Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου, 2024
13.5 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η ΠΙΝΔΟΣ συστήνει τη νέα σειρά προϊόντων «Έτοιμα Ψημένα»

ΑρχικήΝέαΕπιχειρήσεις / ΟικονομίαΗ ΠΙΝΔΟΣ συστήνει τη νέα σειρά προϊόντων «Έτοιμα Ψημένα»
spot_img

Η νέα σειρά «Έτοιμα Ψημένα» αποτελείται από γευστικές προτάσεις, όπως nuggets, cordon bleu, κοτομπουκιές πανέ και κοτομπουκιές ψημένες, φιλέτο στήθος, κροκέτες, προϊόντα φτιαγμένα από τρυφερό φιλέτο στήθος κοτόπουλου.

Τη νέα σειρά προϊόντων από κοτόπουλο «Έτοιμα Ψημένα» παρουσιάζει η ΠΙΝΔΟΣ, εμπλουτίζοντας ακόμα περισσότερο την ευρεία γκάμα προϊόντων της, από κοτόπουλο υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας.

Όλες οι επιλογές από τη σειρά «Έτοιμα Ψημένα» της ΠΙΝΔΟΣ, αποτελούν την ιδανική και πιο νόστιμη καθημερινή επιλογή, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και χωρίς συντηρητικά, από 100% ελληνικά κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ, ενώ είναι έτοιμα σε λίγα μόλις λεπτά, προσφέροντας μια γρήγορη λύση για ένα θρεπτικό γεύμα για όλη την οικογένεια.

Για την παραγωγή της σειράς «Έτοιμα Ψημένα», η ΠΙΝΔΟΣ έχει επιστρατεύσει τις πιο σύγχρονες μεθόδους που διαθέτει η σημερινή τεχνολογία της πτηνοτροφίας στη νέα εξειδικευμένη Βιομηχανική Μονάδα Επεξεργασίας Κοτόπουλου. Παράγονται με τη μέθοδο συσκευασίας (MAP) σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα, ώστε οι καταναλωτές να απολαμβάνουν την εξασφαλισμένη ποιότητα και ασύγκριτη γεύση με την σφραγίδα ποιότητας που μόνο η ΠΙΝΔΟΣ μπορεί να παρέχει.

Η νέα σειρά «Έτοιμα Ψημένα» αποτελείται από γευστικές προτάσεις, όπως nuggets, cordon bleu, κοτομπουκιές πανέ και κοτομπουκιές ψημένες, φιλέτο στήθος, κροκέτες, προϊόντα φτιαγμένα από τρυφερό φιλέτο στήθος κοτόπουλου.  Επιπλέον, η λίστα των προϊόντων συνεχίζεται με  κεφτεδάκια, κοπανάκια ψημένα και παναρισμένα, φιλετάκια ψημένα και παναρισμένα, χειροποίητο μπιφτέκι, κινέζικη φτερούγα, φτερούγες BBQ, burger  και γύρο κοτόπουλο.

Επιπλέον, πάντα πιστή στο όραμά της για μείωση του αποτυπώματός της στο περιβάλλον, η ΠΙΝΔΟΣ είναι η πρώτη εταιρεία στον κλάδο της που χρησιμοποιεί συσκευασίες από  30% ανακυκλωμένο πλαστικό (r-Pet).

Στόχος της ΠΙΝΔΟΣ είναι να συνεχίζει να προσφέρει στους καταναλωτές νόστιμα προϊόντα υψηλής ποιότητας και διατροφικής αξίας,  που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες τους, πάντα με σεβασμό στον καταναλωτή και το περιβάλλον. Παράλληλα, η ΠΙΝΔΟΣ  δεν σταματά να εξελίσσεται, με άξονες πάντα  την βαθιά τεχνογνωσία που κατέχει και την καινοτομία που χαρακτηρίζει τον πυρήνα της φιλοσοφίας της.

Σχετικά με τον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ»:

Ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «ΠΙΝΔΟΣ», είναι ο μεγαλύτερος πρωτοβάθμιος αγροτικός συνεταιρισμός στην χώρα με 62 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά. Κινητήρια δύναμή της ΠΙΝΔΟΣ είναι οι περισσότεροι από 500 πτηνοτρόφοι του συνεταιρισμού. Με έδρα της το Ροδοτόπι Ιωαννίνων, η ΠΙΝΔΟΣ διαθέτει υπερσύγχρονες υποδομές και πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή, ενώ ακολουθεί τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας. Σήμερα η ΠΙΝΔΟΣ κατέχει την ηγετική θέση στον κλάδο της πτηνοτροφίας, με μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το 30%. Συντηρώντας πάνω από 1.200 θέσεις εργασίας και στηρίζοντας έμμεσα χιλιάδες ακόμη θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα, η ΠΙΝΔΟΣ ενισχύει στην πράξη την εθνική οικονομία και αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης για την ελληνική περιφέρεια. Η ΠΙΝΔΟΣ, ένας υπερσύγχρονος συνεταιρισμός, ανταγωνιστικός διεθνώς, συνδυάζει την τεχνογνωσία αιχμής με την αμιγώς ελληνική ταυτότητα και παράδοση.

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

455 δηλητηριάσεις από τις σοκολάτες Kinder – Η Foodwatch επανέρχεται με νέες καταγγελίες εναντίον της Ferrero

Η συνέχεια της πολύκροτης υπόθεσης με τις πολλαπλές σαλμονελλώσεις.

ΕΕ: Δημοσιεύτηκε ο τροποποιητικός κανονισμός για τα όρια της Listeria monocytogenes στα τρόφιμα

Επικαιροποιήθηκαν τα κριτήρια ασφάλειας στο παράρτημα του καν. (ΕΚ) 2073/2005.

Θάνατος Δ. Σούρα: Μπορεί η τροφική δηλητηρίαση από Staphylococcus aureus να προκαλέσει σηψαιμία; Του Δρ Φ. Γαΐτη

Η αιτία θανάτου του γνωστού ψυχιάτρου, εγείρει ερωτήματα κατά πόσο η κατανάλωση τροφίμων μολυσμένων με Staphylococcus aureus θα μπορούσε να προκαλέσει αντίστοιχης σοβαρότητας ασθένεια.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο