Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
11.2 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

«Ας Μαγειρέψουμε» τέσσερις νέες συνταγές ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ

ΑρχικήΝέαΔελτία Τύπου«Ας Μαγειρέψουμε» τέσσερις νέες συνταγές ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ
spot_img

Η σειρά «Ας Μαγειρέψουμε» ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αποτελείται πλέον από 17 διαφορετικές ελληνικές συνταγές.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η αγαπημένη σειρά «Ας Μαγειρέψουμε» ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ εμπλουτίστηκε με 4 νέες συνταγές, που φέρνουν στο καθημερινό μας τραπέζι το ελληνικό φαγητό, όπως το έχουμε αγαπήσει και ακόμα καλύτερο!

Πατάτες γιαχνί: η πιο νόστιμη «μαμαδίστικη» συνταγή στα καλύτερα της! Απολαύστε τις με φέτα για το απόλυτο comfort food ή και ως βάση για δημιουργία ευφάνταστων και απολαυστικών πιάτων.

Φασόλια γίγαντες από την Καστοριά: η απόλυτη, θρεπτική επιλογή για τις κρύες μέρες του χειμώνα, και όχι μόνο! Χωρίς μούλιασμα, ιδανικά τόσο για σούπα, όσο και για τον φούρνο, θα μας δώσουν ένα πιάτο αυθεντικής γεύσης γεμάτο Ελλάδα!

Μπριαμ με μπάμιες: μια συνταγή εμπνεόμενη από την κρητική κουζίνα, γνωστή και ως “σοφεγάδα” ή “συμπεθεριό”! Ένα διαφορετικό μπριάμ, με μπάμιες και φασολάκια να προστίθενται στην κλασική συνταγή του μπριάμ, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους!

Ρεβίθια με μελιτζάνες: τα αγαπημένα μας ρεβίθια βρήκαν το πιο νόστιμο ταίρι τους! Σε έναν πρωτότυπο συνδυασμό, τα πλούσια σε πρωτεΐνες όσπρια συνδυάζονται με τις μελιτζάνες, και μαζί με καρότο, ντομάτα, κρεμμύδι και μαϊντανό απογειώνουν τη γεύση, τη θρεπτικότητα και τη νοστιμιά! Και το πιο σημαντικό: δεν χρειάζονται καθόλου χρόνο για μούλιασμα!

Η σειρά «Ας Μαγειρέψουμε» ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αποτελείται πλέον από 17 διαφορετικές ελληνικές συνταγές, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να έχουμε στην κατάψυξή μας, κάθε μέρα, έτοιμα κομμένα λαχανικά και όσπρια, στις ιδανικές αναλογίες. Έτσι, μπορούμε να απολαμβάνουμε περισσότερα, μαγειρεύοντας σε λιγότερο χρόνο, χωρίς προετοιμασία και με μεγάλη ευκολία!

Η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια. Από την ίδρυσή της μέχρι και σήμερα, επενδύει συστηματικά στον πρωτογενή τομέα και τη διαρκή καινοτομία, ενισχύοντας σημαντικά την ελληνική οικονομία. Η προσήλωση στην άριστη ποιότητα και τη μέγιστη ασφάλεια των προϊόντων, η υψηλή τεχνογνωσία, οι διαρκείς επενδύσεις καθώς και η έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη και τον διαρκή εκσυγχρονισμό, καθιστούν την εταιρεία ηγέτη του κλάδου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της εταιρείας ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ: www.barbastathis.com

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο