Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, 2024
9.6 C
Athens

Το Ελληνικό website για την ποιότητα, την ασφάλεια και την "ψυχή" των τροφίμων.

Η φυτική έκδοση του θρυλικού τυριού Philadelphia, είναι γεγονός

ΑρχικήΝέαΗ φυτική έκδοση του θρυλικού τυριού Philadelphia, είναι γεγονός
spot_img

Η Mondelēz International λάνσαρε μια νέα φυτική έκδοση του brand Philadelphia, η οποία αναπτύχθηκε σε διάστημα δύο ετών και αποτελεί την εναλλακτική λύση για όποιον θέλει να φάει το γνωστό σε όλους τυρί, αλλά χωρίς γάλα.

Παρασκευάζεται με συνδυασμό βρώμης και αμύγδαλου, με την εταιρεία να δηλώνει ότι και το νέο προϊόν διατηρεί την κρεμώδη υφή του αρχικού προϊόντος.

Η φυτική Philadelphia θα είναι διαθέσιμη από αυτήν την εβδομάδα αποκλειστικά σε 699 σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Tesco και μέσω διαδικτύου, με τη συσκευασία των 150 γραμμαρίων να κοστίζει 2,50 λίρες (περίπου 3 ευρώ).

Η Louise Stigant, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Mondelēz International για το Ηνωμένο Βασίλειο, σχολίασε σύμφωνα με το Kam City:

«Με πάνω από μισό εκατομμύριο άτομα να συμμετέχουν στο φετινό Veganuary, η όρεξη για φυτικές εναλλακτικές λύσεις δεν ήταν ποτέ πιο έντονη. Δουλέψαμε σκληρά για να βεβαιωθούμε ότι η νέα φυτική Philadelphia προσφέρει πραγματικά την ίδια υπέροχη γεύση και κρεμώδη υφή που οι άνθρωποι αγαπούν και περιμένουν από την Philadelphia και είμαστε χαρούμενοι που υπάρχει τώρα ένα προϊόν Philadelphia για όλους. Έτσι, ούτε ένα κουλούρι ή μια φέτα φρυγανισμένο ψωμί δε χρειάζεται να μείνει ξανά χωρίς Philadelphia».

Ακολουθήστε το Cibum
στα Google News

Μείνετε ενημερωμένοι

Σας άρεσε το αρθρο; Εγγραφείτε για να λαμβάνεται εβδομαδιαία τα πιο σημαντικά άρθρα με θέμα τα τρόφιμα. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Must read

Ανάκληση 150.000 εμφιαλωμένων νερών: Το  «τεράστιο λάθος» των αρχών

Τον γύρο του κόσμου έκανε μία λανθασμένη ανακοίνωση προκαλώντας την αντίδραση της εταιρείας.

Εμπειρίες επιθεωρητών ασφάλειας τροφίμων: Η πιο συχνή και κοινή παράβαση

Ποιες είναι οι προτάσεις των ερευνητών για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων στον τομέα της ασφάλειας τροφίμων.

Αξίζει να ακολουθήσει κάποιος το επάγγελμα του διαιτολόγου; Του Νίκου Ζορζοβίλη*

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του να είσαι διαιτολόγος.
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Ροή Ενημέρωσης

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img

Δείτε επίσης!
Προτεινόμενα άρθρα

Μετάβαση στο περιεχόμενο