρέψετε την τροφική δηλητηρίαση από σαλμονέλα

Επιστημονική μελέτη για τον καταλληλότερο χρόνο ψησίματος και θερμοκρασίας, ώστε να θανατωθούν τα βακτήρια σαλμονέλας, εάν υπάρχουν στα υλικά παρασκευής.

Θάνατοι από τροφική δηλητηρίαση στο νοσοκομείο

Οι τροφικές δηλητηριάσεις στα νοσοκομεία, είναι ένας υποτιμημένος αλλά υπαρκτός και σοβαρός κίνδυνος.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα