Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024
18.3 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Λαχταριστά μπισκότα choco cookies και white choco cookies, χωρίς γλουτένη, από την Gea bakery!

ΑρχικήTop quality 4uΛιανεμπόριοΛαχταριστά μπισκότα choco cookies και white choco cookies, χωρίς γλουτένη, από την Gea bakery!
spot_img

 Η ελληνική εξειδικευμένη εταιρία, που παράγει εντελώς διαφοροποιημένα προϊόντα, χωρίς γλουτένη. 

Στην ελληνική μυθολογία, η Γαία και ο Ουρανός ήταν οι αρχέγονες θεότητες, που γέννησαν τη ζωή στον κόσμο. Η Γαία, γνωστή και ως Μητέρα Γη, πιστεύεται ότι φροντίζει τους ανθρώπους και καλύπτει τις ανάγκες τους. Στις απαιτητικές εποχές που ζούμε, όπου οι διατροφικοί περιορισμοί, όπως η δυσανεξία στην κοιλιοκάκη, είναι διαδεδομένοι, η Gea bakery, προσφέρει μια σειρά προϊόντων χωρίς γλουτένη, που όχι μόνο καλύπτουν αυτές τις ανάγκες, αλλά παρέχουν και υψηλή διατροφική αξία.

Η Gea bakery είναι μια ελληνική, εξειδικευμένη εταιρία, που περηφανεύεται για την παραγωγή εντελώς διαφοροποιημένων προϊόντων, χωρίς γλουτένη. Δε χρησιμοποιεί συντηρητικά, έτοιμα μείγματα αλεύρων ή γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς. Αντίθετα, βασίζεται στις δικές της αυθεντικές συνταγές και στις προσεκτικά επιλεγμένες, υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, για τη δημιουργία των προϊόντων της. Το όνομά της, Γαία, προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη για τη γη, τονίζοντας την πεποίθησή τους ότι το κλειδί για μια σύγχρονη, πιο υγιεινή διατροφή βρίσκεται στην ίδια τη γη!

Οι εγκαταστάσεις παραγωγής τους είναι αποκλειστικά για προϊόντα αρτοποιίας, χωρίς γλουτένη. Επομένως, μόνο συστατικά χωρίς γλουτένη επιτρέπεται να εισέρχονται σε αυτές, διασφαλίζοντας ότι δεν υπάρχει κίνδυνος διασταυρούμενης μόλυνσης. Η εταιρία λειτουργεί σύμφωνα με το ισχύον Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων (Food Safety Management System), τηρώντας τις καλύτερες πρακτικές παραγωγής και υγιεινής, για τη διατήρηση της υψηλής ποιότητας και την αποφυγή οποιασδήποτε επιμόλυνσης από γλουτένη.

Τα προϊόντα Gea bakery είναι πιστοποιημένα από την Ένωση Ευρωπαικών Εταιριών Κοιλιοκάκης (AOECS) και φέρουν το διακριτικό σήμα πιστοποίησης (Crossed grain symbol).

Μεταξύ της μεγάλης γκάμας προϊόντων, ξεχωρίζουν τα μπισκότα choco cookies, με ξύσμα πορτοκαλιού και κομμάτια αυθεντικής, βελγικής σοκολάτας Callebaut. Η λεπτή γεύση πορτοκαλιού ισορροπεί τέλεια με τα πλούσια κομμάτια βελγικής σοκολάτας, δημιουργώντας μια ασυναγώνιστη γευστική εμπειρία. Αυτά τα μπισκότα δεν είναι μόνο χωρίς γλουτένη, αλλά και χωρίς σιτάρι, Γενετικά Τροποποιημένους Οργανισμούς και άμυλα, καθιστώντας τα ιδανική επιλογή για όσους έχουν δυσανεξία στην κοιλιοκάκη ή για όσους αναζητούν μια πιο υγιεινή, εναλλακτική λύση.

Εξίσου λαχταριστά είναι και τα white choco cookies, διεθνώς βραβευμένα μπισκότα, από άριστης ποιότητας κακάο και κομμάτια αυθεντικής, βελγικής λευκής σοκολάτας Callebaut.

Διατίθενται σε συσκευασίες των 100g (2 συσκευασίες των 50g), στα σούπερ μάρκετ και στα καταστήματα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ Χωριό.

Η γκάμα των, υψηλής διατροφικής αξίας, προϊόντων της Gea Bakery είναι μεγάλη- αρτοπαρασκευάσματα (ψωμί ολικής, πολύσπορο, φρυγανιές, ψωμί τοστ), δημητριακά, κέικ και μπατόν σαλέ. Παρέχουν, τέλος, στους επαγγελματίες σίτισης, κωδικούς προϊόντων σε ξηρό και κατεψυγμένο φορτίο και σε ατομικές συσκευασίες, για αποφυγή επιμόλυνσης με γλουτένη και covid-19, που αφορούν τις κατηγορίες: Πρωϊνό – All day και Δημιουργία πιάτων.

Όροι Αναδημοσίευσης

*Προσοχή!
H αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το cibum.gr με ενεργό σύνδεσμο και σε καμία περίπτωση αυτολεξεί!

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Επεξεργασμένα τρόφιμα και φάρμακα απώλειας βάρους: Μια επικίνδυνη σχέση

Πως βιομηχανία υπερ-επεξεργασμένων τροφίμων "βοηθά" τη βιομηχανία φαρμάκων απώλειας βάρους.

EFSA: Διαβούλευση για μέγιστο επιθυμητό επίπεδο βιταμίνης Ε λόγω κινδύνων για την υγεία

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι από την υπερβολική πρόσληψη βιταμίνης Ε.

Νέα απειλή για την ασφάλεια τροφίμων αποκαλύφθηκε από τον FΑΟ

Οι τρεις κορυφαίοι ένοχοι πίσω από ιογενείς τροφιμογενείς ασθένειες σύμφωνα με τον FAO.
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα